Anket Kaç çocuğunuz var?

kaç çocuğunuz var

• 6 Ve yukarısı (size ne ödül versek az:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    113
benimde 5.5 yaşında ve 14 aylık iki kızım var.
şu avatarımda ki küçük kızım
nasıl yaramaz ahhhhhh...ahhhh
ama çok seviyorum ikisinide 4-5 sene sonra bidaha yapmak istiyorum..Allah nasip ederse..

benimde 5.5 yaşında ve 14 aylık iki kızım var.
şu avatarımda ki küçük kızım
nasıl yaramaz ahhhhhh...ahhhh
ama çok seviyorum ikisinide 4-5 sene sonra bidaha yapmak istiyorum..Allah nasip ederse..

allah bağışlasın canımm...umarım istediğin şekilde 3. uğur böceğinede kavuşursunn...yerimsenibenankarada nerdesinn.. arka arkaya ankaralı hemşerilerim yazıyorr:dance:

1,5 ay sonra 11 yasina girecek bir oglum
ve biri 8 yasinda digeri 6,5 yasinda iki kizim var
Allah isteyenlere versin insaallah........

iki kızım var allahım bağışlarsa.
büyük 13 , küçük 9 yaşında.canlarım, bitanelerim.
allahım onları ve tüm yavrularımızı korusun.
3. düşünmüyorum,allahım kızlarıma sağlıklı uzun ömürler versin.

benim 13 yaşında oğlum var.beş yıldır ikinci için çaşışıyoruz.tam bu ay oldu derken kaybettik çok erken sanırım 5 haftalıkdı:çok üzgünüm:

emine canım çocuklarınıallah bağışlasın huzurlu mutlu sağlıklı hayatları olsun inşallah...

benim 13 yaşında oğlum var.beş yıldır ikinci için çaşışıyoruz.tam bu ay oldu derken kaybettik çok erken sanırım 5 haftalıkdı:çok üzgünüm:

allah oğluna uzun ömürler versin canımm..umarım kısa zamanda ikinci meleğinede kavuşursunn..a.s.

:hooray:a.s.a.smadalyalık bir annemiz var ama..yorum yazmamışş..madalyası için bekliyoruz yorumunu...

benim henuz cocugum yok insallah ileride olur ama bu soruya cevap vermeyi cok istedim.

cocuklari cok seviyorum insallah nasip olursa ilerde kalabalik bir aile olmak isterim yani soyle 4-5 tane cocuk isterim bakalim yapabilecekmiyim insallah olur.

1 kuzum var
allahım isteyen herkese versiiiin
çok yaramz 10 çocuğa bedel bi kızm var bnmde

Benimde 4,5 yaşında bir kızım
2 yaşında bir oğlum var.
Altın Toplarım benim akşam oldumu babamız geldimi bir o bana yuvarlar onları bi ben ona yuvarlarım altın toplarımızı.Allah isteyen herkeze nasip etsin.

benim henuz cocugum yok insallah ileride olur ama bu soruya cevap vermeyi cok istedim.

cocuklari cok seviyorum insallah nasip olursa ilerde kalabalik bir aile olmak isterim yani soyle 4-5 tane cocuk isterim bakalim yapabilecekmiyim insallah olur.

allah gönlüne göre versin canım bende çok seviyorum çocukları ..keşke benimde 5 tane olsaydıı...zor ama olsun değerler herşeye...

benimde 8 yaşında bir oğlum var Allah bağışlasın. 3 senedir birde kardeşi oldun istiyoruz ama maalesef 3 sene içinde 3 kayıp verdim.senağlama İnşallah ikinci kez bir melek sahibi olabilirim.

büyüğü 6 yaşında, küçüğü 13 gün sonra 1 yaşına girecek iki oğlum var

çalışan bir bayan olmasam üçüncüyü de kesinlikle düşünürüm:jeyyar:

allah tüm kadınlara bu özel ve kutsal duyguyu yaşatsın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…