Kabuklu fındık sevmiyorum diye elleriyle kıran ama benim bi hissim olmayan adam ?

Üff kıskanç erkekler böyledir. İyisi çok iyi, kötüsü çok kötü. İlişki ilerledikçe kıskançlık eziyeti de artıyor. Kendi ağzıyla söylemiş zaten çok kıskanç olduğunu. Başlamadan bitir bence.

Başlık beni benden aldı demeye geldim...
Şans verip birlikte kirabilirsiniz o fındıkları
Ya da gönlünün sesini dinler gidersin...

Sirf biri sizi seviyor diye onu sevmek zorunda degilsiniz

Kendini sizden aşağı gören adam hareketi '' demişsiniz ama alakaasi yok,karşısındaki insanı önemseyen bı insan demekki. Benim eşimde sevgiliyken asiriii ilgiliydi ve aşırı yakışıklı,özgüvenli boylu poslu adamyani aşağı görmeyle bı alakası yok.

Kabugunu yiyen varmi ki

Disler aparattan daha cok kullaniliyor emin olabilirsiniz

Konu gündemdeyken hazır .karşıma biri çıktı kibar ,düşünceli iyi mesleği olan efendi biri(fındık kırmadı o eksi bir ayrıntı ama neyse )
Sonuç yok anam o his geçmedi bana başta olmayınca olmuyor
Aksine hareketleri bile battı yahu . Ben yine nerde serseri , ilgisiz var oradayım (çekim iyi , temas güzel)

Hahaha aynı ben bende konuşmayı kestim o günden sonra defalarca kez aradı tekrar görüşmek istedi ama şans veremedim
Çok ergen bir açıklama oldu, tebrik ediyorum. Buyrun yanlış yazmaya ve yanlışınızı savunmaya devam edin.

Bence çok düşünceli nazik biri
Biraz sevmeye çalışsan olmaz mı?
Henüz gençsin aşık olmak istiyorsun anlıyorum ama bende senin yaşlarındayken böyle iyi niyetli düzgün erkekleri kaçırdım
Sonra ilişkilerimde hiç mutlu olamadım
Aşık olduğum erkekler hep üzdü beni
Şimdi 33 yaşındayım ve yalnızım
Moralini bozmak için söylemiyorum ama hayatta biraz gerçekçi olmak lazım.
Belki çok yakışıklı ama kötü biri olucak seni üzecek
Yani her karşımıza çıkan insan bir şans aslında iyi biriyse değerlendirmek gerekiyor bence.

Zaten o da aceleci davranmıyormuş , zamana bırakın derim ben .Zamanla o da utangaçlığını atacak belki siz de ısınacaksınız.Denemeden bilemezsiniz.

Ayrılalı 4 ay olmuş biriyle konuşmussunuz olmamış biriyle daha konuşuyorsunuz , şöyle düşündünüz mü hiç biriyle olmak için erken gibi mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…