inşallah sana süpriz yapardaaa.s ikiz gbi büyürler bendende tavsiye üstelik aralarını çok açma bir an önce bir süpriz daha getir dünyaya..benim ilk ikisi öle oldu çokta güzel oldu...
bende üç çocuk annesiyim...14 yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım vee 2 yaşında bir kızım daha var..annelik çok güzel birşey ...allahım isteyen herkese nasip etsinŞeniz
benım 7 yaşında bır melek kızım var canım o benım herseyım.ALLAH BAGISLASIN herkesın evladını AMIN OLMAYANLARA DA İNSALLAH en kısa zamanda cok saglıklı bır bebek nasıp eder AMIN...BUTUN COCUKLARI OPUYORUM BURDAN SELAMLAR KIZLAR BYY...
12 yaşında
9 yaşında iki oğlum var
onlar benim canlarım
2 yaşında bir kzıım var
12 ve 8 yaşlarında iki kızım var ..
benim en büyük yaşama sebeblerim onlar iyiki varlar Şeniz
Allah ım isteyen her kadına anneliği tattırsın :Saruboceq:
12 ve 8 yaşlarında iki kızım var ..
benim en büyük yaşama sebeblerim onlar iyiki varlar Şeniz
Allah ım isteyen her kadına anneliği tattırsın :Saruboceq:
Benim iki tane oğlum var,onlar benim canlarım,öteki yarılarım,biri 22 yaşında,diğeri17 yaşında yaşlarına bakmayın hepsi ana kuzusu onlar.
4 çocuğum var 3 oğlan 1 kız,2 de torunum var ,büyük oğlum 35 yaşında en küçük kızım 25 yaşında ,iyiki onları doğurmuşum ,gurur duyyuyorum onlarla,.....
ablacım süpersin vallahiiikaydirigubbakcemile5darısı bizlerimkine olsun seninkiler gibi olduklarını bizlerede görmek nasip etsin..hele torun hiç düşünmemiştimm..süper olur heralde...:dance::teytey:ellerinden öpüyor ve kendi adıma sizi tebrik ediyorum..bende bir çocuğun sayılırım 35 yaşındayım büyük oğlunuz gibi...Allah mutluluğunuzu daim etsn sevgiler..a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?