Kaç Kitap Okudunuz?

mrb arkadaslar . bende karabuk ten katılıyorum . bende bu forum sitesine yeni katıldım ve acayip acemiyim( bana yardımcı olurmusunuz .arklara chat yapıyor mesala bende yapmak muhabbette , güzel sohbetlere katılmak istiyorum ve bilmiyorum.yazılarınız cok güzel paylasımınız da cok hosuma gitti. herkese hayırlı günler dilerim.

saymadım ama geçen yıl 2 güne bir bi kitap bitiriyodum ama bu yıl dergi okuyorum hep 12 dergiye abone oldum..kitap okumaya zamanım olmuyo..bide puzzle ve bulmaca hevesi sardı beni..

ne diyeyim oturup saymadim ama 10 11 yaslari arasinda cocuk kalbiyle ciktik yola yas oldu 29 hala okuyorum..........var sen hesapla

37 yaşındayım hikaye kitaplarını saymassak ilk gerçek kitabım ilk okul 4. sınıfta öğretmenimin hediyesi andersen den masallar diye bir masal kitabıydı.o günden bu yana asla kitapsız kalmadım.iş yerinde ayrı evde ayrı kitabım mutlaka vardır.araba kullanmaya başlayana kadar işe gelip giderken otobüste bile okurdum.evimin bir odası benim kitaplığım orada sadece kitaplarım var haftada en az iki kitap okurum eşim delirmek üzere bu kadar para verip alıyorsun bari yavaş okuda birkaç gün idare etsin:1rolleyes:yada bunları alıp yola sergiyapıp satacağım diyor.sanırım sayısını bilmemin imkanı yok ama birkaç bin olmuştur.ama keşke konuyu açan arkadaş gibi akıl edip bende defter tutsaymışım.ve en büyük hatam kitap isteyen arkadaşlarıma yine not almadan verdiğim kitaplarımın geri dönmeyenlerini takip edememem.bir bu kadarda giden oldu.en ilgincide verdiğim bazı arkadaşlarımda kitabımı görüp aa bu benim okuduysan alayım dediğimde hayır onu ben aldım senin değil demeleri.ben benim deyip işaretimi göstermeye utanıyorum onlar yüzüme baka baka yalan söylüyorlar.:1no2:

kitap okumayı çok severim ama okul yıllarımdaki kadar okuyamıyorum ama fırsat buldukça okurum kaç kitap okuduğumuda saymadım ama çok çok okumuşumdur..

vallahi canım bende hiç saymadım ama yani 6 yaşından beri okuyorumherhalde 250- 300 tane okumuşumdur tabi ayşegül ve cin ali serilerinide sayarsak öptm..............

Bir kitap kurdu olarak
sayamayacağım kadar kitap okudum,, okumaya devam ediyorum.
Okuyalım arkadaşlar.....

belki 200 belki 400 bilmiyorum ki :uhm: ama yılbaşından beri yazmaya başladım şu an 8.kitaptayım

Merhabalar,bende saymadaım ama bayağı çok kitap okudum,hatta kitapları bir an önce bitirip diğerine geçeyim diye çok hızlı okurdum,severim kitap devirmesini,ama bir zaman geçince üzerinden konusunu unutabiliyorum,tekrar tekrar okuduğum kitaplar olmuştur..sevgiler

o kadar çok kitap okudumki sayısını bile unuttum.ama son iki yıldır bir türlü kitap okuyamıyorum.bu seferde elime aldığımda çok çabuk sıkılıyorum.aslında tekrar okumaya başlamak stiyorum ama..............

saymadım ama çok kitap okudum kitap okumayı çok seviyorum beşyüzden fazladır okumayı öğrendiğimden beri okuyorum.

Oyoyoyyyyyyyy Sayabilirmiyimmm Sayisini Unttummmm O Kadar çokkiii Sana şunu Diyeyimm Bir Yaz Tatilinde Tüm Kütüphanedeki Romanlari Bitirmiştimmm Kütüphane Memuru Dik Dik Suratima Bakardi O Zamanlar Küçüktümm Korkardim Kadindan Ama Yüzünebakmadan Yinede Alirdim Kitabi Ve Hemencecik Sivişirdimm.o Zamandan Bu Zamana Sen Düşünnnnnnnnnn

başlığı görünce üniversitede başladığım ama sonra okuduğum kitap sayısı yazmayı bıraktığım okuduğum kitaplar listesi başlıklı ajandam geldi aklıma.hem okuduğum kitapların sayısı hemde isimlerini unutmamak için yazıyordum bunu.şimdi nerde kimbilir?hatırlattığın iyi oldu canım:)

hiç saymadım ama kitap okumayı çok severim hatta elime geçen herşeyi okumaya çalışıyorum

Saymamışım bu güne kadar gercekden ama kaba bi hesapla,deli gibi kitap okuyan biri olarak 3 günde1 kitap okuyurum bazen 2 ama yılda 100 kitap diyelim ki fazlası vardır belki ama altı asla 10 yasından beri okuyorum. gerçi çoçukken bu kadar değildi ama son 10 yılı bile baz alsak 1000 nin çok üstünde......................Hatta artık yazmaya basladım

bende taa ortaokuldan beri okuduğum kitapları yazardım bi ajandam vardı.üniversiteye başlayınca bıraktım
öyleki sadece isimleri değil karakterlerin adını ve kim olduğunu da yazardım.sonra bakınca hatırlaması kolay olsun diye.

ben de öyle okumak olsun diye okumam.bi kitaba başlamışsam artık o benim dünyama girmiştir ve tüm dikkatimi duygularımı ona veririm.(annem kızar bazen)kitap bitince oturup kendi kendime okuduklarımı düşünür bazende tamamını bi düşünür kafamda canlandırırım,film çeker gibi:)

2 sene önce ortaya çıkan rahatsızlığımdan sonra babam benim en büyük hayalimi gerçekleştirip bi okuma odası yaptırdı.içinde kitaplarımla benim özel yerim.2 duvarı kitaplık.ve hepsi okuduğum kitaplar.2 günde 450-500 sayfa okuyabildiğime göre varın siz hesaplayın

Saymama imkan yok ancak haftada en az iki kitap okurum, kitap yetişmiyor o yüzden. En çok para harcadığımız şey kitaplarımız eşimle... Oturma odamız yok o yüzden. Kütüphanemiz var :)

alışveriş yapmaktan vitrinlere bakmaktan hiç hoşlanmam ama kitapevine girdğimde kendimi alis harikalar diyarında gibi hissediyorum.
hepsi hepsi benim olsun diyorum içimden.ama pahalı olduğu için listeme bakıp en çok istedklerimi ancak alabliyorum.:çok üzgünüm:
kaç kitap okuduğunu bilen var mıdır gerçekten:uhm:

kitap kurtlarına a.s.

valla ben saymadım ama oğlum bu kitap okuma huyum yüzünden kitaplardan nefret etmeye başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…