Kaç Kitap Okudunuz?

ben çok severim kitap okumayı ama inan kaç tane okuduğuma dair tahmininde bile bulunamıyorum. sadece üniversite yıllarımda ayda en az iki kitap bitiriyordum. çok asosyal biriyim bu yüzden hep okurum ama bu ara pek okumuyorum. son aldığım kitap iki aydır sürünüyor elimde..

liseyi bitirdiğimden beri iş yerimde okuduklarım nerden baksam 150yi geçmiştir.şuan
serdar bayraktutanın
anne ben geldim adlı kitabını okuyorum
bir intihar eylemcisinin eve dönüşünü anlatıyor

Çok kitap okudum desem yeridir. :s okumadan duramam ki.

CANIM HİÇ SAYMADIM AMA 500 Ü BULMUŞTUR KESİN..6 YAŞIMDAN BERİ OKUYORUM Bİ ALİM OLAMADIM..DÜNYA EĞİL KARŞIMDA BE!!!:1cool: :hooray: :anlarsinja:

ay çok gzüel yaa.maşallahh keşek bende okadar okuyabilsem okuyorum saymadım ama.alışkanlığımı son 2 yıldır bıraktım okuyamıyorum artık kitap :KK43: sebebi nedir bilmiyorum:KK43: :1no2:

inanın okumayı öğrendiğim günden bu yana okurum. Sayısı yok, çünkü hatırlıyamam bile ne bulursam okudum. Ayrıca kutüphaneye üyeyim giderim on beş günde bir değişimle kitap alırım. Ama ne yazık ki son zamanlarda nete takılmam kitap okuma hızımı düşürdü. Okuyorum asla kaitaplardan vazgeçemem ama eskisi kadar değil buna bir çözüm bulmam gerekecek.senağlama

işin açıkcası ben kitapları okuyorum ona adı bana cekici gelirse gülcellerden secerim sayı yok ev hanimi olunca okumaya gayret

ben kitap hastasıyımdır.şimdiye kadar kaç kitap okuduğumu bilmiyorum.ama çok fazla olduğunu söyleyebilirim.

çılgınca kitap okuyan birisi olarak ben hatırlamıyorum...zaman yetmiyor bana...

hhmmm çok güzel bir konu ama hiç saymadım kiiiii ama çoookkk okurum biri biter hemen birisine başlarım boş kalmayı sevmem hiç arkadaşalrım onlar benim en iyi arkadaşlarım

CHE canım öyle bir soru sormuşsun ki otur düşün çık işin içinden çıkabilirsen " cin ali'lerde sayılıyor mu?

İşte bu konu,hiç te mütevazı davranamayacağım bir konu.Onbirinci doğumgünümde dünya klasikleri seti almıştı babam.Onüç yaşımı bitirdiğimde bu elli kitap da bitmişti.Ortalama ayda iki kitap ediyordu,bunun yanında okuldan verilen ödev kitapları da hallediyordum.
O günlerden beri alişkanlığımdır, iki üç kitabı aynı anda okurum,ayda iki kitap bitirmezsem, kendimi eksik hissederim.Sanırım şu ana kadar,e kitap olarak okuduklarımla beraber,1000 i bulmuştur ya da geçmiştir.Şu anda da elimde üç kitap birden var,
Narnia Günlükleri,Çetin Ceviz Çanakkale ve Osmanlıyı Yeniden Keşfetmek

ben şu an 359. kitabımı okuyorum
ayrıca da iki kitap ta yarım olarak sıralarını bekliyorlar

Hatırlamıyorum, bu aralar da hiç içimden gelmiyor :1no2:.Ama genelde kriz şeklinde gelir bu istek ve bir kaç kitabı aynı anda okurum.:1rolleyes:

şu anda okuduğum kitap var sevginin 5 dili diye tavsıye ederm elimden geldiğince okurum ama tembelim bu konuda

Şu anda Buket Uzuner'in İstanbullular adlı kitabını okuyorum. Yazarın anlatım dili çok güzel.Ayrıca Elif Şafak'ın Banba ve Piç romanı da çok ilgi çekiciydi....

kıtap okumayı cok sevıyorum sayısını bılmıyorum fakat 50 veya 60 dıyebılırım suanda zatenfalcı dıye bır kıta okuyorum

hiç saymadım ama 100 falan olmuştur herhalde kitap okumayı çok seviyorum ben hatta bazı kitapları dönüp iki kere okuduğumda oluyo

X