Kaç Kitap Okudunuz?

okuduğum kitapları saymak gerçekten hiç aklıma gelmedi.. ama olabildiğince fazla...

işlerimin yoğunluğuna göre ayda 8-1 arasında okurum en az 1 olur ona dikkat ederim. yahlnız okudğum kitabı hemen bitirme gibi kötü özelliğim var elimde bi kitap varsa günde 200 sayfa okuyorum.

saymak mümkün değil... hepsi kütüphanemde bulunsaydı keşke :) şöyle büyük bi kütüphanem olurdu koca bi oda sadece ona ayırırdım ve anca sığardı ama ben okul kütüphanesinden de çok okurum ondan 4te 1i ancak benim satın aldıklarım :KK43: ama ilerde param bol olursa ödünç almayı bırakıp bir odayı kütüphane yapma fikrimi hayata geçiricem. sevgilimin de böyle bi sözü var bana o da çok okur da :)))

kitap okumayı çok seviyorum
şimdiye kadar hiç düşünmemiştim okudugum kitabları saymayı
ama 29 ağustos 2009'dan itibaren bir ajandaya not tutmaya başladım
hemde okudugum kitabların adını yazmaya 1 yıl içinde kaç kitap okuyabildiğimi merak ettim
şuanda 4. kitabımdayım :)
( tabii 29 ağustos 2009 dan önceside var )
Bol okumalı günler arkadaşlar

ciddi anlamda kitap okmaktan büyük bir keyif duyuyorum opuyorumnanaktan

okuduğum kitaplar sayamayacağım kadar fazla:1closedeyes:

bende okuduğum kitapları ajandamda not tutuyorum 45 olmuş

busee
bende senin gibi bir ajanda aldım canım
isimlerini yazıyorum agustos ayından itibaren başladım ama
hoşuma gidiyorum okudugum ktb ların adlarını yazmak

busee
l

listeye baktıkça daha da çok okuyasım geliyor.kitaplar biraz daha uygun fiyatta olsa keşke...

hiç saymadımm...cocuklugumdan beri her ay 5 6 kitap bitirdiğimi sayarsak ohooo...

işlerimin yoğunluğuna göre ayda 8-1 arasında okurum en az 1 olur ona dikkat ederim. yahlnız okudğum kitabı hemen bitirme gibi kötü özelliğim var elimde bi kitap varsa günde 200 sayfa okuyorum.

günde 200 sayfa nasil okuyorsun?
Ben genelde isten eve evden ise giderken okuyorum, evde pek okuyamiyorum baska islerden dolayi, tebrik ederim seni

busee

bende bugün arsive basladim
ama tüm okudugum kitaplari yazmam mümkün degil, cünki ben cocuklugumdan beri okurum, ve cocuklugumda kac kitap bitirdim hic bilmiyorum, hangilerini okdugumu bile bilmiyorum mafoldumben

su an kütüphanemde bulunan kitaplari not aldim
vede aklimda kalan okudum kitaplari not aldim, bundan sonrada hep eklicem okuduklarimi

canım ben okuduğum kitapları bir defterim var oraya yazıyorum. böylelikle de bir liste oluşturdum.

Of çooook ilginç ya yani benim için:) Kesinlikle aynı kkafadanız bende kitaplarımın listesini tutarım şuan 600 küsür kitabım var.Ayda 11 kitap okuyarakta rekorumu kırdım,incede deil enaz 400syf ve 12 yaşımda başladığımımı hesaba katıp ozmanlar bi kütüphanemde yoktu kiralayp okuyordum veya ödünç alıyordum.Sizce ne kadardır sayısalla aram pek iyi deildir.Ama 550 kitabımı okudum kütüphanemdeki.:kedi::kedi:

Çok okudum... Hangi birini sayayım :)
Şu an Mevlana'dan seçmeler i okuyorum
:dance:

Kitaplığımda 300 kitap var hemen hemen hepsini de okudum onlardan hariç de sayarsak 400 450 civarı abartısız..

walla başlığı görünce tahmin bile yürütemedim..yıllık dedim olmadı aylık dedim olmadı kazık sormuşun

100'lerce...
ve bir ara tek tek saymayı istiyorum.
cidden isimlerini aklıma geldikçe bir kağıda yazıcam.

Bu konuyu çok sevdim. :)
Ben de okuduğum kitapları yazmaya başlayacağım. Genelde okuduktan sonra kitapla ilgili düşündüklerimi ya da hoşuma giden cümleleri bir kağıda yazıp kitabın arasına koyarım. Kitapların isimlerini kaydetmek aklıma gelmemişti.

Hiç saymak aklıma gelmemişti yüzlercesi olmuştur
Ama bundan sonra bende yazıyım CADIARZU

şu sıralar hızım düştü; ayda 2 roman bitiriyorum. bir ara konulara göre sistematik okuyordum, hala devam tabii ki. macera okuduysam, sonrasında edebi kitaplar okurum; aşk romanı okuduysam, o romanın ardından araştırma yazıları ve ya felsefi kitaplar okurum. saymadım ama...

X