Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben okumaya başladığım günden beri hiç aralıksız kitap okurum.yaşıma uygun ya da değil farketmez.kalın ya da ince farketmez.eğer insanın içinde okuma duygusu varsa gerçekten o kitabı ayırt etmeden okmalı.bir kitaba başlayacağımız zaman hemen sonuna ya da nasıl başladığına bakmayın.sıkıcı gelir.bnm öyle yapan arkadaşlarıma sölediğim zaman dalga geçtiler.ama sonra hak verdiler.yine siz bilirsiniz ama bence en başından okuyun ve sonuna kadar aralıksız devam edin.:1rolleyes:
Nasıl yani ? günde 3-4 kitap nasıl okunurki? Bravo valla. Evde yemek bekleyen, gömleğim ütülenmedi mi daha, hatta abartıp çorabımın ütüsü niye kötü oldu diyen biri yokmu ki :)
Pardon, işin özünü unuttum bir an günde 3-4 kitabı görünce:) Bende iyi okuyucuyumdur. Ama hiç bilmiyorum kaç kitap okumuşumdur. Büyük bir arşivim var. Keşke not tutsaydım ama ne yararı olurdu onuda bilmiyorum:) Kızlar ben yaşımı saymaktan vazgeçtim, kitapları saymamışım çok mu :)
bence şu ana kadar açılan en saçma konulardan biri. 1. insanların kaç tane kitap okuduğundan bize ne niye ilgilendirsin 2.kitap okumak için okunur öğrenmek için okunur saymak için okunmaz oturup kaç kitap okuduğunu sayan insanlar entel görünmye okuduğu kitaplarla hava yapmaya çalısan insanlardır benim gözümde.
okumayı hep sevmişimdir.babam 2.sınıfta çok güzel bi msal serisi almıştı 25 taneydi.ilk o zaman başlamıştı okuma tutkum.ben çetele tutmadım ama sanırım 300 ü geçmiştir.
kendimi bldim bileli uyku problemim olduğu için ,geceleri yatakta kitap okuyarak uyuyorum. o yüzden okumaya hiç ara vermemişimdir.ama sayısını bilemeyeceğim...okuduğum kitapları hep not edeyim diyorum ama olmadı şimdiye kadar....
ilk okuldan beri düzenli bir okuma alışkanlığım var şu an yaşım 40 inanın saymadım ama bir küçük şehir kütüphanesi kuracak kadar okumuşumdur bundan eminim :kedi::asigim:
Tam bir kitap kurduyum. ılkokulda en çok kitap okuyan öğrenci seçilmiştim he he:hooray: Bazen kitaba o kadar kaptırırım ki öğrencilerim tahtadaki alıştırmaları defterlerine geçirirken açar kitap okurum. Sayısını tahmin bile edemem.
Ben 22 yaşındayım,geçen yıl ekim ayından beri 41. kitabımı okuyorum, ilkokulda sınıfın kütüphanesini bitirirdim öğretmenim bana kitap yetiştiremezdi, sayısını bilmem imkansız. ama 500 ü geçmiştir 1000 e ulaşmamışımdır kaydirigubbakcemile3 çok net olmadı ama -tatlicadiarzu-