Anket Kaç çocuğunuz var?

kaç çocuğunuz var

• 6 Ve yukarısı (size ne ödül versek az:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    113
benimde 2 kızım var büyüğüm 18 yaşında
küçüğümde 5 yaşında
allahım tüm isteyenlere evlat nasip eylesin :Saruboceq::Saruboceq:

iki genç kız allah bağışlasın annelerinin küçük melekleri..2 de oğlunu olacak ilerde..damatlarr.allah hayırlısını versinn...

2 yaşında bi kızım var 2.side yolda 1 aya doğacak inşallah
Rabbim dileyen isteyen her arkadaşıma istediği kadar versin inşallah
mevlam kimsenin kucağını boş koymasın

Allah bağışlasın canım..ikiz gibi büyüyecekler senin için biraz zor olsada biraz büyüdükkleründe çok rahat edeceksin benimkilerde 18 ay arayla birbirlerine kavuşmuşlardı..allah hayırlı evlatlar nasip etsinn..

19 yaşında kızım
7 yaşında oğlum var.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

allah bağışlasın yavrularınızıı...ideali yakalamışsınız bir kız bir oğlann maşallahh..allah uzun ömür versin...

benimdi biri dört yasında biri 18 aylık kızım var eğer ilerde kendimi hazır hissedersem bir tane daha yapabilirim ama en az 5 yıl gecmeli

Ne zaman rahata erdiğini düşününce 3 üncüyü yaparsınn çok tatlı oluyorlarr inan banaa yaş ilerledikçe farklılaşıyorr..gençlikte anlamamışızz:))))

Selam cnm,benimde 2 yasında bir prensesim ve 5 aylıkta süpriz bir prensim var :)
3.cüyü düşünmüyorum peşpeşe hamilelik dogum yordu cünkü beni, Allah bunlara ömür versin olmayanlarada tez zamanda bebiş :)

hurricane slm canımm..allah iki meleğinede sana bağışlasın hele o süprizi yerim ben tatlı süprizzz..pek tatlı maşallahh...

anketten şu anlaşılıyorkii çoğunluk tek çocuklu...naçizane fikrim tek çocuk yapayanlız oluyor dünyada en az iki olmalı...ama herkes benim gibi düşünmeye bilir..doğladırr..

şimdilik tek çocuk var ikinci için 1 sene tedavi gördüm ama olmadı
tek olsun istemiyorum kızımın benim kardeşlerimle yaşadıklarımı yaşayamayacak malesef:çok üzgünüm:

inşallah ikinci çocuğunada meleğinede kavuşursun canımm..allah meleğinede uzun ömürler versinn..

bende allahım izin veirrse 3 istiyorum.belki kazadan 4 te olabilir.allahım sağlıklı sıhhatli versin inş.

tek çocuk her zaman ayaklarını yere sağlam basar...
ailem de çoğunluk çok kardeş 7,6,3 kardeşler
hiçbirinde birbirine faydası yok
tabi istisnalar tabiki vardır ama çok azdır...
çok nadir birbirini tutan kardeşler...tek çocuklar çok şanslı

bence tam aksi tek çocuk napacak hayatta tanıdığı bir desteği olmadan hayatını idamemi ettirecek..bayramda seyranda bir derdi olmadığında biryerlerde bir kardeşi olduğunu bilmeden içine huzuru doğmadan bence çok zorr...siz belki çok kalabalıksınız bunun eksikliğini hiç hissetmediniz belkide..

valla arkadaşlar 5 yaşında bir kızım var başka düşünmüyorum çalışırken çocuk çok zor hem o çok yıpranıyo hem biz allah isteyene versin çocuğum tek kalmaz teyzelerinin çocuklarıda kardeş sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…