Kaç beden olmalı?

Ruveyda Nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1
0
25
Mrb hanımlar yeni üye oldum dışardan yorumlari okuyordum ama üye olmak yeni nasip oldu.
Size sorum şu ameliyat olcam göğüs büyütme ameliyati boyum 1.68 kilom 56 ve göğüslerim hiç yok sizce göğüslerim kaç beden olmalı fikirlerinizi önemsiyorum😊

Ay şimdi yorum yapcam ama benim konuyla hiç alakam yok
Hamile kalmadan önce 80b desteksiz takıyordum hamile kalınca bir şişmeye başladılar şu an 100 beden oldu🤦‍♀️
Doğumdan sonra asla eski haline gelmez diyorlar. Estetik yaptırmadan önce lütfen bunu da düşün 😊

Mrb hanımlar yeni üye oldum dışardan yorumlari okuyordum ama üye olmak yeni nasip oldu.
Size sorum şu ameliyat olcam göğüs büyütme ameliyati boyum 1.68 kilom 56 ve göğüslerim hiç yok sizce göğüslerim kaç beden olmalı fikirlerinizi önemsiyorum😊
450 CC güzel olur bence bende aynı boy ve kilodayım 1 ay oldu yaptıralı memnunum 😘

Ay şimdi yorum yapcam ama benim konuyla hiç alakam yok
Hamile kalmadan önce 80b desteksiz takıyordum hamile kalınca bir şişmeye başladılar şu an 100 beden oldu🤦‍♀️
Doğumdan sonra asla eski haline gelmez diyorlar. Estetik yaptırmadan önce lütfen bunu da düşün 😊
😂😂sizde benim gibisiniz benimde sizin gibiydi 80b desteksizle ile hamilelik basladi sonuc 100.
Dogumdan sonra asla normal haline donmuyolar, bide catlagi cok oluyor sizdede oldumu bilmem ama benimkide hem ustten hemde alttan catladilar,zaten hamilelik demek tum vucudun tamamen deyismesi demek hereyer catliyo 🤦‍♀️

Merhaba, ben 6 şubatta ameliyat oldum boyum 164 kilom 54, 350 cc protez takıldı, ameliyattan önce 75a giyiyordum şu an 80c oluyor, boy kilo haricinde omuz genişliği, çatı da etkiliyor her protez her aynı kg ve boyda aynı şekilde gözükmüyor

X