• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kablosuz şarjlı epilasyon kullanan arkadaşlar

7681 ıslak ve kuru dan bahsediyoruz dimi netten özelliğe baktım yeni dikkatimi çekti prize tkaınca çalışmaz yazıyo :S

şarjını da doldurdum çalışmadı prizde :KK43: satıcı çalışır demişti ama 4 mağazadan sadece 1 tanesi böyle demişti

Canım benimkinin aynısı, çalışıyor. Bana özelden mail adresini yaz sana hemen video atayım. Hemen aldığın yere götür iade et ya da değiştirt.

Canım benimkinin aynısı, çalışıyor. Bana özelden mail adresini yaz sana hemen video atayım. Hemen aldığın yere götür iade et ya da değiştirt.

öyle diyosan doğrudur canım ama malesef maillere girmeye girmeye şifremi hatırlamıyorumki :S
bugün aradım yetkiliyle konuştum öyle bi özellik yok aldığım eğitimde duymadım öyle bişey dedi kadın :S sadece şarjlı yada sadece prize bağlı kullanılan var dedi

başka mağazalara gittiğimde de hepsi bu cümleyi kurmuştu bana iki özellik bi arada yok denmişti

Benim kullandığım 7681 bu, hem şarj ile hem fiş ile çalışıyor.

Eklentiler

• braun-epilasyon-aleti-kampanya-indirim-firsat-annelergunu.jpg
    braun-epilasyon-aleti-kampanya-indirim-firsat-annelergunu.jpg
    12,5 KB · Görüntüleme: 383
Son düzenleme:
View My Video

Bir elle makineyi tutup diğer elle video çekmek epey zor oldu ama her iki şekilde de kullanıldığı herhalde videoda anlaşılıyordur. Yeşil ışık yanıp sönerken prizde, sonra şarjda, sonra tekrar prizde.Bende ki Braun 7681 hem prizde hem şarjda çalışıyor fakat benimki herhalde 5 senelik falan oldu, belki güncelleyip piyasaya başka bir 7681 sürdülerse ve o çalışmıyorsa bunu bilemiyorum.

Son düzenleme:
View My Video

Bir elle makineyi tutup diğer elle video çekmek epey zor oldu ama her iki şekilde de kullanıldığı herhalde videoda anlaşılıyordur. Yeşil ışık yanıp sönerken prizde, sonra şarjda, sonra tekrar prizde.Bende ki Braun 7681 hem prizde hem şarjda çalışıyor fakat benimki herhalde 5 senelik falan oldu, belki güncelleyip piyasaya başka bir 7681 sürdülerse ve o çalışmıyorsa bunu bilemiyorum.

çok zahmet vermişim canımm çok teşekkür ederim güncelleme olmuştur heralde çünkü aradım sordum o özllikte bi cihaz hiç yok dedi bayan. zaten ogün başka mağazalara girince de öyle yok demişlerdi sanırım güncelleme yapmışlardır :S

Çok saçma olmuş yalnız.Şarjı bitince ne yapacaklar dolmasını mı bekleyecekler yani...

Çok saçma olmuş yalnız.Şarjı bitince ne yapacaklar dolmasını mı bekleyecekler yani...

bencede çok saçmaa :KK43: su altında kullanıldığı için güvenlik açısından öyle yapmışlar elektrik çarpması falan filan :KK43:

birde bi süre sonra batarya bozulur ki yani şu an şarj süresi 40dakika yazıyo ama ilerde kullandıkça azalır

Back