Kaç gecede bir cinsi munasebet olmali?

tazegelin5

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
245
49
Kizlar esle kac gecede bir cinsi munasebet olmali kac gecede bir yapiyorsunuz biz 3 gecede bir oldu bu aralar

Neden benzer konuları bir çok kez açıyorsunuz? Hepsi de cinsellik bölümünde. Fake olduğunuzu düşüneceğim ama eski de üyesiniz. Sorduğunuz sorular kişisel sorular belli bir standartı yok zaten

Neden benzer konuları bir çok kez açıyorsunuz? Hepsi de cinsellik bölümünde. Fake olduğunuzu düşüneceğim ama eski de üyesiniz. Sorduğunuz sorular kişisel sorular belli bir standartı yok zaten
Bes yildir filan girmiyorum siteye girmiskende merak ettiklerimi soruyorum neden birden tepki cektim anlamiyorum rahatsiz olacaginiz bir konu varsa yazmayin suphelendiginiz bir konu varsada sikayet edin ne diyeyim

Akım baslatmak lazim sabah aksam bir posta diyerekten bakalim hangi koca bir haftaya iflahi ile sag saglim ayakta kalacak

2-3 gün olunca 1 ay mi oldu diyor benimki
Adamlara karı boşattırma, her bünye kaldırmıyor malum, isteklisi var isteksizi var, gaz verme hanımlara

Her gun en az 3 litre su incelesin gibi bunun bir standartı mi var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…