Ne ilacı aldım kullandınız kapılar eski olunca oluyor maalesef bende de var artık bıktım ağlıyorum bazen söyleniyorum surf bu yüzden ev taşımak istiyorumKızlar bu küçük beyaz böcekleri banyo ve tuvalette görüyorum. Normalde gri oluyolarmıs ama benimkiler 1 cm kadar beyaz bazılarının içi gri ama daha büyük görmedim. Bunlar yavru mu yavruysa yetişkini nerde anlayamadım.
Ebeveyn banyom kapalı kiler olarak kullanıyorum acaba yuvası orda mı bakmaya cesaret edemiyorum zaten çok dolu çok eşya var.
Tuvaletimde tek tül çıkıyordu sonra dikkatimi çekmeye başladı gümüş böceği olduğunu öğrendim şimdi banyoda da görmeye başladım.
Viledam banyoda durur işin kötüsü vileda kovasının içinde geziyor süreklizaten takıntılı bi tipim temizlikten soğudum gerçekten çok bunalıyorum
İlaç aldık tuvalette görmüyorum artık ama bugün yine vileda kovamdan çıktı delirecem artık ya
Eşyaların hepsini çıkartmam gerekecek gecenlerde ordan bi kutu almıştık kutunun içinden de çıktı. Havalandırmalar kapalı nerden geliyor anlamıyorum delirmek üzereyimbenim de en korktuğum şey. yeni taşındığım evde mutfak tezgahında dolaşan küçük kırmızı karıncalar olduğunu fark etmemle evden soğudum. ilaçlayınca geçti. ama böcekten korkan ve tiksinen biri için gerçekten zor.
gözünüzü karartıp açın kileri
Ben de ağlıyorum gerçekten eşim de önemsemiyor hiç saçma buluyor bunu takmamı.Ne ilacı aldım kullandınız kapılar eski olunca oluyor maalesef bende de var artık bıktım ağlıyorum bazen söyleniyorum surf bu yüzden ev taşımak istiyorum
Evet muhtemelen oradan geliyor eski ahşabı seviyorlar benim ev de çok dolap vs var 15 senelik yaklasık gerçekten katlanılmıyor ilk zamanlar sürekli çamaşır suyu sirke vs yıkıyordum hiç görmedim suan hamileyim çok yıkayıp temizleyemiyorum sıcakla beraber görmeye başladım ve psikolojim bozuldu her seferinde ağlıyorum bazen 2-3 kere ağlıyorum akşamları eşim şimdi ev bakıyor mecbur ama hem bu civarda ev yok hem maddi açıdan sıkıntı ne yapacağım hiç bilmiyorumBen de ağlıyorum gerçekten eşim de önemsemiyor hiç saçma buluyor bunu takmamı.
Ev eski değil ama bizden önceki kiracı çok kötü kullanmış hep ıslaklıktan kapının alttları şişmiş oralarda mı yuva yapmış anlamadım.
Bayerin bi ilacı var onu kullandım lavanta yağı almayı düşünüyorum uzaklastırıyormus sanırım ama artık bıktım
Ay eski evimde vardı Allahım dehşet vericiydi en son ekmek poşetinden ekmek alınca baktım üstündebenim de en korktuğum şey. yeni taşındığım evde mutfak tezgahında dolaşan küçük kırmızı karıncalar olduğunu fark etmemle evden soğudum. ilaçlayınca geçti. ama böcekten korkan ve tiksinen biri için gerçekten zor.
gözünüzü karartıp açın kileri
O kadar yayılır mı yaAy eski evimde vardı Allahım dehşet vericiydi en son ekmek poşetinden ekmek alınca baktım üstündeAllahtan taşındım
Umarım evi değiştirince kurtulursunuz.Evet muhtemelen oradan geliyor eski ahşabı seviyorlar benim ev de çok dolap vs var 15 senelik yaklasık gerçekten katlanılmıyor ilk zamanlar sürekli çamaşır suyu sirke vs yıkıyordum hiç görmedim suan hamileyim çok yıkayıp temizleyemiyorum sıcakla beraber görmeye başladım ve psikolojim bozuldu her seferinde ağlıyorum bazen 2-3 kere ağlıyorum akşamları eşim şimdi ev bakıyor mecbur ama hem bu civarda ev yok hem maddi açıdan sıkıntı ne yapacağım hiç bilmiyorum
Valla yavrum ben mutfaktan başka yere gitmez sandım salonda da gördüm en son akladım pakladım olmadı yeni eve de baharatlık vs götürmedim korkudan inşallah sende kurtulursun bence ilaçlattır bir an önceO kadar yayılır mı yaşimdilik banyo ve tuvaletteler sadece
Delirtecek bu hayvanlar beni yaValla yavrum ben mutfaktan başka yere gitmez sandım salonda da gördüm en son akladım pakladım olmadı yeni eve de baharatlık vs götürmedim korkudan inşallah sende kurtulursun bence ilaçlattır bir an önce
Kiracı ile ilgili olduğunu düşünmüyorum, bizim ev yeni ve yüksek katta oturuyorum, ama bizde de var malesef. Ben cam kenarlarında görüyorum daha çok. Yani çok dediysem ara ara tek tek görüyorum öyle sürüyle değilBen de ağlıyorum gerçekten eşim de önemsemiyor hiç saçma buluyor bunu takmamı.
Ev eski değil ama bizden önceki kiracı çok kötü kullanmış hep ıslaklıktan kapının alttları şişmiş oralarda mı yuva yapmış anlamadım.
Bayerin bi ilacı var onu kullandım lavanta yağı almayı düşünüyorum uzaklastırıyormus sanırım ama artık bıktım
Ben de ağlıyorum gerçekten eşim de önemsemiyor hiç saçma buluyor bunu takmamı.
Nem böceği sınıfında bu böcekler.Sedir yağı ya da lavanta kullanırsanız çözüm olur.Ben lavanta yağıyla kurtuldum.Banyonun kapı altı şişmişti nemden,oradan geliyordu.Kızlar bu küçük beyaz böcekleri banyo ve tuvalette görüyorum. Normalde gri oluyolarmıs ama benimkiler 1 cm kadar beyaz bazılarının içi gri ama daha büyük görmedim. Bunlar yavru mu yavruysa yetişkini nerde anlayamadım.
Ebeveyn banyom kapalı kiler olarak kullanıyorum acaba yuvası orda mı bakmaya cesaret edemiyorum zaten çok dolu çok eşya var.
Tuvaletimde tek tül çıkıyordu sonra dikkatimi çekmeye başladı gümüş böceği olduğunu öğrendim şimdi banyoda da görmeye başladım.
Viledam banyoda durur işin kötüsü vileda kovasının içinde geziyor süreklizaten takıntılı bi tipim temizlikten soğudum gerçekten çok bunalıyorum
İlaç aldık tuvalette görmüyorum artık ama bugün yine vileda kovamdan çıktı delirecem artık ya
Nasıl kullanılıyor lavanta yağı? Bende de banyoda vardı, koridorda ve mutfakta da görmeye başladım. Yaz günü olmasa ilaçlatacağım. Benim banyonun havalandırması iyi değil, kurumuyor, nemli kalıyor bence sebebi bu. Önceki evim eskiydi ama orda hiç yoktu. Bura yeni bina güya. Nem yüzünden hep.Nem böceği sınıfında bu böcekler.Sedir yağı ya da lavanta kullanırsanız çözüm olur.Ben lavanta yağıyla kurtuldum.Banyonun kapı altı şişmişti nemden,oradan geliyordu.
İsterseniz suyla seyreltin miktarı fazla olsun diye,isterseniz direkt şüphelendiğiniz noktalara damlatın.Nasıl kullanılıyor lavanta yağı? Bende de banyoda vardı, koridorda ve mutfakta da görmeye başladım. Yaz günü olmasa ilaçlatacağım. Benim banyonun havalandırması iyi değil, kurumuyor, nemli kalıyor bence sebebi bu. Önceki evim eskiydi ama orda hiç yoktu. Bura yeni bina güya. Nem yüzünden hep.
Konu sahibi eşyaların olduğu yere girin muhakkak. Eğer ordan başladıysa, ilk orayı temizleyip paklamak gerekir.
Beybi böcek ilacı yapan firmalar bile sevmiyor onuKızlar bu küçük beyaz böcekleri banyo ve tuvalette görüyorum. Normalde gri oluyolarmıs ama benimkiler 1 cm kadar beyaz bazılarının içi gri ama daha büyük görmedim. Bunlar yavru mu yavruysa yetişkini nerde anlayamadım.