Kaç Kitap Okudunuz?

valla ben saymadım ama oğlum bu kitap okuma huyum yüzünden kitaplardan nefret etmeye başladı

sevgili burbuk,benim oğlumda ilk başlarda sevmiyordu kitap okumayı ama ablasıyla ben onun seveceği bir kitabı yanında paylaşmaya başladık en can alıcı yerleri yada ona önerdğim bir kitabı yanında sesli okumaya başladım,en heycanlı yerinde ben yoruldum deyip bıraktım özellkle ve dayanamayıp kendi okudu.şimdi inanırmısın bizi aştı tam bir kitap kurdu oldu.yeter okuma ara ver diyen biz olduk. eli feneryle gece gizli gizli yatağın içinde okur buldum zamn zaman. eğer oğlunun okumasını istiyorsan dene bunları derim.:1rolleyes:

Saymak aklıma gelmedi doğrusu...44 yaşındayım ve 6 yaşımdan beri durmadan okudum...

valla 17 yaşındayım heralde bi 40 kitap okumuşumdur ya ben kitapları çok seviyorum

Saymama imkan yok ancak haftada en az iki kitap okurum, kitap yetişmiyor o yüzden. En çok para harcadığımız şey kitaplarımız eşimle... Oturma odamız yok o yüzden. Kütüphanemiz var :)
ne güzel canım ya kıskandım seni.ben bütçe yüzünden anca milletten alıyorum saolsun komşuların kütüphanesi var ama malesef o da bitmek üzere:)

merhaba...kitapları delicesine severim ve bir kaç yabanci dil bildiğim için sınırsız sayda kitap okudum vallahi beli 10000 fazla ( orta okulda klassik yabancı yazarların kitaplarını okuyordum haftaya 2 kitap ) şu an da yabanci dilde güzel bir kitap okuyorum

merhaba che kitap bölümü çok ilgimi çeker nerde olursa olsun okumadan duramıyorum günlük koşuşturmanın içine sıkıştırıyorum ama kaç kitap okuduğumu tahmin bile edemem umarım kafayı tırlatmam bu arada che 'ye hayranım felsefeyide severim psikolojiyide okumayı asla bırakmamak dileğiyle

5 yildir okudugum kitaplarin listesini tutuyorum. Yaklaşık 110 kitap olmuş. ondan öncesini pek hatırlayamayacağım. Fakat toplam 200 olmuştur heralde...

valla hiç sayamadım. hem benim kafam o kadar matemetiği kaldıramaz. ama 500 üzeri olduğuna eminim

bende hiç saymadım..ama 200 ün üzerindedir diye düşünüyorum. hihi:)

canım süpersin keşke senin kadar çok kitap okuyabilseydim. ben kitap okumaya biraz geç başladım.
yine de 16 sene de epey kitap okumuşum.
sevgilerimle...

mrb. kitap kurdu bir anneden başka nasıl bir evlat yetiştirmesi beklene bilir ki
Şimdi ben de aynı alışkanlığı oğluma aşılamaya çalışıyorum. Sevgiyle ve bilgiyle kalın

Arkadaşlar 'The Secret' ve buna benzer bir çok kitap okudum.Çok ilgimi çekti. hatta bu ilgi beni başka araştırmalara da yöneltti. kuantum fiziği ile ilgili araştırmalar yapıyorum. adı geçen kitabı okuyan ve fikrini paylaşmak isteyen varsa bekliyorum. ya da tavsiye edebileceğiniz her tür kitap adı. ne dersiniz? bence bunları da paylaşalım

Çok kitap okuduğum çevremce bilinir, lakin kimse bugüne kadar kaç kitap okuduğumu sormadı. Bu soru da bir anlam ifade etmiyor zaten.
Bugüne kadar okuduğum kitapların çetelesini tutmadım. Zira bizim için sayı önemli değil. Önemli olan okudukları insana ne katar, ne kadar aklında kalır? Yoksa aç bin tane kitap oku, ama sadece okumuş ol...
Çizgi romanları da sayacak mıyız, cin alileri falan :)
Arkadaşlar okuduğunuz kitapların sayısını tutarsanız zamanla sırf sayı artsın diye okumuş olursunuz...
Herkese verimli okumalar...

iyi akşamlar
geçen sene altı kıtap bitirmişimdir bu sene de yeni başladığım kitapları okuyorum kitap okumak kadar güzel bir şey mi var ya çok seviyorum kitap okumayı kızlar

saymadımm ama çook okudum hiç unutmadığım ise ortaokulda okuduğum yeşil kiraz 1-2 ydii çocuklarınıza mutlaka okutunn:sm_cool:

Sevgili Che deemek benim gibi meraklılar da varmış dedim sen bu soruyu sorunca. Yıllardır çetele tutarım neyi ne zaman okumuşum konusu neymiş etkilenmişmiyim. Arkadaşlar çokta güzel oluyor. Yıllar sonra şöyle bir elden geçirince insan etkileniyor. Kitaplar konusunda paylaşımlarınızı bekliyorum. Şu an Balık İzlerinin Sesi'ni okuyorum. Tavsiye ederim. Çok ilginç.

bi çok, sayisini ben de bilmiyorum sengözlerimebaksanab
cin ali serisi (25-30 kadar vardı)
ayşegül okulda, ayşegul tatilde, aysegul hamamda, ayşegul kocaya kaçtı falan serisi tatlicadiarzu
ee bu kadar yeter sanırım şakkıdı
az daha okursam kültür mantarı olicim :asigim:

hiç saymadım ama herkes benim kitap manyağı olduğumu bilir
hayatta kitaba harcadığım tek kuruşa acımam
bir sürü okumuşumdurr yaa
genelde ülkemizde kitap okuma alışkanlığı yok
o yüzden burada bu kadar kitapsevere rastlamak beni mutlu etti:sm_cool::sm_cool:

hiç saymadım ama yüzlerce okumusumdur herhalde. okumak insanın gerçeten ufkunu genişletiyor okumuyanlara da okumayı öneririm

kaç tane okuduğumu saymam mümkün değil.özellikle üniversite yıllarında günde birkaç kitap okuyordum.şimdi daha az tabi. bir de aldığım kitapların köşelerine mutlaka aldığım yeri ve tarihi yazarım,küçük notlar eklerim.kütüphanemi karıştırdığımda o notları yeniden görmek bambaşka yerlere götürür beni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…