Anket Kaç çocuğunuz var?

kaç çocuğunuz var

• 6 Ve yukarısı (size ne ödül versek az:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    113
inşallah sana süpriz yapardaaa.s ikiz gbi büyürler bendende tavsiye üstelik aralarını çok açma bir an önce bir süpriz daha getir dünyaya..benim ilk ikisi öle oldu çokta güzel oldu...

güzel diyorsun tenolog cuğum da kariyer de yapmak lazım!!:uhm: hem çocuk hem kariyer zor oluyormuş. dr tezimi bitireyim de ondan sonra sürpriz olsun a.s

kariyerde yaparım çocuktaa diyenlerden değilmisin:1closedeyes: :dance:hem çocuk yap hem kariyerr...işin şakası canımm..sen tezini her birşeyini halleet..bebek arkasından tam zamanını ayarlar gelir..sevgilerr...a.s.

bende üç çocuk annesiyim...14 yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım vee 2 yaşında bir kızım daha var..annelik çok güzel birşey ...allahım isteyen herkese nasip etsinŞeniz

bende üç çocuk annesiyim...14 yaşında bir oğlum 7 yaşında bir kızım vee 2 yaşında bir kızım daha var..annelik çok güzel birşey ...allahım isteyen herkese nasip etsinŞeniz

amin canımm...sen maşallahh büyütmüşsün meleklerini artık biraz olsun rahat etmişsindirr...a.sa.s.

benım 7 yaşında bır melek kızım var canım o benım herseyım.ALLAH BAGISLASIN herkesın evladını AMIN OLMAYANLARA DA İNSALLAH en kısa zamanda cok saglıklı bır bebek nasıp eder AMIN...BUTUN COCUKLARI OPUYORUM BURDAN SELAMLAR KIZLAR BYY...

ALLAH BAĞIŞLASIN CANIM PRENSESİNİ İYİ DİLEKLERİNE BENDE KATILIYORUM HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN ALLAHIMM İNŞALLAH AMİNNN:Saruboceq:a.s

benimde 3.5yaşında bir kızım var...
ALLAHIM herkesin yavrusunu bağışlasın ve olmayanlarada nasip etsin inşallah...

12 ve 8 yaşlarında iki kızım var ..
benim en büyük yaşama sebeblerim onlar iyiki varlar Şeniz
Allah ım isteyen her kadına anneliği tattırsın :Saruboceq:

12 yaşında
9 yaşında iki oğlum var
onlar benim canlarım

2 yaşında bir kzıım var

12 ve 8 yaşlarında iki kızım var ..
benim en büyük yaşama sebeblerim onlar iyiki varlar Şeniz
Allah ım isteyen her kadına anneliği tattırsın :Saruboceq:

allah sizlere bağışlasın meleklerinizi..onlar gerçekten hayatta elde ettiğimiz en değerli şeylerimizz...:1hug:

benimde 4 tane çocuğum var iki kız iki erkek 19 18 17 ve küçük prensesim 10 yaşında tekne kazıntısı derlerya

Benim iki tane oğlum var,onlar benim canlarım,öteki yarılarım,biri 22 yaşında,diğeri17 yaşında yaşlarına bakmayın hepsi ana kuzusu onlar.

Benim iki tane oğlum var,onlar benim canlarım,öteki yarılarım,biri 22 yaşında,diğeri17 yaşında yaşlarına bakmayın hepsi ana kuzusu onlar.

maşallah canım bizde inşallah o günlerini o yaşlarını görebilirizz..biz bile daha ana kuzusuyuzz onlar elbette daha ana kuzucuklaa.s.rı....

4 çocuğum var 3 oğlan 1 kız,2 de torunum var ,büyük oğlum 35 yaşında en küçük kızım 25 yaşında ,iyiki onları doğurmuşum ,gurur duyyuyorum onlarla,.....

4 çocuğum var 3 oğlan 1 kız,2 de torunum var ,büyük oğlum 35 yaşında en küçük kızım 25 yaşında ,iyiki onları doğurmuşum ,gurur duyyuyorum onlarla,.....

ablacım süpersin vallahiiikaydirigubbakcemile5darısı bizlerimkine olsun seninkiler gibi olduklarını bizlerede görmek nasip etsin..hele torun hiç düşünmemiştimm..süper olur heralde...:dance::teytey:ellerinden öpüyor ve kendi adıma sizi tebrik ediyorum..bende bir çocuğun sayılırım 35 yaşındayım büyük oğlunuz gibi...Allah mutluluğunuzu daim etsn sevgiler..a.s.

canım ,çok tşk ederim, inşah allah sanada nasip etsin ,canım,evlatları olan herkese,
atalarımızın bir sözü vardır ,görünen dağın arkası yakındır, diye,
bende seni öpüyorum canım ,yuvanda mutluluk ve sağlık dilerim...:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…