kaburga kemikleri aynı düzeyde olmayan var mı ?

Cogsicagtir02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2021
2.232
1.104
83
32
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum. Bu sorunu yaklaşık 5 6 yıl önce fark ettim ama üstünde durmadım. Şimdi biraz daha kilo verince gözüme batmaya başladı. Kaburga kemiklerim bir değil. Yani sol taraftaki daha çıkık. Ve tuhaf duruyor. Annem bile tuhaf karşıladı. Bebeklikten gelen bir şey olsa anlardı diye düşünüyorum. Doktor kontrolüme daha var. Muayene olacam. Geçen gün ortopediye aldım. Yani onlar ilgileniyor diye düşündüm ama göğüs cerrahisine gitmem gerekiyormuş. Vücudunda bu sorun olan var mı ? önemli bir şey midir ?Merak ettim açıkçası

Eşime doktor bir kaburgasının diğerine göre bir tık aşağıda olduğunu söylemişti ama dışa doru bir çıkıntı yok.

evet benim de öyle. dar bir şey giyince bile fark ediliyor. Önemli bir şey mi peki
Dünya kadar tahlil röntgen çekildi, hiçbir doktor bir sebep bulamadı. Üşütünce çok ağrı yapıyor, onun dışında bir şey yok. Doktorlar da bir tedavi önermiyor açıkçası.

Dünya kadar tahlil röntgen çekildi, hiçbir doktor bir sebep bulamadı. Üşütünce çok ağrı yapıyor, onun dışında bir şey yok. Doktorlar da bir tedavi önermiyor açıkçası.
Ben de oturunca eğilince biraz batıyor gibi. Ama ağrım sızım yok. Sadece otururken hissediyorum. Pazartesi belli olur artık

Kaburganızın biri diğerinden çıkıksa ayrıca pantolon paçalarınız eşit durmuyorsa bir omzunuz diğerinden düşükse Skolyozunuz olabilir .

Kaburganızın biri diğerinden çıkıksa ayrıca pantolon paçalarınız eşit durmuyorsa bir omzunuz diğerinden düşükse Skolyozunuz olabilir .
ona hiç dikkat etmedim ama öyle bir şey yok sanırım. Fark ederdim yani. Kaburgamda çıkıntı var sadece. Öyle birşey varsa da çok ileri düzeyde değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…