• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kablosuz şarjlı epilasyon kullanan arkadaşlar

1111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
171
4
96
Bursa
arkadaşlar braunun yeni çıkan modelini (7781)
almayı düşünüyorum ama kablosuz sadece şarjla çalışıyor olması biraz tereddütte bırakıyor kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.daha önce kullandığım yine braunun eski bi modeli cımbız sayısı az olduğu için(20) batma yapıyor,bu ürünü alan bi kaç arkadaş başka bi sayfada menmun olmadığını yazmış .kullananların fikrini alabilir miyim.teşekkürler.

arkadaşlar braunun yeni çıkan modelini (7781)
almayı düşünüyorum ama kablosuz sadece şarjla çalışıyor olması biraz tereddütte bırakıyor kullanan arkadaşlar yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.daha önce kullandığım yine braunun eski bi modeli cımbız sayısı az olduğu için(20) batma yapıyor,bu ürünü alan bi kaç arkadaş başka bi sayfada menmun olmadığını yazmış .kullananların fikrini alabilir miyim.teşekkürler.

Allah allah neden sadece şarjla çalışıyor ki acaba yanlış bilgilendirmemi var? Ben 7681 kullanıyorum, ürün özellikleri olarak aynı ama o hem şarj ile hem kablo ile kullanılabiliyor...7781 kullanan bir arkadaş bu konuyu açığa kavuşturacaktır sanırım...ama seni rahatsız eden o özelliği ise 7681 i dene canım...muck

teşekkürler canım peki 7681den menmunmusun. aslında 7380de olabilir ama oda şarjlı..genelde hiçkimse şarjlı kullanımdan menmun değil.

teşekkürler canım peki 7681den menmunmusun. aslında 7380de olabilir ama oda şarjlı..genelde hiçkimse şarjlı kullanımdan menmun değil.

Memnun olmasına memnundum ama makine geçen gün tam randıman çalışmamaya başladı yani sanki içindeki bir şey çalışmasını engelliyor gibi bir hali var, büyük ihtimal ev halkı tarafından yere düşürüldü haliyle aksamları yerinden oynadı.Servise verdim bakalım ne diyecek, eğer geri geldiğinde problemsiz çalışıyorsa bilgi veririm, bunun dışında çok başarılı bir epilasyon aleti.Ben koltuk altlarımı onunla alıyorum bacakları sir ile alıyorum, annem bütün vucudunu onunla alıyor ve batık falan yapmıyor ama tabii cilde göre değişir...

ya kablolu kablosuz şarjlı şarjsız ne fark ederki ben sinbonun 20 liraya aldım çok çok memnunun yanii

ya kablolu kablosuz şarjlı şarjsız ne fark ederki ben sinbonun 20 liraya aldım çok çok memnunun yanii

Çok şey farkediyor canım, mesela şarjlı yapılmasının nedeni bu aleti duştada kullanıp acıyı azaltmak yada 20 liralık sinbo ile en büyük farkı seninki bir süre sonra cımbızları körleştiği için tüyleri kopartmaya ve seni alerji yapmaya başlayacak ama bunlarda öyle bir sorun yok, yanlış alınmadıkça batık vs yapmıyor :) Sinboyu kötülemek istemiyorum ama biri 20 lira diğeri 300 lira aradaki malzeme farkını sen düşün artık...

ingiliz atasözü derki "ucuz mal alacak kadar zengin değilim"
aynen öyle.daha öncede braun kullanıyodum çok menmunddum nerdeyse 10 yıl oldu banamısın demedi.
yusnes arkadaşım senin adına sevindim demekki cildin çok dayanıklı,sağlam ve sorunsuz.maşallah diyeyim.
bu arada yokk mu 7781 kullanan.

ingiliz atasözü derki "ucuz mal alacak kadar zengin değilim"
aynen öyle.daha öncede braun kullanıyodum çok menmunddum nerdeyse 10 yıl oldu banamısın demedi.
yusnes arkadaşım senin adına sevindim demekki cildin çok dayanıklı,sağlam ve sorunsuz.maşallah diyeyim.
bu arada yokk mu 7781 kullanan.

Benim eski braunda taş gibi ama artık başlığını değiştirmek gerek eskidi...

arkadaşlar bende var hediye geldi bir kere kullandım çok güzeldi kablo sorunu yoktu istediğim şekle kolayca girdimkafamçokkarıştı çeyizime kaldırıverdim opuyorumnanaktan
su an eski model braun kullanıyorum 10 senelik var ondan da çok memnunum maşallahbi gün bile tık demedi :dance:

derya arkadaşım aslında böyle cihazları saklamamak lazım hergün yeni bir şey çıkıyo artık bence kullan derim,tabi sen bilirsin yine de ama faydalı bi makine olduğunu düşünüyorum neden saklıyosun.
bu arada bahsettiğin cihaz 7781 mi.kablolu kullanımı da var mı.ben hala bu soruya cevap alamadım.ya da şarjlı ise şarjlı kullanım nasıl tavsiye edermisin.kablosuz pek önermiyolar..ben hiç kullanmadım.

Bende merak ediyorum ama forumda kimse kullanmıyor herhalde canım...Bu arada ben bu gün tamirden aldım epilatörümü, zavallımın motor arızası varmış, tedavi etmişler artık canavar gibi :)

Ben 1 ay önce braunun 7781 modelini aldım.Soruna hemen cevap vereyim.Evet sadece şarjlı kullanabiliyorsun.Şarjlı kullanım süreside 40 dk.Bende epilasyon yaparken sarjı bitiverdi.Zaten az birşey kalmıştı.Prize taktım çalıştırdım ama çalışmadı.Yani sadece sarjlı kullanılabiliyor.Ama ben çook memnun kaldım bu üründen tertemiz yapıyor heryerinizi.Ama kıllarda daha yeni çıkıyordu az biraz çıktımı hemen alıveriyorum.Koltuk altı ve bacaklarda kullandım.Yüz için,koltuk altı için özel başlıkları var.Masaj başlığı var.Eğer başka soruların varsa sorabilirsin.

Ben 1 ay önce braunun 7781 modelini aldım.Soruna hemen cevap vereyim.Evet sadece şarjlı kullanabiliyorsun.Şarjlı kullanım süreside 40 dk.Bende epilasyon yaparken sarjı bitiverdi.Zaten az birşey kalmıştı.Prize taktım çalıştırdım ama çalışmadı.Yani sadece sarjlı kullanılabiliyor.Ama ben çook memnun kaldım bu üründen tertemiz yapıyor heryerinizi.Ama kıllarda daha yeni çıkıyordu az biraz çıktımı hemen alıveriyorum.Koltuk altı ve bacaklarda kullandım.Yüz için,koltuk altı için özel başlıkları var.Masaj başlığı var.Eğer başka soruların varsa sorabilirsin.

İlginç bir makineymiş ama keşke kablo ilede kullanabilme ihtimali olsaymış...

dün baktım 7781 teknosada 339 ytl.ama plates topu hediyesiyle.
bu ürünü kullanan arkadaşım peki şarjlı kullanımdan menmun musun 40 dk boyunca aynı performansla mı çalışıyor.yoksa belirli bir zaman sonra zorla çalışıyomuş gibi mi oluyor. batıklara da iyi geliyor mu.dün tam alıcaktım ama yine emin olamadım.yeni bi ürün olduğu için yorumlar çok önemli.bi de galiba bunun kablolu modeli 7681 hata veriyomuş iki özelliğin bi arada olması performansını düşürüyomuş o yüzden artık ikisi bi arada özellikli üretmiyolarmış doğru mudur.SLMLAR

bu 7 serisinde hem şarlı hem elektrkli kullaılan model yokmu.braun sitesinde bu modeller yok şu an. isimlerinimi değiştiriyolar acaba?

Allah allah neden sadece şarjla çalışıyor ki acaba yanlış bilgilendirmemi var? Ben 7681 kullanıyorum, ürün özellikleri olarak aynı ama o hem şarj ile hem kablo ile kullanılabiliyor...7781 kullanan bir arkadaş bu konuyu açığa kavuşturacaktır sanırım...ama seni rahatsız eden o özelliği ise 7681 i dene canım...muck

konunun üstünden çok geçmiş ama canım ben 1 saat önce 7681 aldım eve geldim prize taktım çalışmadı :( sadece şarjlı çalıştı :(

konunun üstünden çok geçmiş ama canım ben 1 saat önce 7681 aldım eve geldim prize taktım çalışmadı :KK43: sadece şarjlı çalıştı :KK43:

Şarja tak ışık yanıp sönüyorsa ışık sabit yeşil olana kadar şarj et. Eğer yine şarjsız çalışmıyorsa derhal değişim yaptır pili bozuktur.

Şarja tak ışık yanıp sönüyorsa ışık sabit yeşil olana kadar şarj et. Eğer yine şarjsız çalışmıyorsa derhal değişim yaptır pili bozuktur.

prize takmayınca çalışıyo yani uzun süre denemesemde normal çalışıyo.
prize bağlıda kullanılıyo kesin dimi şimdi şarja taktım full dolsun bakalım o zmn prize bağlı çalışcakmı :KK43:

prize takmayınca çalışıyo yani uzun süre denemesemde normal çalışıyo.
prize bağlıda kullanılıyo kesin dimi şimdi şarja taktım full dolsun bakalım o zmn prize bağlı çalışcakmı :KK43:

Ben yanlış anlamışım seni kusura bakma. Evet prizde de çalışıyor.

Ben yanlış anlamışım seni kusura bakma. Evet prizde de çalışıyor.
7681 ıslak ve kuru dan bahsediyoruz dimi netten özelliğe baktım yeni dikkatimi çekti prize tkaınca çalışmaz yazıyo :S

şarjını da doldurdum çalışmadı prizde :( satıcı çalışır demişti ama 4 mağazadan sadece 1 tanesi böyle demişti

Back