Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 yaşında bi kızım var 2.side yolda 1 aya doğacak inşallah
Rabbim dileyen isteyen her arkadaşıma istediği kadar versin inşallah
mevlam kimsenin kucağını boş koymasın
Allah bağışlasın canım..ikiz gibi büyüyecekler senin için biraz zor olsada biraz büyüdükkleründe çok rahat edeceksin benimkilerde 18 ay arayla birbirlerine kavuşmuşlardı..allah hayırlı evlatlar nasip etsinn..
Selam cnm,benimde 2 yasında bir prensesim ve 5 aylıkta süpriz bir prensim var :)
3.cüyü düşünmüyorum peşpeşe hamilelik dogum yordu cünkü beni, Allah bunlara ömür versin olmayanlarada tez zamanda bebiş :)
anketten şu anlaşılıyorkii çoğunluk tek çocuklu...naçizane fikrim tek çocuk yapayanlız oluyor dünyada en az iki olmalı...ama herkes benim gibi düşünmeye bilir..doğladırr..
şimdilik tek çocuk var ikinci için 1 sene tedavi gördüm ama olmadı
tek olsun istemiyorum kızımın benim kardeşlerimle yaşadıklarımı yaşayamayacak malesef:çok üzgünüm:
tek çocuk her zaman ayaklarını yere sağlam basar...
ailem de çoğunluk çok kardeş 7,6,3 kardeşler
hiçbirinde birbirine faydası yok
tabi istisnalar tabiki vardır ama çok azdır...
çok nadir birbirini tutan kardeşler...tek çocuklar çok şanslı
bence tam aksi tek çocuk napacak hayatta tanıdığı bir desteği olmadan hayatını idamemi ettirecek..bayramda seyranda bir derdi olmadığında biryerlerde bir kardeşi olduğunu bilmeden içine huzuru doğmadan bence çok zorr...siz belki çok kalabalıksınız bunun eksikliğini hiç hissetmediniz belkide..
valla arkadaşlar 5 yaşında bir kızım var başka düşünmüyorum çalışırken çocuk çok zor hem o çok yıpranıyo hem biz allah isteyene versin çocuğum tek kalmaz teyzelerinin çocuklarıda kardeş sayılır