Lütfen bana yardım edin bugün ameliyatımin 14. Günü boyum 1.61 kilo 56 ameliyat öncesi doğal istiyorum dedim en fazla 250cc dedim ama çıkınca bir göğsüme 275cc diğer göğsüme 325cc takılmış. Kas altı yapıldı ve Minyon bir bayanim Dr kas altı genişdi inince şişlikler 80-85 olur dedi..ama su an Ağlıyorum acayip büyük geliyor gözüme ilk günlerde acayip acı çektim hala gerginlik hissi devam ediyor ve bu göğüslerim böyle mi kalacak bunlar benim vücut yapima fazla.. yoksa zaman geçtikçe iner mi şişlikler ne olur yazın bana çok üzülüyorum ayrı trabzonda görev yapıyorum ameliyatı bursa da oldum resmen Perişan oldum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaç cc lik protez???
- Konu Sahibi ezgulasor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sakın canını sıkma, onlar şu an sadece şişliklerinden dolayı o kadar büyül geliyor gözüne. Biraz sabret, zaman ver şişlikler insin çok değişecekler ve eminim vücut yapına çok uygun olucaklar :) Sakın ağlama canımLütfen bana yardım edin bugün ameliyatımin 14. Günü boyum 1.61 kilo 56 ameliyat öncesi doğal istiyorum dedim en fazla 250cc dedim ama çıkınca bir göğsüme 275cc diğer göğsüme 325cc takılmış. Kas altı yapıldı ve Minyon bir bayanim Dr kas altı genişdi inince şişlikler 80-85 olur dedi..ama su an Ağlıyorum acayip büyük geliyor gözüme ilk günlerde acayip acı çektim hala gerginlik hissi devam ediyor ve bu göğüslerim böyle mi kalacak bunlar benim vücut yapima fazla.. yoksa zaman geçtikçe iner mi şişlikler ne olur yazın bana çok üzülüyorum ayrı trabzonda görev yapıyorum ameliyatı bursa da oldum resmen Perişan oldum
Çok üzülüyorum ne kadar zaman sonra inecek bu şişlikler çok büyük duruyor doğal olsun demiştim. Dr çok ilgilendi gayet güzel oldu diyor ama bana hiç öyle gelmiyor yanlara doğru ve büyük..hala gerginlik hissi.. Ayrıca çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinSakın canını sıkma, onlar şu an sadece şişliklerinden dolayı o kadar büyül geliyor gözüne. Biraz sabret, zaman ver şişlikler insin çok değişecekler ve eminim vücut yapına çok uygun olucaklar :) Sakın ağlama canım
Öncelikle doktoruna güven canım 2 hafta olmuş daha bu çok normal. Şişliklerin inmesi herkeste farklı, yani bu 1 ay 2 ay 3 ay ve daha fazla sürebilir, hergün bi değişim oluyor, boy olsun şekil olsun yumuşamaları olsun, ama senin tarif ettiğin şişkinlik bi kaç hafta sonra geçer merak etme :)Çok üzülüyorum ne kadar zaman sonra inecek bu şişlikler çok büyük duruyor doğal olsun demiştim. Dr çok ilgilendi gayet güzel oldu diyor ama bana hiç öyle gelmiyor yanlara doğru ve büyük..hala gerginlik hissi.. Ayrıca çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
NE kadar teşekkür etsem az çok mutlu oldum... bir an önce insin şişlikler öyle üzüldüm tarif edilmez üst kismim gogusten ibaret gibi.... çok çok teşekkür ederim....Sakın üzülme.benimde boyum 162,kilom 56(ameliyattan sonra 4 kilo aldım)kas altı,325 mod plus var bende .ilk başta çok şişlerdi ve yanlardan taşıyorlardı.şu anda çok normal bir büyüklükteler.
Inşallah dediginiz gibi geçer bir kaç haftaya buraya üye olmak içimi rahatlattı cevaplarınız çok mutlu etti...Öncelikle doktoruna güven canım 2 hafta olmuş daha bu çok normal. Şişliklerin inmesi herkeste farklı, yani bu 1 ay 2 ay 3 ay ve daha fazla sürebilir, hergün bi değişim oluyor, boy olsun şekil olsun yumuşamaları olsun, ama senin tarif ettiğin şişkinlik bi kaç hafta sonra geçer merak etme :)
Birşey değil canımNE kadar teşekkür etsem az çok mutlu oldum... bir an önce insin şişlikler öyle üzüldüm tarif edilmez üst kismim gogusten ibaret gibi.... çok çok teşekkür ederim....
Canim şişlikler her geçen gün iner. Ben 21. Gunumdeyim. Hala şişliklerim Var. Ben de daha fazla inmesinler istiyorum. Zaten normalde dolgulu sütyen kullandığım için inan hiç kimse anlamadi.sen de rahat ol.bana da 325 cc takılmış ti. Ben de minyonum. Seni izlemeye alayım bak istersen.Lütfen bana yardım edin bugün ameliyatımin 14. Günü boyum 1.61 kilo 56 ameliyat öncesi doğal istiyorum dedim en fazla 250cc dedim ama çıkınca bir göğsüme 275cc diğer göğsüme 325cc takılmış. Kas altı yapıldı ve Minyon bir bayanim Dr kas altı genişdi inince şişlikler 80-85 olur dedi..ama su an Ağlıyorum acayip büyük geliyor gözüme ilk günlerde acayip acı çektim hala gerginlik hissi devam ediyor ve bu göğüslerim böyle mi kalacak bunlar benim vücut yapima fazla.. yoksa zaman geçtikçe iner mi şişlikler ne olur yazın bana çok üzülüyorum ayrı trabzonda görev yapıyorum ameliyatı bursa da oldum resmen Perişan oldum
CAnım sakin ol panik yapma sen şuan benden daha tecrübelisin benim 8. Günüm bende büyük istemeyenlerdenim.iki gün önce göğüs ucu ölçüm 88 di bu gün 87 demekki giderek şişlikler inecek.protez aşağıya indikçe alışıp seveceksin.yabancı sitelere biraz göz attım 800 cc taktıran bile var ama o sağlıklı değil tabiki çünkü bel ve boyun ağrısı yapar senin ki idealini çok üstünde değil.foto ararsan daha iyi fikir beyan ederiz.sevgiyle kalLütfen bana yardım edin bugün ameliyatımin 14. Günü boyum 1.61 kilo 56 ameliyat öncesi doğal istiyorum dedim en fazla 250cc dedim ama çıkınca bir göğsüme 275cc diğer göğsüme 325cc takılmış. Kas altı yapıldı ve Minyon bir bayanim Dr kas altı genişdi inince şişlikler 80-85 olur dedi..ama su an Ağlıyorum acayip büyük geliyor gözüme ilk günlerde acayip acı çektim hala gerginlik hissi devam ediyor ve bu göğüslerim böyle mi kalacak bunlar benim vücut yapima fazla.. yoksa zaman geçtikçe iner mi şişlikler ne olur yazın bana çok üzülüyorum ayrı trabzonda görev yapıyorum ameliyatı bursa da oldum resmen Perişan oldum
Evet her geçen gün sanki biraz daha iniyor gibi ama limon yarısı gogusten sonra bu göğüsler çok büyük geliyor ve biri anlar diye çekiniyorum doğal istiyorum çünkü... şu 2 ay geçse inşallah daha iyi olacak.. Bugün kendimi daha iyi hissettim burda da duyarlı arkadaşlar yazınca daha iyi oldum... teşekkür ederim :)
Benim daha kendi söylediğim kişiler dışında anlayan hiç kimse olmadı canım.tabi kışa denk gelmesi de büyük avantaj.ilk başlarda bol giyiyordum,fular takıp hırka vs giyiyordum ama şişlikler indikten sonra eski dar kıyafetlerime geri döndüm.önceden de dolgulu sütyen taktığım için hiç dikkat çekmedi.beni de izleyebilirsin.Evet her geçen gün sanki biraz daha iniyor gibi ama limon yarısı gogusten sonra bu göğüsler çok büyük geliyor ve biri anlar diye çekiniyorum doğal istiyorum çünkü... şu 2 ay geçse inşallah daha iyi olacak.. Bugün kendimi daha iyi hissettim burda da duyarlı arkadaşlar yazınca daha iyi oldum... teşekkür ederim :)
Hiç üzülme bir kaç ay sonra küçük diyeceksin..Buna inanÇok üzülüyorum ne kadar zaman sonra inecek bu şişlikler çok büyük duruyor doğal olsun demiştim. Dr çok ilgilendi gayet güzel oldu diyor ama bana hiç öyle gelmiyor yanlara doğru ve büyük..hala gerginlik hissi.. Ayrıca çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Benim de 16.gunum cnm ve hala cok şiş ve sertler.sabredip bekliycez endiselenme sisler inince guzel olacak.benim bir goguste asagi dogru inmis gibi duruyo silikon sekil bozuklugu gibi yani.ama sabirla bekliyorum.gececek hepsi ins.Çok sevinirim korkuyorum çok büyük olacak diye doğal istiyorum çünkü.. kesinlikle dikkat çeksin istemiyorum
Benim 17.gun.sirt ustu yatmaktan ben de bikmis durumdayim.cok sukur duz yatabiliyorum artik oturma pozisyonundan kurtuldum ...ama yan yatmayi , rahatca donmeyi ozledim.yatagin icinde put gibi yatiyorumBenimde 16. Gün hala oturarak uyuyorum ..rahat uykuyu özledim valla:) iyi ki buraya üye olmuşum bende...kendimi daha iyi hissediyorum:)
Ama hepsine deger....