• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç Kitap Okudunuz?

bende 11 yaşımdan beri kitap okuyorum ama hiç saymadım aslında sayısı değilde kitapların adını veyazarını alsaydım. kısa özet tutsaydım çok pişmanım. insan unutuyor karakterleri falan

ilkokuldan beri hiç kitap okumadığım dönem olmadı ...şimdi diyorum keşke okuduğum kitapları listeleseymişim...

ya kitap okuyanla okumayan bir kadının düşünceleri fikirleri bile farklı oluodru mtlaka eminim ama anneliğinde bile değişim oluo bence kadın kitap okurken hayal kurmayı yeniden kesfedio yada her insan böledir..bölece cocouğunun hayal kurmasını desteklio..kesinlikle cok cok iyi birşey ama toplumun genelindeki kadınlar kitap okumak yerine ne yazık ki basit sabah porgramalrını izlemeyii snra kalkıp o saatten snra yemek yapmayı cocuklarla eşle uğrasmayı tercih edıor.zamanını yeterli kullandığına inanmıorm ccğu ev kadının özellikle...keske toplumun tüm geneline yayyılabilse kitap okumak bölece ona buna sormak yerine kulaktan dolma fikirler almak yerine kendin öğrenirsin biçok seyi hemde daha iyi anne olursun bana 7 yasımdayken ortaokul düzeyinde kitapalr okuturlardı.o kitapalrımı hala saklarım baaazn acar tekrar okurum cocuk kitaplarındna alıcak seyler olduğuna inanıorm

Bende okuduğum kitapları hiç saymadım...
Okumayı seviyorum, insan çok şey öğreniyor görüşleri değişiyor.
Okuduğum kitabın yazarını bile net.ten araştırıp bilgi sahibi oluyorum.
Şuan Amin Maalouf'un Semerkant adlı kitabını okuyorum...
318 sayfalık ama bitti sayılır, gerçekten güzel bir kitap herkese tavsiye ederim...

Ben de okuduğum kitapları sayamam ama ben her tür kitabı okurum illaki çok edebi olması gerekmez. Bilim kurgu fantastik kurgu da okurum.

bende liseden beri bir defterim var okudugum kitapları yazarlarını yılını sayfa sayısını oraya yazıyorum 200 e yakın şuan.bunlar sadece liseden sonra not alabildiklerim önceside var..okumayı çok seviyorum...

peh kendimi bildim bileli kitap okurum sayısızzzz çokkkk

kaç kitap okudun çok saçma olmuş bence kaç kitap okuduğun önemli değil sana kitap bişi kayttıysa hah işte o önemli..

hıc saymadım ama rahat bını gecmıstır.okumayı ogrendıgımden berı sureklı okuyorum.kıtap okumamayı dusunemıyorum bıle.ıyıkı kıtaplar var

kaç kitap okumuşumdur bilemiyorum ama 200 den fazla kitap kaybettim. ödünç verdim geri alamadım. üniversitedeki kitaplığım yaklaşık bu kadardı şimdi hiçbiri yok.

Kaç kitap okudum bilmiyorum ama çocukluktan başladım bende 6 yaşlarında rahmetli ananeme gazeteleri okurdum sonra çocuk kitaplarıyla devam etti cin aliler ayşecikler filan :))
şimdi yetişkinlerle sürüyor rafta 80 i geçik kitap var yarısından çoğu okundu birde elden ele gelenler var
tam sayı bilemiyorum :)

şimdi saydım da birkaç yıldır yılda ortalama 30 kitap okuyorum
çocukluğumdan beri okurum ama henüz gencim:)
şimdilik 200 fln olmuştur

sayısını bilmiyorum ama 2000-3000 belki daha fazladır

saymamın imkanı yok çocukluğumdan beri sürekli okuyorum baya fazladır heralde..

hiç saymadım....
haftada 4 kitap bitirdiğimde oldu 1 yıl boyunca hiç okumadığımda..
evde kitaplarımızı koyack yerimiz kalmadı abimle
okulda kütüphaneden aldıklarım çok oldu bendekileri arkadaşlarımın alıp götürdüğü de 500e yakındır die tahmin ediyorum..

kitap okumaya bayılırım bugüne kadar ne kadar kitap okudum bilmiyorum ama kendimi bildim bileli okurum.:kahve:

offfff coook zor bir soru
hic bilmiyorum hiocsaymadim ama coooook oldu, cocuklugumda yaz tatillerinde yaklasik 10-15 kitap okurdum, simdide sürekli birseyler okuyorum kesin 400-500 olmustur

bu arada kitap arsivim var, simdiki kitaplarimla ilgili onlardan haric okuduklarim var, kendi bilgisayarimda arsivim, tatil den döneyim ozaman bakar en azindan onlari yazabilirim

Back