- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
yok aslında. Anlamadım ki. Bu arada derin nefes altığımda kaburgamın alt kısmında bir kemik hareket ediyor sanki ya da kıkırdakSkolyozun var mı?
vücudumda herhangi bir eğrilik yok aslında kaburgamın biri çıkıntılıAklıma ilk gelen skolyoz olabileceği oldu.
Kendini çok dinleme :)yok aslında. Anlamadım ki. Bu arada derin nefes altığımda kaburgamın alt kısmında bir kemik hareket ediyor sanki ya da kıkırdak
evet benim de öyle. dar bir şey giyince bile fark ediliyor. Önemli bir şey mi pekiEşime doktor bir kaburgasının diğerine göre bir tık aşağıda olduğunu söylemişti ama dışa doru bir çıkıntı yok.
Dünya kadar tahlil röntgen çekildi, hiçbir doktor bir sebep bulamadı. Üşütünce çok ağrı yapıyor, onun dışında bir şey yok. Doktorlar da bir tedavi önermiyor açıkçası.evet benim de öyle. dar bir şey giyince bile fark ediliyor. Önemli bir şey mi peki
Ben de oturunca eğilince biraz batıyor gibi. Ama ağrım sızım yok. Sadece otururken hissediyorum. Pazartesi belli olur artıkDünya kadar tahlil röntgen çekildi, hiçbir doktor bir sebep bulamadı. Üşütünce çok ağrı yapıyor, onun dışında bir şey yok. Doktorlar da bir tedavi önermiyor açıkçası.
benim fark edilmeyecek gibi değil malesefHiç dikkat etmemiştim
ona hiç dikkat etmedim ama öyle bir şey yok sanırım. Fark ederdim yani. Kaburgamda çıkıntı var sadece. Öyle birşey varsa da çok ileri düzeyde değildirKaburganızın biri diğerinden çıkıksa ayrıca pantolon paçalarınız eşit durmuyorsa bir omzunuz diğerinden düşükse Skolyozunuz olabilir .
doktora gittinizmiBen varımsol kaburgam sağ kaburgamdan daha çıkık bir kaç yıldır farkettiğim birşey
Evet gittim tomografi ve röntgen çektiler herhangi bir skolyoz bulgusu yok yapısal veya genetik birşey olabileceğini söyledi doktor, kezaa babamında öyleymiş sonradan öğrendimdoktora gittinizmi
ben de gideyim bakalım. Kardeşimin de gögüs kafesi çıkıktır. Belki benim de genetiktir.Evet gittim tomografi ve röntgen çektiler herhangi bir skolyoz bulgusu yok yapısal veya genetik birşey olabileceğini söyledi doktor, kezaa babamında öyleymiş sonradan öğrendim
Olabilir bir gidin baktırın içinizde şüphe kalmasınben de gideyim bakalım. Kardeşimin de gögüs kafesi çıkıktır. Belki benim de genetiktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?