Anket Kaç çocuğunuz var?

kaç çocuğunuz var

• 6 Ve yukarısı (size ne ödül versek az:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    113
benim de 14 yaşında kızım ve henüz 2 yaşında bir oğlum var ikinci çocuğu hiç düşünmemiştim yıllar sonra süpriz oldu önce bunalıma girdim doğrusu ama şimdi iyi ki olmuş diyorum Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın

Bır cocugum var guzelım mumkunse boyle kalsın... Sımdılık dusuncem bu ...bılmem degısır mı...zor bu zamanda zorrr. Herseyım dort dortluk olsa ve dogurmaktan korkmasam, uc tane bence en ıdeal...

şuan hiç yok ama 14 haftalık hamileyimm paşamız olcak inş :) hele bi doğsun hayırlısıyla
şimdilik 1 yeterli diye düşünüyorum olursada en fazla 2 bu zamndaa doğurmak önemli değil bakabilmek önemli diye düşünüyorum

benim bir kızım var.ikincisi için kendimi hazırlıyorum.
küçükken kuzenlerimle çok sık birararadaydık.şimdi bayramlarda,oda karşılaşırsak.asla kardeş gibi olmuyor.
yakınlarımdan birileri yanımda olsa 3 kardeş iyi bence.ama benim için biraz zor.

benim de 14 yaşında kızım ve henüz 2 yaşında bir oğlum var ikinci çocuğu hiç düşünmemiştim yıllar sonra süpriz oldu önce bunalıma girdim doğrusu ama şimdi iyi ki olmuş diyorum Allah herkesin evladını anasına babasına bağışlasın

h,ç beklemediğin anda süpriz olmuş sana o yuzden bunalım olmuşsundurr..çabuk toplandığına sevindimm.melekler hiç bie şeye değişilmezz..a.s.

şuan hiç yok ama 14 haftalık hamileyimm paşamız olcak inş :) hele bi doğsun hayırlısıyla
şimdilik 1 yeterli diye düşünüyorum olursada en fazla 2 bu zamndaa doğurmak önemli değil bakabilmek önemli diye düşünüyorum

ALLAH KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH..SAĞLICAKLLA..:Saruboceq:a.s.

Henuz bebekımız yok ama 2 yıl ıcınde olacak ınsallah sımdıden oda mobılyası bakmaya ve esyalarını almaya hafıften basladık :)))

yakinda 4 yasina basicak kizim var allah nasip ederse
esim ve ben maddi manevi gücümüz yeterse eger 4tane düsünüyoruz
ama nasip kismet hersey
bana kalsa pes pese yapicakdim fakat 2yil yasagim vardi derken 4yil oldu hala ikinci yok piyasada :)
rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu insallah

Allah uzun ömür versin canımm demek seninde 3 kuzun varr..
benimde tam tersi 1 kız 2 erkek
kız 12
oğluş 10.5
tosuncuk 14 aylıkk..

2 oğlum var büyük oğlum 6 .doldurdu küçük 3 yaşında bu kadar çocukda yeterli benım için

Allah bağışlasın canımm evett bir az 2 çok derlerrrra.s

1 tane kızım var 20 yaşında üniversite öğrencisi ....
Şimdiki şartlarda ona bile yetişmek çok zor oluyor...

ooo siiznki büyümüş maşallahh..Allah bağışlasınn..a.s.

Back