- Konu Sahibi kristaltane
-
hayırlısı olsun canım3 yıl oldu hala flört aşamasındayız bakalım ne zaman sora nişanlanıp evlenicem
amin canım5 ay içinde tanıştık nişanlandık evlendik 2 yıllık evliyim kocamı cok sevıyorum allah bozmasın kimsenin yuvasını
3 yıl oldu hala flört aşamasındayız bakalım ne zaman sora nişanlanıp evlenicem
aynı şekildee bakalım ne zaman
[sıze="2"]hayırlısı olsun canım hepimiz için[/sıze]
Uzun süre birlikte olup sonrasında evlilik çok zor aynı aşkla devam etmesi. Heycanını yitirir bana göre. max. 2 sene içinde evlenilmeli bence bıkmamalı birbirinden eşleryasakkelime
Madem heyecan sevgi böyle çabuk bitiyor. Kimse evlenmesin o zaman.. Uzun yıllar nasıl birlikte kalınacak. Saçma geldi bana..
Madem heyecan sevgi böyle çabuk bitiyor. Kimse evlenmesin o zaman.. Uzun yıllar nasıl birlikte kalınacak. Saçma geldi bana..
Uzun süre birlikte olup sonrasında evlilik çok zor aynı aşkla devam etmesi. Heycanını yitirir bana göre. max. 2 sene içinde evlenilmeli bence bıkmamalı birbirinden eşler
4 yıl sonra evlendik 3 yıldırda evliyiz:97:
6 ay sonra evlendik 8 yıl sonra bebeğimiz olabildi
9a girdik
2004 ağustos ayında tanıştık ve 2010 temmuzda evlendik..yani 6 yıllık bir ilişkinin ardından evlendik..
04.06.2006 çıkmaya başladık
27.10.2007 sözlendik
31.05.2008 nişanladık
07.06.2009 evlendik
2002 de tanıştık
2007 de evlendik
3 yıldır evliyiz ,canım eşim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?