- 15 Şubat 2015
- 105
- 73
- 103
Doktorun daha iyi bilir tabi, fiziğinide bilmediğim için bişey diyemem ama 175-275 filan çok küçük cc ler. Bendekiler 400 üzeri ve hiç biüyük gelmiyo.üstelik ultra High.zayıf ve miyyonum
beni de alır mısın izlemeye? 255 cc konuldu bana. Boy 160, kilo 58, önceden 75c kullanıyordum.
Kendi fotoğrafını paylaşmayanı hiçbirimiz takip etmek istemeyiz.güvenlik sebebiyleSilikon taktırdıktan sonra fotoğraflarınız varsa beni takip eder misiniz acaba ? Ben de minyonum ve büyüklüğüne karar veremiyorum 400 olanı hiç görmedim minyon bi bayan üzerinde çünkü teşekkürler şimdiden :))
ezgulasor benim dr 2 hafta sonra kreme başlatmıştı telefon açıp bi sor istersen.
Evet canım haklısın yarın aramalıyım.
Kendi fotoğrafını paylaşmayanı hiçbirimiz takip etmek istemeyiz.güvenlik sebebiyle
Carpe benimde boy 160 kilo 51 göğüs altı 73 her göğüse 250 cc konuldu ama ne büyük ne küçük geldi benimkiler tam oldu.baktımda hiç foto paylaşmamışsın yani foto görsel daha iyi yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.benim şişlikler iniyor ama küçülmüyor.şiş indikçe şekilleniyor.Kızlar Merhaba benim boy 160 kilo 56 biri 275 cc diğeri 325 cc göğüs altı geniş diye koymuş Dr ama acayip büyük geliyor gözüme bayagi yumuşadı ama hala çok büyük üst kısım full göğüs... Bu yumusar mi daha kaç beden sütyen takıyorsunuz bu cc leri taktiran arkadaşlar benim göğüs altı 72 göğüs ucu 85..böyle kalırsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarımbugün ameliyatın 27. Günü
Senin meme dokun varmıydı?Ya geniş duruyor kaç defa doğal olsun dedim ve en fazla 250 dedim pişman oldum ya daha bir ay oldu ama yıllarca bekle yaşadığım hayal kırıklığı( foruma bakıyorum 325 falan 170 boyu olanlara benim boy 161 artı omuzlarim dar... Dr size uygun yaptık diyor ama yok ya çok geniş acayip canım sıkkın ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?