- 5 Eylül 2019
- 558
- 310
- 53
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Nasıl bu kadar az kilo almayı başarabiliyosunuzİlkinde 65 kaldım 10 kilo aldım.
İkincisinde 70 ile hamile kaldım 3 kilo aldım.
Üçüncü de 58 ile hamile kaldım su an 59 kiloyum.
Özelikle hamur işi karbonhidrattan uzak durdum şekeri meyve harici tüketmedim. Sürekli dikkat ettim o zaman bol yürüyüs yapmıştım. İkinci dogum dan 6 ay sonra 67 kilodan 53 kiloya düştüm spor ve diyetle. Şimdi ki hamileliğimde tekrar dikkat edip en fazla 5 kilo almayı hedefliyorum bakalım kısmet.Nasıl bu kadar az kilo almayı başarabiliyosunuz
59’la hamile kaldım 72 ile doğuma girdim yani 13 kilo aldımMerhaba arkadaşlar kimisi dış görünüsümle ilgili çok kilolkilolu görünmüyorsun diyor kimisiise farklı diyor ben suan 90-93 arasında gidip geliyorum belki boyum çok uzun olmadığı için o kadar belli değildir ama böyle benim sorum sizler kaç kiloyken hamile kaldınız ve eşinizde sorun var mıydı
Enim esimdede sayı hiz problemi var ileri hızlı %5 malesef59’la hamile kaldım 72 ile doğuma girdim yani 13 kilo aldımama 20 kilo bilen alan oluyormuş o yüzden buna da şükür dedim hep. Emzirirken gidiyor hep o kilolar. 40 günde 15 kilo verdim eski kilomun bile altına düştüm. Bu arada eşimde hız ve sayı problemi vardı
%4’tü bizimde. Çakşır kökü suyu içti 1 ay %15 oldu hamile kaldımEnim esimdede sayı hiz problemi var ileri hızlı %5 malesef
92 kilo ile kaldim. Zayifla hamile kalamazsin demisti sıkıntının esimde degil bende oldugunu solemisti normalde bu ayda tup bebek tedavisine baslicakti ama 24haftalik oldukMerhaba arkadaşlar kimisi dış görünüsümle ilgili çok kilolkilolu görünmüyorsun diyor kimisiise farklı diyor ben suan 90-93 arasında gidip geliyorum belki boyum çok uzun olmadığı için o kadar belli değildir ama böyle benim sorum sizler kaç kiloyken hamile kaldınız ve eşinizde sorun var mıydı
Maşallah canım çok sevindim bende 90 93 arası gidip geliyorum92 kilo ile kaldim. Zayifla hamile kalamazsin demisti sıkıntının esimde degil bende oldugunu solemisti normalde bu ayda tup bebek tedavisine baslicakti ama 24haftalik olduk
Süpersiniz maşallah 🖒🖒 sağlıklı doğumlar dilerim. Bebişlerinizede hayırlı ömürlerÖzelikle hamur işi karbonhidrattan uzak durdum şekeri meyve harici tüketmedim. Sürekli dikkat ettim o zaman bol yürüyüs yapmıştım. İkinci dogum dan 6 ay sonra 67 kilodan 53 kiloya düştüm spor ve diyetle. Şimdi ki hamileliğimde tekrar dikkat edip en fazla 5 kilo almayı hedefliyorum bakalım kısmet.
41 kiloyla kaldim
67 ile hamile kaldm .. Doğum oldu 78 kiloylaaa.. 2 ay oldu hala 78 kiloyum çünkü sütüm olsun dye süt yapıcı şeyler yiyorm..
Benim bebem 20 gün küvezde kaldı canım o yüzden sütüm hemen gelmedi sağdığımda yetmiyordu.. şu 10 gündür yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladm 3 l su içiyorum günde zaten.. umarım tamamen yeter sütümsut en guzel
Su ve yesillik
Ile oluyor bosuna yemeyin baska seyler. Ablam 2 yil emzirdi hic mama vermedi 1 ayda tum
Kilosunu vermisti ama tam bir su manyagidir siseyle gezer
Benim bebem 20 gün küvezde kaldı canım o yüzden sütüm hemen gelmedi sağdığımda yetmiyordu.. şu 10 gündür yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladm 3 l su içiyorum günde zaten.. umarım tamamen yeter sütümTeşekkür ederim bilgilendirme için
Kilo alakasi olsa 110 kilo ile hamile kaldi arkadaşım. Folic asit takvitesi isteyin bide benim sut hormonum cok yuksekti bu engeller demistiler ilac kullandimMaşallah canım çok sevindim bende 90 93 arası gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?