Kaç çocuk ideal

Yani korkum bu şimdi oğlumda küçük ikinci olunca tamamen ilgi ikisine birden artmak zorunda her konuda benim düşüncem şöyle okulu bitirip biraz çalışıp 30 lu yaşarlarsa Rabbim bir tane daha nasip ederse olması ama geç kalırmıyım bilmiyorum o yaşlarda

kendiniz için geç kalmazsınız. Ben dediğim gibi 32 yaşımdayım ilk çocuğuma hamileyim. Pandemi olmasa 34 35 gibi planlıyordum. İşler yavaşladı pandemi olunca araya sıkıştırdım artık ikinci çocuk 35 sonrasına kalır. Benim annem de 36 da doğurdu kardeşimi. Bence kadın için geç değil 30lu yaşlar.

kendiniz için geç kalmazsınız. Ben dediğim gibi 32 yaşımdayım ilk çocuğuma hamileyim. Pandemi olmasa 34 35 gibi planlıyordum. İşler yavaşladı pandemi olunca araya sıkıştırdım artık ikinci çocuk 35 sonrasına kalır. Benim annem de 36 da doğurdu kardeşimi. Bence kadın için geç değil 30lu yaşlar.
Doğru söylüyorsunuz sizde inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🤲

her ailenin maddi manevi şartlarına göre değişir.
Orta ve üstü halli bir aile ise 2 ideal

37 yasindayim, bir tane bir buçuk yaşında bebeğim var, çalışıyorum önceden iki tane olsun derdim ama şimdi inanın gözüm kesmiyor. Bebeğime annemle babam bakıyorlar sagolsunlar, ikinci olunca onlara da yüklemek istemiyorum. Kızım da kardeşsiz kalmasın istiyorum ama gece uykusuzluğu ve is-ev arası yorgunluk beni bitiriyor o yüzden benim için şu an bir tane ideal. Ev hanımı olsaydım, maddi imkanım da olsaydı ikinciyi düşünürdüm

X