Gebeliğe Hazırlık Kaç ayda hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Histeresokopi oldum rahmi kazıdı genişletti. Ben Kayseri'de Erciyes Hastanesi'ne gittim. Sadece bir doktora bağlı kalma canım ben ilk altı ay öyle yaptım altı ayım boşa gitti adetim düzenli iken düzensiz oldu. Araştır netten bak bi kaç doktora daha göster sonucunu emin ol farklı bilgi veren olacak. Bana ilk Şubat ayında bi doktor hsg yapalım eşin spermiyogram testi yapsın dedi ben umursamadım şuan keşke diyorum yapsaydım o ayda bu kdr beklemeseydim. Her doktor farklıdır. İlk sende biter ama emin ol ki hep olumlu düşün başka şeylere odaklan çünkü hep o düşünce seni yer. Allah tan umut kesilmez nasip her şey buna artık eminim Rabbim emin ol ki en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde hayırlı bir evlat nasip eder.

Farklı doktor ne kelime cnm istanbulu yedim resmen 4 doktora fiziken gittim 2 si ol 2 si olma dedi hepsi de birbirinden uzman kişiler insan şaşıp kalıyor :) internetten görüştüğüm doktorlar da 60 kişiye mesaj attım içlerinde acıbadem doktorlarından tut birçok doktora 30u döndü yarısı gerek yok yarısı yaptırman gerek dedi... artık kafayı yemek üzereyken işte en son yücel hocaya gittim o da böyle söyledi... eşimin de testi vardı aslında ama burada detaylı test yapalım sana da dedi.. ama benim birkaç gündür kafama takılıyor eşimin morfoloji %4 cıkmıştı yani tam sınırda diyorum ben kendimle ugrasıyorum ama acaba morfolojiden mi zorlanıyoruz

Vallaha canım onuda araştırmak lazım kendine odaklanma sadece. Benim eşimde sorun çıkmadı iki kere yaptırdık test o yüzden ben sadece kendime odaklamdım son aylar. Tekrardan gitsin olmadı doktora. Cevdet bayrak sanrm geçen biride bana onu önerdi onada sordun mu

Bir süre daha beklemeye karar verdik canım ama gece gündüz öğlen akşam aklımdan çıktığı tek bir an yok çocuk isteğinin ne zormuş meğer..

Bizimde 2 sene olacak inşallah Eylülde neredeyse hiç korumadık
Meraba yazdıkların beni o kadar çok etkilediki seni en iyi ben anlarım bizi en iyi bu sıkıntıları çeken bilir Allahım kolaylaştırsın bu imtihanımızı umudumuz iman gücümüz olmasa nasıl üstesinden gelirdik böylesine bir imtihanın Benimle birlikte evlenen çok arkadaşım oldu hep aynı senelere denk geldik hadi onları geçtim benden aylar sonra evlenen arkadaşlarımın bile bebekleri oldu eltim sürekli hamile kalıyo zaten ailemden herkezden uzakta olmama rağmen kimseyi arayasım gelmiyo çünkü her seferinde bebiş varmi diye sormalarindan yoruldum..
Bende 2 sene olacak Eylülde evleneli ve her ay senin gibi test yapıyorum herşeyi belirti sanıyorum tam pes ediyorum peşine dusmicem artık takmicamrahat olucam diyorum yine kendimi bu forumlarda belirti ararken buluyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsunkardeslerim Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin anne baba olmayi bizleri b mübarek bu manevi ibadetten mahrum etmesin tez zamanda versin emanetlerimizi evlatlarımızı bizlere

Amin canım inşallah çok sağol … negatif görüyorsun o kireç gibi bembeyaz testi parçalayasın geliyor… yeter artık diyorsun sonra adet bitiyor hop yeniden heyecan… yeniden hayal kırıklığı yeniden umutlanma…. O kadar iyi anlıyorum ki seni.

Kolayca hamile kalıp doğum yapan arkadaslarımın yeni doğan bebeklerinin kendilerini yormasından şikayetlerini bebekten dertlenmelerini yorgunluklarını uykusuzluk şikayetlerini falan (ki belki bu normal birşey) dinlerken saçlarına yapışasım geliyor o kadar sinirleniyorum ki.

sizde durum ne peki tetkiklerinizi yaptırdınız mı kuzum

Bizimde 2 sene olacak inşallah Eylülde neredeyse hiç korumadık
Meraba yazdıkların beni o kadar çok etkilediki seni en iyi ben anlarım bizi en iyi bu sıkıntıları çeken bilir Allahım kolaylaştırsın bu imtihanımızı umudumuz iman gücümüz olmasa nasıl üstesinden gelirdik böylesine bir imtihanın Benimle birlikte evlenen çok arkadaşım oldu hep aynı senelere denk geldik hadi onları geçtim benden aylar sonra evlenen arkadaşlarımın bile bebekleri oldu eltim sürekli hamile kalıyo zaten ailemden herkezden uzakta olmama rağmen kimseyi arayasım gelmiyo çünkü her seferinde bebiş varmi diye sormalarindan yoruldum..
Bende 2 sene olacak Eylülde evleneli ve her ay senin gibi test yapıyorum herşeyi belirti sanıyorum tam pes ediyorum peşine dusmicem artık takmicamrahat olucam diyorum yine kendimi bu forumlarda belirti ararken buluyorum..
Allah hepimizin yardımcısı olsunkardeslerim Allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin anne baba olmayi bizleri b mübarek bu manevi ibadetten mahrum etmesin tez zamanda versin emanetler evlatlarımızı bizlere
Artık o testlerden nefret eder hale geldip hep tek çizgi görmek beni yorduki canım bizim iş biraz zor sanırım eşimden yana sıkıntı çıktı testlerde yinede hep bi umutluyum hala bi beklenti içerisine giriyorum çünkü Allah isterse herşey olur ama sanırım bzim işimiz tüp bebeğe kaldı bitkisel yollarla doğal yönden hamile kalan yok denecek kadar az

Olsun da Tüp bebekle olsun canım inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin amin

Olsun da Tüp bebekle olsun canım inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin amin
Amin inşallah dua edelim birbirimize tüp bebektente çok korkuyorum bissürü iğnele falan çok zorlu bi süreç bide tutmama ihtimalide var Allah yardımcımız olsun olsada keşke öyle olsa hiçbirşeyin garantisi yok malesef sizde durumlar nasıl canım

Bizim de biraz daha deneyeceğiz olmazsa tüğ bebek görünüyor

Merhaba ne durumdasınız ?

Merhaba, histereskopi için doktorlar kararsız kaldı.. biraz daha bekleyeceğiz.. denemeye devam
Allah yardımcınız olsun. Bende önümüzdeki ay HGS çektireceğim. Ona kalmadan hormonal sorunlarımda var. Ancak genede çektireyim içim rahat etsin diyorum. Kanal falan kapalıdır belki. Allahu Teala kimseyi evlstsızlıkla sınamasın

Amin Bence çok mantıklı… birkaç ay denedin baktın olmuyor imkanın varsa yaptıracaksın tetkikleri kesinlikle çektir canım.. ya için rahat eder ya da birşey varsa da tedavisi için vakit kazanmış olursun… her türlü faydalı.. Allah ın izniyle bir şey çıkmaz inşallah

Ben ıkı kere rahım fılmı cektırdım perde cıktı amelıyat oldum yıne. Cocugum olmadı adet duzensızlıgımde war gecen gun evde test yaptım negatıf cıktı ama bugun de sag kasıklarımda agrı var gebelık olabılırmk bılmıyorum en son hazıran sonunda adet oldum

Selam ameliyatı ne zaman oldunuz perde dışında başka bir sorun var mıydı

Selam ameliyatı ne zaman oldunuz perde dışında başka bir sorun var mıydı
Perde harici hiçbi sıkıntım yok tüplerım hersey acık. Yanlız adet duzensızlıgım var. Ikı ay oldu hala adet olmadım. Sımdı test yaptım evde negatıf söktürücü içmeye baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…