- 4 Kasım 2017
- 1.570
- 828
- 123
- 28
- Konu Sahibi Ataabetull
-
Aramızda nerdeyse 10 kilo var ve doğuma kadar kaç kilo daha aldınaldın84 kiloyla hamile kaldım eşimde bi sıkıntı yoktu
Şu an güncel kilom 92Aramızda nerdeyse 10 kilo var ve doğuma kadar kaç kilo daha aldınaldın
Çok şükür yani geçen yıl gittigimizde doktor birşeyin yok demişti tupler açık yumurtaliklar rahim temiz demişti çok şükür ama bizde sıkıntı eşimde sperm sayısı ve ileri hızda falandi suan doktora gitmedim düşünüyoruz bakalımŞu an güncel kilom 928 kilo aldım bklm doğuma kadar kaç olacak
Polikistik falan var mı aslında başka sıkıntın yoksa çok değil bı kaç kilo vermeyi denesen belki rahatlıkla hamile kalırsın canım
Ne zamandır istiyorsun canimÇok şükür yani geçen yıl gittigimizde doktor birşeyin yok demişti tupler açık yumurtaliklar rahim temiz demişti çok şükür ama bizde sıkıntı eşimde sperm sayısı ve ileri hızda falandi suan doktora gitmedim düşünüyoruz bakalım
Eşimde sorun yoktu,63 kilo 64 kilo ile kaldım henüz 11 haftadayım 2 kilo aldımMerhaba arkadaşlar kimisi dış görünüsümle ilgili çok kilolkilolu görünmüyorsun diyor kimisiise farklı diyor ben suan 90-93 arasında gidip geliyorum belki boyum çok uzun olmadığı için o kadar belli değildir ama böyle benim sorum sizler kaç kiloyken hamile kaldınız ve eşinizde sorun var mıydı
2017 den beri uğraşıyorum canım 2 defa aşılama yaptirdim ikiside tutmadı tüp bebek düşünüyoruz en son geçen yıl doktora gittik para ayarlayıp gelecez demiştik bir daha da gidemedik sigorta bağkur yok adana baskent esra bulgana yaptiracaz hayırlısıyla inşallah gercekten 120 kg ile mi hamile kaldı ve acaba esinde sorun var mıydı diyecem ama 3 ayda kalmış maşallahNe zamandır istiyorsun canim
Benim 120 kg yakınım 3 ayda hamile kaldı kilo almadan bitirdi
2017 den beri uğraşıyorum canım 2 defa aşılama yaptirdim ikiside tutmadı tüp bebek düşünüyoruzNe zamandır istiyorsun canim
2017 den beri uğraşıyorum canım 2 defa aşılama yaptirdim ikiside tutmadı tüp bebek düşünüyoruzNe zamandır istiyorsun canim
Anldm Rabb'im sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllahÇok şükür yani geçen yıl gittigimizde doktor birşeyin yok demişti tupler açık yumurtaliklar rahim temiz demişti çok şükür ama bizde sıkıntı eşimde sperm sayısı ve ileri hızda falandi suan doktora gitmedim düşünüyoruz bakalım
Amin hayırlısıyla inşallah canım benim çok teşekkür ederimAnldm Rabb'im sağlıkla isteyen herkese nasip etsin insAllahkısa sürede hamilr kalirsin insAllah
Süt için bol su iç derler tatlı şeyler süt yapıyor derler ama hayır tatlı susattigi için bol suyuda icilince o yuzden süt yapıyor doğumda hemen 7 8 kg gidiyor derler şaşırdım neyse emzirdikcede veriliyormus67 ile hamile kaldm .. Doğum oldu 78 kiloylaaa.. 2 ay oldu hala 78 kiloyum çünkü sütüm olsun dye süt yapıcı şeyler yiyorm..
Benim boyum 1.58 63 le hamile kaldım. Kiloluydum yani bana da akrabalar felan kilo yakışıyo sana diyolardı ama ben artık rahatsız oluyordum. Hamile kaşınca ilk 4 ay mide bulantısı sebebiyle 5 kilo verdim. Şuan biraz hafifledi 1 kilo aldım ama hâlâ hamile kaldığım kilodan eksideyim. Hiç sıkıntı yapma kiloyu bulantıların olursa hiç kilo almayıp verebilirsin bile benim gibi. Sonrası dikkat eder çok kilo almazsın. İlk gebeliğimde 2.ayda bunda 7.ayda hamile kaldımMerhaba arkadaşlar kimisi dış görünüsümle ilgili çok kilolkilolu görünmüyorsun diyor kimisiise farklı diyor ben suan 90-93 arasında gidip geliyorum belki boyum çok uzun olmadığı için o kadar belli değildir ama böyle benim sorum sizler kaç kiloyken hamile kaldınız ve eşinizde sorun var mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?