Anket Kaç çocuğunuz var?

kaç çocuğunuz var

• 6 Ve yukarısı (size ne ödül versek az:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    113
Allah bağışlasın canımm evett bir az 2 çok derlerrrra.s

ooo siiznki büyümüş maşallahh..Allah bağışlasınn..a.s.

evet büyüdü zaman o kadar çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile
bi bakıyorsun evlilik yaşına bile gelmişler
sizinkileride allah bağışlasın kaydirigubbakcemile3

1 tane kızım var 14 aylık .. 2 kız 2 oğlan süper olurdu ama nasipse 2. bebişten sonra başka düşünmüyorum ..

febi bir çirkin kıızn var onumu diyon canımm amman çirkin işteee ..sen bir tane daha yaapopuyorumnanaktan

Benim 7 yasinda bir kizim 3.5 yasinda bir oglum ve 25 gunluk kucuk kizim var..Allah herkesin evladini anasina babasina bagislasin..Isteyen herkese Allah anneligi tattirsin ....

benimde 20 aylık bir oğlum var ilerde bir tane daha düşünebilirim ALLAH kısmet ederse yavrum yalnız kalmasın kardeşi olsun istiyorum Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

heee onu diyom beğenemedin mi senin kızın daha çirkin ayrıcaaa :dilcikar: lülülülülülü kaydirigubbakcemile3

evet bak onda doğrusun benim kızz dünya çiirkini ondna sokağa bile çıkaramıyorumm:1closedeyes::dilcikar::1rolleyes::roflol::roflol::roflol:

benim iki kızım var biri 10 biri 5 yaşında
rabbim herkeze bu güzel duyguyu yaşatsın
,

Allah bağışlasın yavrularını canımm..kadedrleri güzeel olsunn.

Henuz bebekımız yok ama 2 yıl ıcınde olacak ınsallah sımdıden oda mobılyası bakmaya ve esyalarını almaya hafıften basladık :)))

ya bişey kafama takıldı kadınlar klübü günlükde yazdığında oğlumu kucağıma aldım oğlumla tv izliyoruz felan demişsin şimdide çocuğum yok diyorsun ben anlamadım açıklarsan sevinirim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…