Sağol canım baktığın için. Benim için çocuk kocadan önemli yaşım ilerlediği için.. O yüzden çocuk dedim önce. Malum kocasızda çocuk olmuyo:) Bu arada tutmadı biraz elektrik gerildiği için sanırım:) Ben de 2 kez baktım. Onlarda farklı çıktı. Zaten bu fal işleri nedense bende hiç tutmaz.. Yinede sağol:)
Bana da bakabilmen mümkün mü canım? Maksat muhabbet olsun... Merak ettim. Düz bir yüzüğüm yok hiç.26da evleniyorsun.......................
Tutmadı ne demek.
Geleceği biliyor musun ki?
Zamanı geldiğinde daha önce denen ya da benim dediğim sayıda evlenmezsen tutmadı dersin.
Daha belli değil gerçekleşip gerçekleşmeyeceği. Sonucu gördükten sonra kullanılır genelde tutmadı lafı.
Yaşın 29dan fazlaysa, ayrı tabi.
26...................
29 u geçtim desemNapalım öğretmen olarak bende sizlerin çocuklarınızı büyütürüm artık:)
Bana da bakabilmen mümkün mü canım? Maksat muhabbet olsun... Merak ettim. Düz bir yüzüğüm yok hiç.
Hmm... 9-10 sene varmış daha :)34 ............ :s
26....................
VivaLaJuicy, benim içinde bakar mı acaba...:26:
ayy çok sevindim 26 yasındayım ben de ama 17 martta 27 olucam,17 marta kadar evlenmem lazım..umarım hayırlı olur ..tesekkür ederim canım...
9 yıl sonra neredeyse.
Teşekkür ederim..
Yüzük altın, gümüş, imitasyon fark eder mi?
bilen bana da bakabilir mi, bi türlü yapamadım kendim :) 2 kere baktırdım ikisi de farklı çıktı bu sefer ne çıkacak merak ettim :)