Gebeliğe Hazırlık Kaç kilo iken hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk oglumda 42 kiloyla hamile kaldim 62yle dogurdum dogum sonrasi 47ye kadar indim. 7 sene sonra ikizlerime 50 ile hamile kaldim 80 kusurla doguma girdim yani 30 kilodan az fazla aldim. Nerdeyse 11 aylik olacaklar 49a geri indim.

3 l. Su içiyorum.. benm bebeğim 20 gün küvezde kaldı o yüzden süt açsndan sıkıntı yaşyorm o 20gün içinde verdm zaten bebeğim çktığında sütüm yetmeynce hem takviye hem de süt yapan besnler tüketmeye başladm ne yazk ki

1.de 55
2.de 65 kiloyla hamile kaldım ,ikisinde de hamileyken19_20kilo arası kilo aldım ,eşimde birsorun yoktu.

Nasıl bu kadar az kilo almayı başarabiliyosunuz
Özelikle hamur işi karbonhidrattan uzak durdum şekeri meyve harici tüketmedim. Sürekli dikkat ettim o zaman bol yürüyüs yapmıştım. İkinci dogum dan 6 ay sonra 67 kilodan 53 kiloya düştüm spor ve diyetle. Şimdi ki hamileliğimde tekrar dikkat edip en fazla 5 kilo almayı hedefliyorum bakalım kısmet.

59’la hamile kaldım 72 ile doğuma girdim yani 13 kilo aldımama 20 kilo bilen alan oluyormuş o yüzden buna da şükür dedim hep. Emzirirken gidiyor hep o kilolar. 40 günde 15 kilo verdim eski kilomun bile altına düştüm. Bu arada eşimde hız ve sayı problemi vardı

Enim esimdede sayı hiz problemi var ileri hızlı %5 malesef

51le hamile kaldım 3 ayda 48e düştüm bulantılar geçince kilo almaya başladım. 68le doğuma girdim :) 20 kilo aldım toplamda. doğumdan hemen sonra 63 kiloydum emzirdikçe gitti 2 yaşına kadar 52 geldim bir ara 52 falanda oldum.. evde kaldığım bı günlerde 55e tekrar geldim

92 kilo ile kaldim. Zayifla hamile kalamazsin demisti sıkıntının esimde degil bende oldugunu solemisti normalde bu ayda tup bebek tedavisine baslicakti ama 24haftalik olduk

Süpersiniz maşallah 🖒🖒 sağlıklı doğumlar dilerim. Bebişlerinizede hayırlı ömürler

67 ile hamile kaldm .. Doğum oldu 78 kiloylaaa.. 2 ay oldu hala 78 kiloyum çünkü sütüm olsun dye süt yapıcı şeyler yiyorm..

sut en guzel
Su ve yesillik
Ile oluyor bosuna yemeyin baska seyler. Ablam 2 yil emzirdi hic mama vermedi 1 ayda tum
Kilosunu vermisti ama tam bir su manyagidir siseyle gezer

sut en guzel
Su ve yesillik
Ile oluyor bosuna yemeyin baska seyler. Ablam 2 yil emzirdi hic mama vermedi 1 ayda tum
Kilosunu vermisti ama tam bir su manyagidir siseyle gezer
Benim bebem 20 gün küvezde kaldı canım o yüzden sütüm hemen gelmedi sağdığımda yetmiyordu.. şu 10 gündür yeşillik ağırlıklı beslenmeye başladm 3 l su içiyorum günde zaten.. umarım tamamen yeter sütüm Teşekkür ederim bilgilendirme için

insss saglikla buyusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…