Kaç Kitap Okudunuz?

hiç saymadım ama okumayı öğrendiğimden beri okuyorum sürekli elimde okunmak için bir kitap olur

15 yasima kadar okudugum kitaplarin birer sayfalarini ve detaylarini hep özet olarak sakladim..ama sonrasinda yetisemedim:)babacimm sagolsun bebek,oyuncak yerine kücük hikayeler alarak beni kitaplarin,ansiklopedilerin arasinda büyüttü...oyun oynamayi bilmezdim,belkide o yüzden simdi yüzlerce barbie kolaksiyonum var,icimde kaldi napiyim...hala cok moralim bozuk oldugunda bir sehir kütüphanesine gidip o eski kitaplarin kokusunu icime cekerek mutlu oluyorum...
okudugum kitaplarin sayisini tahmin etmekte cok güc kizlar...yalniz fazla secici degilim,camdan iceri rüzgarla bir kagit parcasi girse onuda okurum...

kaç kitap okuduğumu kütüphane kayıtlarından araştıracağım ben yeni okuyucuyun 2sene falan olmuştur gerçekten hoşlanarak içimden gelerek okumaya başlayalı okuduğum kitapları kütüphaneye bağışlıyorum oradan istediklerimi alıyorum kitap aşığı oldum allahım ne büyük bir eksiklik varmış hayatımda

valla kaç kitap okuduğumu saymama imkan yok daha çok yazın okuyabiliyorum ama genlede haftada bir olmadı 15 günde bir bi kitp bitirim.önceden roman değilde daha çok siyasi-araştrıma-felsefe okurdum.daha sonra dünya klasiklerine başladım sonra polisiye derken hiç sevmem derdim ama son bi kaç aydır aşk romanları okur oldum :):)

ılk okuldan berı hocalarım sagolsun alıskanlık yaptı ılk okul ortaokul lıse unıversıte 4. sınıftayım her hafat 1 kıtap
hesap yapamadım valla ama pıyasa okumadıgım kıtap zordur bazı sıyası kıtaplar harıc onları okumak bıle ıstemıyorum

Tam sayıyı bilmiyorum ama, en son 300 kitabı geçen bir kütüphanem vardı 300-350 arası bir rakamdır herhalde, anacım sağolsun ilk kitapımı 9. yaşgünümde hediye etmişti. Polyanna, o günden beri aralıksız okurum, her yere kitapla gidenleridenim, her şartta ve durumda okuyanlardanım.a.s.

2 haftaya bir kitap bitiyor hemen hemen.Lise yıllarından beri böyleyim ben.Ama toplam kaç tane bilemiyorum.

sayısını hiç hatırlamıyorum ama çok.. ve birçoğu da kütüphanemde.. kitabı alıp kütüphaneye koyanlardan değil okuyanlardanım...

a.s.valla senin gibi saymadım ama 200 yakın okudum.ama bu sıralar pek vaktim olmuyor.geceleri yatmadan önce iki sayfada olsa okumadan yatmam.

bende liste yapanlardanım ama listem nerde bulamadım doğrusu ama 100 kitabı çoktan aşmıştır okuduklarım. lise ve üniversite yıllarımda çok okumuştum özelliklerde okula giderken otobüste okumayı çok severdim. ve yalnız yolculuk ediyorsam şehirler arası yolculuklarda mükemmel bir arkadaş oluyor kitap. ama şimdi iki yaramazla zorlanıyorum. arada okuma krizine bende girerim ve uykusuz kalma pahasına geceleri 30-40 sayfa okumadan yatmam...

Okuma aşkı bende de hat safhadadır..Anne ve babam biz bu alışkanlığı çok küçük yaşlarda eğlenceli bir şeklde kazandırmaya çalışmışlardır;5 yaşında ufak tefek yazmaya ve okumaya başladım;ilkokulda da artık okuma becerim iyice gelişmişti..Ergen olduktan sonra tam anlamıyla bilinçlendiğim dönemlerden itibaren 2 günde bir kitap bitiriyorum;-olağan dışı bir sıkıntım ya da problemim olmadıkça- okumak ilacımdır benim;okumak YAŞAMAKTIR...Her türden her alandan çok fazla kitap okurum ama önemli olan okuduklarımızdan birşeyler kazanabilmek;sayısını ben de bilemicem ama yüzeysel bir hesap yaparsam;500-600 ün üzerindedir..YİNE DE hiç okumamış gibi okumaya açım;hiç yazmamış gibi yazmaya da muhtacım..
Herkese öneriyorum;Mutlaka kitap okuyun ve onu ANLAYIN;anlayarak YAŞAYIN..sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Çocukken okuduğum kitapları da sayarsam,389.Okuduğum tüm kitapları bir deftere yazarım da,ordan saydım:)

hıc aklıma gelmedı benım okudugum kıtapları saymak ..sayabılırsem yazarım :)

12 yaşımdan beri haftada bir ya da iki haftada bir kitap bitiriyorum, 19 yaşındayım.
Hesaplayın.

küçükken yaz tatillerimde 3 ayda 10 kitabı geçik okurdum...( yaşımdan büyük ağır kitaplar okumuşumdur)
küçükken okudum ilk roman
muzaffer izgü sıpa kitabıydı 10 yaşımda okumuştum...
şeker portakalı 12 yaşımda okumuştum beni küçükken etkileyen kitaplar...:1hug:

deneme ve polisiye romanlar agatha cristine bayılırım arsenik, on küçük zenci daha hatırlayamıyorum unutlumazdır benim için...
meslek yüksek okulunda okurken hocalarımız
tarih ve ekonomi ağırlıklı kitaplar okuturdu...

son birkaç yıldır gelişim kitaplarına ağırlık verdim

muhammet bozdağın kitapları hoşuma gitti...

saymadım hiç ama sayalım...:)
sinekli bakkal, ne olur terket beni evlenmek istiyorum,aşka şeytan karışır,iki kişilik yalnızlık, flört oyunu,yüreğim seni çok sevdi,piraya,kadından kentler,geniş zamanlar, bi kaç tane daha var ama aklıma gelmedi isimleri(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…