• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kac gram altın?

bencede bu erkek tarafina bagli ne kadar alirlarsa alsinlar ama gercektende bazi bolgelerde su kadar sundan alcaksin deniyor dogru bence degil bizede sordular adet yerini bulsun tabiki ben boyle seylere cok karsiyim ama gerekenide yaptilar ama olmasaydi su kadar alinda demezdim

bana da sordular. siz ne isterseniz alın dedim.ısrar da ettiler hatta ila bi cevap vermem için. bi cevap vermedim net olarak.şu aralar nişan-düğün gündemimizden kalktı, sözlümün iş durumlarına yoğunlaştık.o yüzden tekrar bu konu açılmadı. ama benim gönlümden geçiyo şööölee kollarımda dizi dizi bilezik olsun.şıkır şıkır şıkırdasın. kaç gram olduğu,ince veya kalın olduğu hiç önemli değil benim için. yeter ki kolumda görüntüsü hoşuma gitsin. 1 tane alıp da takmasınlar yani :)
ne kadar altın yaparlarsa değerimiz o kadar olur görüşünü ben de çok duydum ama umarım doğru değildir. tarafların karakterine kalmış bişey bence.

Back