Kaç Kitap Okudunuz?

105.kitabı eylül'ün günlüğü (ZEHRA TEZVARAN)şu anda okumaya devam ediyorum..

iide bu kadar net bi şekilde kaç kitap okuduğunuzu nerden biliyorsunuz:uhm:

kitaplar en güzel sadık dostlarım herbiriyle ayrı dünyalar kesfettim ama saymadım hic yüzlercedir herhalde

kitap sayılır mı? olabilir, lakin bana kalırsa bir yaşam biçimidir kitap okumak, onsuz olmaz zaten... ortaokul-lise arası (yazar olmayı düşlerken) bir yaz tatili süresince bir deftere okuduğum her kitabın özetlerini ve eleştirilerimi yazmaya başlamıştım, sadece bir yaz tatili ile sınırlandırmayıp bugüne kadar devam etseymişim şimdi sayabilirmişim okuduğum kitapları...

kaç kitap okudum bilmiyorum ama bu aralar baya kitap okudum hukukta okuyorum ve hukukçulara tavsiye edilen kitapları okuyorum bu günlerde insan başlayınca elinden bırakmak istemiyo hiç kitap okumak çok güzel

Kesinlikle saymadim ama eminim ki eger saysaydim okudugum kitaplarla bi kütüphane rahatlikla açardim.Kitap okumak benim için yemek yemek gibi birsey olmazsa olmazlar arasinda yani.

saymadım ama 10 muştur ama son uduğum kitabın üzerine nasıl yenisi okurum bilemem kitap okumak güzel bişiy

Bende kitap okumayi severim vede cok kitap okumusumdur ama saymadim acikcasi, ustelik beni uzen bir olay olmustu genc kizken maasimdan taksitle aldigim yabanci ve yerli yazarlara ait romanlari evlenince yurt disina evime getirmistim, daha okuyamadan , esim iki kutu kitabi cope atmis, belki 10 yili gecti ama heran aklima geldikce icim sizliyor

Bende çok seviyorum kitap okumayı hergece yatak vaktım gelsede kitabımı okuyup yatsam diye sabırsızlanıyorum gece saat kaç olursa olsun mutlaka okuyacam öyle yatıcam sanki o gece okumadan yatarsam kitapdaki kahramanlar bana küsecekmiş gibi geliyor ama kaç kitap okudumu hiç bilmiyorum sadece son 6 ayda 7 kitap okumuşum şimdi parmak hesabı yaptım :)

ortalama ayda bir kitap mutlaka okurum. yaşım 48 buyur hesapla Che bu güne kadar kaç kitap okumuşum:-) bayramlar, dogum gunu ve yaz tatillerine de +1 eklemeyi unutma...

çoktur kesinde kaçtır acaba :uhm: saymadım ki keşke saysaydım merak ettim şimdi. en kısa zamanda fırsat bulursa listelerim o zaman sayıyı bulabilirim heralde.

bu yazıyı okuyana kadar saymak aklıma hiç gelmedi çok iyi bir fikir bundan sonra saymaya başlayacağım teşekkürler

bende hiç saymadım kaç kitap okudum keşke not alsaydım kaç kitap okuduğumu..kaç tane film izledin deseler onuda hatırlamam kitapta böyle bişey

merhaba.bende hiç saymadım okuduğum kitapları.5 yaşından beri oyuncak yerine çoğu zaman masal kitabı isterim diye yollarda süründüğümü bilirim:1yes2: önce masal kitapları,ardından çocuk öykü hikaye kiapları,ardından ilk gençlik çağı kişisel gelişim kitapları hani şu erdal öz ipek olgun tarzında olanlar,sonra aşk kitapları,sonra felsefe,dünya edebiyatı,gene kişisel gelişim düşünce gücü kitapları,sonra gene mizah:içelim: insan büyüdükçe tercihleride değişiyor okuduğu türlerde.tek değişmeyen okumanın kendisi oluyor.bir insan seviyorsa hayatı boyunca okuyor sevmiyorsa ölene dek kimse ona iki satır bişiy okutamıyor.ben ayrı bi hatunum.mesela ya okuduğum kitabın yazarını unuturum yada adını unuturum.ikisini birarada hafızamda hiç tutamam.kitaptaki karakterlerin adını birsüre sonra gene unuturum.kimileri var,yazarı kitapların adını içindeki karakterleri aradan yıllar geçse unutmazlar.onlara imrenerek bakarım ve kendimde bi sorun ararım içten içe.niye ben ezberimde tutamıyorum diye hayıflanırım:uhm: ayrıca bi bakarsınız 8 ay hiçbi kitaba el sürmem,içimden gelmez asla okumak,bian gelir 3 ayda 30 kitap okurum abartısız.elimden düşürmeden sabahara kadar okur dururum.bi katap biter anında diğerine başlarım.sonra gene uzun bi ara....kendimi bildim bileli böyleyim.:uhm:

---------------
:kahve:

saymadım bile kitap ve dvd koleksiyonu yaptım duvardan duvara :) cok güzel oldu calışma odası olarak kulanıyorum ama 2 duvarım boydan boya doludur

arkadaşlar eşim bir kitap getirmiş -zifir- gerçekten ismi kadar zifir korku sevenler okuyun anlarsınız

X