İlaçladım geçen gün yine gördüm amaBayer k-othrine ilacı diyip çıkıyorum
Ben de az görüyorum ama vileda kovasından çıkması hoş değilBiz yeni tadilat yaptırdık, evde eski sahipten sadece iki gömme dolap kaldı ama onların da altı çekildi tadilatta, arka kapakları yenilendi. Onun dışında kapı, yer herrrrrr şey değişti ama tek tük benim evimde de var.. 2 ayda 7-8 tane görmüşümdür, neyse ki zararsızmış. Öyle avutuyorum kendimi dmfmf
Nemli yerlerde olurmuş, ben güney marmaradayım denize de çok yakınım bu yüzden olduğunu düşünüyorum
Ben de az görüyorum ama vileda kovasından çıkması hoş değil
E bizim ev yeni onun için dedim.Kiracı şöyle banyo ve tuvaleti muhtemelen çok suyla durulamadan yıkamış kapılar kapı altları hep şişmiş. O zamandan başlamış olabilir diye düşünüyorum
Paspası da balkonda kurutayım değil mi ya da viledam balkonda dursa mı huylandımNemli eşya tutmamaya çalışın, mesela vileda kovasıyla işiniz bitince balkonda kurutup öyle koyun
bizim evde de olurdu. eşim internetten bir ilaç aldı. fayans boşluklarına filan sıkmıştı. öyle baya bi azaldı. şimdi tek tük görüyorum. nemi ve kağıdı seviyorlar. tuvalet kağıdı, hasır sepet filan bulsunlar, hemen yuvalanıyorlar.Kızlar bu küçük beyaz böcekleri banyo ve tuvalette görüyorum. Normalde gri oluyolarmıs ama benimkiler 1 cm kadar beyaz bazılarının içi gri ama daha büyük görmedim. Bunlar yavru mu yavruysa yetişkini nerde anlayamadım.
Ebeveyn banyom kapalı kiler olarak kullanıyorum acaba yuvası orda mı bakmaya cesaret edemiyorum zaten çok dolu çok eşya var.
Tuvaletimde tek tül çıkıyordu sonra dikkatimi çekmeye başladı gümüş böceği olduğunu öğrendim şimdi banyoda da görmeye başladım.
Viledam banyoda durur işin kötüsü vileda kovasının içinde geziyor süreklizaten takıntılı bi tipim temizlikten soğudum gerçekten çok bunalıyorum
İlaç aldık tuvalette görmüyorum artık ama bugün yine vileda kovamdan çıktı delirecem artık ya
Taamamen kurtulmak mümkün değil sanırımbizim evde de olurdu. eşim internetten bir ilaç aldı. fayans boşluklarına filan sıkmıştı. öyle baya bi azaldı. şimdi tek tük görüyorum. nemi ve kağıdı seviyorlar. tuvalet kağıdı, hasır sepet filan bulsunlar, hemen yuvalanıyorlar.
bir de meğerse bizim apartmanın altındaki nemden oluşmuş bu böcekler. bodrum katta ilaçlama yapıldıktan sonra sanırım tam anlamıyla azaldılar. ama yine de tek tük varlar
Kızlar bu küçük beyaz böcekleri banyo ve tuvalette görüyorum. Normalde gri oluyolarmıs ama benimkiler 1 cm kadar beyaz bazılarının içi gri ama daha büyük görmedim. Bunlar yavru mu yavruysa yetişkini nerde anlayamadım.
Ebeveyn banyom kapalı kiler olarak kullanıyorum acaba yuvası orda mı bakmaya cesaret edemiyorum zaten çok dolu çok eşya var.
Tuvaletimde tek tül çıkıyordu sonra dikkatimi çekmeye başladı gümüş böceği olduğunu öğrendim şimdi banyoda da görmeye başladım.
Viledam banyoda durur işin kötüsü vileda kovasının içinde geziyor süreklizaten takıntılı bi tipim temizlikten soğudum gerçekten çok bunalıyorum
İlaç aldık tuvalette görmüyorum artık ama bugün yine vileda kovamdan çıktı delirecem artık ya
Paspası da balkonda kurutayım değil mi ya da viledam balkonda dursa mı huylandım
Ben ev arıyordum satın alacaktık nişanlımla da sizin dediginizi duyunca suan fikrimden vazgecmek üzereyim yaEvet, nemli yerde yuvaliyorlar.
Benim evim yerden isitma. Parkenin altindan çıkıyorlar
Ben ev arıyordum satın alacaktık nişanlımla da sizin dediginizi duyunca suan fikrimden vazgecmek üzereyim yaparke özellikle komple laminat görünümlü fayans yer altı kalorifer istiyordum. Ahsap olunca mı yer altından cıkıyor?
Çözümü yok mu ya durmadan kaşınırım bende öyle bi huy varYok canım, ne olursa olsun çıkıyor. Banyodada var. Fayans, Ahşap, laminat hiç fark etmiyor malasef
Çözümü yok mu ya durmadan kaşınırım bende öyle bi huy varşuan yazarken bile kaşınmaya başladım
Komple bina içi dışı ilaç yapılsa apartmanınla beraber ortaklasa masraf ödense olmaz mı? Demekki sizin evinizde değil kesin bi yerde nem var. İnsana geliyor mu?Ben bulamadim. 4 defa ilaclattirdik. Bitiyor ama 2 ay sonra sil baştan.
Komple binada var. Yani komşularda aynı sorunu yaşıyor.
Ben aliştim. Oğlum bile alişti artıkonları evcil sanıyor
Çöpe atmasın ya bi yerde direk yaksın baska yerlere binalara sıçramasın diyeYumurtaları bulaşmışsa gelir,Nisan ara tatilinde 5 gün yoktum bir geldim paspasın içi dolu,3 kere makinaya attım öyle temizlendi ama benim alacak durumum yoktu,yoksa direk çöpe atardım.Bence atın kurtulun.
Komple bina içi dışı ilaç yapılsa apartmanınla beraber ortaklasa masraf ödense olmaz mı? Demekki sizin evinizde değil kesin bi yerde nem var. İnsana geliyor mu?
Çöpe atmasın ya bi yerde direk yaksın baska yerlere binalara sıçramasın diye
Aldım. İlk sıktığımda etki etmedi dün tekrar sıktım. Onu her gün kullanabiliyor muyuz?Bayerin böcek ilacını alın, aldırın kullanın.
su ile karıştırılanı