Benim 18. Günüm pazartesiden sonra balensiz dikissiz sütyen kullanmaya basliycam ve masaja.. izler için krem ben sordum ama hicbirsey kullanmayacaksin dedi bakalım 2 ay olunca kontrole gidicem o zaman ne diyecek. Birde benim 325 cc ye 275 diğeri kızlar şişler inince normal sütyen de kaç kullanıyorsunuz aynı cc taktiran varsa. Ben minyonum ve en fazla 80 istiyorum demistim doğal olsun yaaa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaç cc lik protez???
- Konu Sahibi ezgulasor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktorun daha iyi bilir tabi, fiziğinide bilmediğim için bişey diyemem ama 175-275 filan çok küçük cc ler. Bendekiler 400 üzeri ve hiç biüyük gelmiyo.üstelik ultra High.zayıf ve miyyonum
Silikon taktırdıktan sonra fotoğraflarınız varsa beni takip eder misiniz acaba ? Ben de minyonum ve büyüklüğüne karar veremiyorum 400 olanı hiç görmedim minyon bi bayan üzerinde çünkü teşekkürler şimdiden :))
beni de alır mısın izlemeye? 255 cc konuldu bana. Boy 160, kilo 58, önceden 75c kullanıyordum.
Tazefasulyee beni izlersen çok sevinirim :)) benim de boyum 1.60 duruşunu merak ediyorum 255 cc nin
Kendi fotoğrafını paylaşmayanı hiçbirimiz takip etmek istemeyiz.güvenlik sebebiyleSilikon taktırdıktan sonra fotoğraflarınız varsa beni takip eder misiniz acaba ? Ben de minyonum ve büyüklüğüne karar veremiyorum 400 olanı hiç görmedim minyon bi bayan üzerinde çünkü teşekkürler şimdiden :))
ezgulasor benim dr 2 hafta sonra kreme başlatmıştı telefon açıp bi sor istersen.
Evet canım haklısın yarın aramalıyım.
Kizlar benim cts 3 haftam doluyo...gecen kontrolde ben isteyince bi krem yazdi.sanki istemesem yazmayacakti...
Bi de henuz bana masaj falan demedi..bakalim cts kontrol var belki soyler o zaman
Bi de sizin kremlerin adlari ne kizlar??
Kendi fotoğrafını paylaşmayanı hiçbirimiz takip etmek istemeyiz.güvenlik sebebiyle
Dümdüz memişlerimi göstermek istemem tabiki ama kendimin fotoğrafını koyabilirim emin olmanız açısından :)
Bu gün 19. Günümüz göğüslerimin özellikle üst kısımları ve geneli patates soyulur gibi soyulmaya devam ediyor ağrı sadece geceleri ve sabaha karşı baskı şeklinde devam ediyor.izler çok iyi toparlamış bir vaziyette mutlu mesut hayata devam ediyoruz.kendisi bilmiyor ama yinede doktoruma çok teşekür ediyorum :))
Kızlar Merhaba benim boy 160 kilo 56 biri 275 cc diğeri 325 cc göğüs altı geniş diye koymuş Dr ama acayip büyük geliyor gözüme bayagi yumuşadı ama hala çok büyük üst kısım full göğüs... Bu yumusar mi daha kaç beden sütyen takıyorsunuz bu cc leri taktiran arkadaşlar benim göğüs altı 72 göğüs ucu 85..böyle kalırsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarım bugün ameliyatın 27. Günü
Carpe benimde boy 160 kilo 51 göğüs altı 73 her göğüse 250 cc konuldu ama ne büyük ne küçük geldi benimkiler tam oldu.baktımda hiç foto paylaşmamışsın yani foto görsel daha iyi yorum yapabiliriz diye düşünüyorum.benim şişlikler iniyor ama küçülmüyor.şiş indikçe şekilleniyor.Kızlar Merhaba benim boy 160 kilo 56 biri 275 cc diğeri 325 cc göğüs altı geniş diye koymuş Dr ama acayip büyük geliyor gözüme bayagi yumuşadı ama hala çok büyük üst kısım full göğüs... Bu yumusar mi daha kaç beden sütyen takıyorsunuz bu cc leri taktiran arkadaşlar benim göğüs altı 72 göğüs ucu 85..böyle kalırsa çok büyük hayal kırıklığı yaşarım bugün ameliyatın 27. Günü
Ya geniş duruyor kaç defa doğal olsun dedim ve en fazla 250 dedim pişman oldum ya daha bir ay oldu ama yıllarca bekle yaşadığım hayal kırıklığı( foruma bakıyorum 325 falan 170 boyu olanlara benim boy 161 artı omuzlarim dar... Dr size uygun yaptık diyor ama yok ya çok geniş acayip canım sıkkın((
Senin meme dokun varmıydı?Ya geniş duruyor kaç defa doğal olsun dedim ve en fazla 250 dedim pişman oldum ya daha bir ay oldu ama yıllarca bekle yaşadığım hayal kırıklığı( foruma bakıyorum 325 falan 170 boyu olanlara benim boy 161 artı omuzlarim dar... Dr size uygun yaptık diyor ama yok ya çok geniş acayip canım sıkkın((
Arkadaşlar önceden meme dokusu olmayanlarda büyük cc ler, ameliyat sonrası daha mı çok ağrı yapıyor? eğer öyleyse,bu gerginlik anlamına da gelir.O zaman meme derisinde çatlak falan da oluşur.Arkadaşlar ben 2 doğum yaptım.Hamileliğin 3.ayında kullanmaya başladığım bi jel vardıhytolastil gel.Hiç çatlağım olmadı.Sürekli de zeytin yağı sürüyordum karnım ve memelerime.Ben Haziranda olcam inş ameliyatı.Şimdiden bu kremialıpmemelerime mi sürsem??Yaptıranarkadaşlarda silikondan sonraçatlak oldu mu??? Wallahi böyle bi riskvarsa bunuazaltmak için elimizden geleniyapalım.Arkadaşlar önceden meme dokusu olmayanlarda büyük cc ler, ameliyat sonrası daha mı çok ağrı yapıyor? eğer öyleyse,bu gerginlik anlamına da gelir.O zaman meme derisinde çatlak falan da oluşur.Arkadaşlar ben 2 doğum yaptım.Hamileliğin 3.ayında kullanmaya başladığım bi jel vardıhytolastil gel.Hiç çatlağım olmadı.Sürekli de zeytin yağı sürüyordum karnım ve memelerime.Ben Haziranda olcam inş ameliyatı.Şimdiden bu kremialıpmemelerime mi sürsem??Yaptıranarkadaşlarda silikondan sonra çatlak oldu mu??? Wallahi böyle bi riskvarsa bunuazaltmak için elimizden geleniyapalım.
Ben 162 boyumla 325 cc den çok memnunum.ama benimkiler mod plus.high profil olsalar belki biraz daha büyük görünürlerdi tam bilemiyorum.ki 325 high taktırmış gördüğüm arkadaşlarınki çok güzel duruyordu.ama bu tamamen zevk meselesi.bana göre çok güzel ve doğal olmuş ama büyük diye üzülen arkadaşlara da rastladım.o yüzden çok iyi araştırmak lazım.ben bile ilk başta şişliklerim inmeden önce ben ne yaptım diye ufak çapta bir panik yaşadım:)ama şu anda çok memnunum.