Kaç Kitap Okudunuz?

valla ben sürekli okurum, kitap alırım, evde yer kalmadı kitaplarımdan, bi dolu da annemin evinde var, al diyor artık hehehehehehe, saymadım tabi ama.

şimdiye kadar ne kadar okudum bilmiyorum ama yaz tatili içnde 16 tane okudum:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

15 Yaşından beri kitap okuyorum, 30 yaşında olduğum varsayılırsa Binleri bulur benim rakamım...:)

orta iki den beri kitap okuyorum sayisini bilmiyorum bazi okudgum kitaplarin ismini bile unuttum...

ben sayısını ile hatırlamayacak kadar çok okudum... ama saymakta hiç aklıma glmemişti.. ayşegül tatildeki kitaplardan sonra 13lü yaşlarda ilk kez yüreğinin götürdüğü yere git'i okudum inanın belkide o kitabı okumamış olsaydım belkide hayatımda hiç kitap okumazdım.. kendi çocuklarımada ilk o kitabı okutmak istiyorum doğup büyüdüklerinde... ama o kadar çok okudumki başlıklar yazarlar hepsini karıştırıyorum.. en çok roman severim yanlız kitaplar çok pahalı artık sanki önceden daha bir ucuzdu.. kitap almakta zorlanıyorum aslında kitap alışverişi yapabilsek ne kadar güzel olurdu..

canim ben yurt disinda yasiyorm inan suanda ben kitaba ac biriyim..temmuz-agustosta 6 kitap okudum arkadaslarimdan aldigim kitaplar bunlar ama benim tarzim degil sirf bu acligi dindirmek icin okuyorum..kitaplarimi buraya getiremedim olsa onlar yeniden baslarim okurum ama ne yazik ki yok..ve bircok kitabimda arkadaslara verdigimde geri gelmedi üzülüyorum ama elden bisy gelmyor

haklısın canım almanyada çocukluk arkadaşımda hep benden kitap almamı isterdi kendisi için sizin orada türk kitapları bulmak biraz sıkıntılı sanırım

bende okumak bir hastalıktır .ne bulsam okurum .ilk ağır romanım ilk okuldayken halamın "sen anlayamazsın"demesini dinlemeden okuduğum ""“Çalardı Basel’in Çanları""" gerçekten anlamamıştım .tüm yerli ve yabancı klasikleri okudum.komşu akraba arkadaş kimde ne varsa okurdum.hiç birşey bulamazsam ansiklopedi okurum.çok severim okumayı. roman şiir deneme farketmez benim için. ama hiç saymak aklıma gelmedi ki .evde 2 kitaplık dolu sayabilirim ama eş dosttan aldıklarımı veripte geri gelmeyenleri saymam mümkün değil. en çok üzüldüğüm çocuklarım hiç sevmez okumayı

ben 10 yaşından beri kitap müdaviniyim yani 6 senedir kitaplığımda 200 ü aşkın kitap var ama ben henüz yarısına ulaştım çok severek okuyorum kişisel gelişim kitaplarına bayılıyorum özellikle antony robbins hayranıyım şu an kenar kitabım canan tanın bir eseri piraye çok sattığından merak ederek okuyorum :) güzel bir aşk romanı tavsiye ederim sengözlerimebaksanab

kesınlıkle sayamam.........bır tek projeler,semınerler yada tezler ıcın yuzlerce okumusumdur..........ben hep kıtap okumak en ıyı kotu alışkanlıktır dıyorum bagımlılık yaptıgı ıcın..........:1hug:

ilkokuldan itibaren bi sürü kitap okudum.özellikle ilkokulda çok severdim okumayı. ilkokuldan lisesona kadar sürekli kitap okurdum ama son 2 3 yıldır pek vakit bulamıyorum kitap okumaya. sayısını bilmiyorum ama baya olmuştur.keşke baştan beri saymış olsaydım...

sayısını bilmiyorum...
ilkokul üçden beri okurum..
1000'den fazla kitabımız var evimizde...
bir o kadar daha kitap okumuşumdur ama belki daha fazla...

üşenmedim az önce kitaplığımı saydım :)
şu anda 205. kitabımı okuyorum ama bunlar sadece elimde olan kitaplar ..
kendimin olmayıp da okuduğum kitaplarla 300 olmuştur diye düşünüyorum...

offf hiç bilmiyorum ama çoktur..ayyy saymak isterdim ya..ama imkansız artık..

evimde bir odam kütüphane olarak ayrılmış durumda ama kaç kitap okudunuz diye sorarsanız yanıt veremem çünkü o kadar çok ki bilemiyorum birkaç gün sonra kitap fuarı var ve oradan yine yeni kitaplar almak için fuarı dört gözle bekliyorum

çoooooooooookkk her tür kitabı okudum daha çok nlp kitapları..

benim de odamdaki kitaplıgımda bır servet yatıyor dıyebılırız kıtap okumayı cok sevıyorum ve sayısını tutamadım kac kıtap okudugumun

o kadar çok ki okumayı ögrendiğimden beri okudugum kitapları saysaydım dünyanın en büyük domino yarışmasındaki taşlar kadar dır herhalde ve inş ömrüm boyunca okumaya devam edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…