How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Beslenmesi Kablosuz internet bağlantısı bebişlerimize zararlı mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

pikolata78

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.907
1.249
333
merhabalar. ben hamile kaldığımdan beri evdeki kablosuz internet bağlantısını kestik. birçok kişi kullanabilrisin artık diyor ama ben korkuyorum siz ne yapıyorsunuz. kablosuz bağlantınız açık mı? yoksa masa üstü bilgisayarı mı kullanıyorsunuz?

biz de açık.ama kablosuz ağ apartmanda ewin içinde değil yani sadece bağlandığımızda açık oluyo ama yine de yanına kesinlikle yaklaştırmıyorum gerçi radyasyon her yerde ama olsun çok yakın olmasın.benim babam bu tarz şeylerde çok dikkatlidir çok okur makaleleri falan.bebekle ilgili her okuduğu makaleden sonra beni arar,neler yazdığını anlatır beni de bilgilendirir.geçen modemin zararlarını okumuş we biz annemlere kalmaya gittiğimizde yattığımız odada modem wardı babam onu kaldırttı zararlı diye.bunu duymuştum sizlerle de paylaşim dedim modeme yakın olmasın bebek,cep telefonu aynı şekilde.hatta buz dolaplarına bile yaklaştırılmaması lazım.ben dikkat ediyorum sizlerde edin noolur.sağlıcakla...

ilk önce duyarlılığnız için sizi tebrik ederim.
keşke tüm anneler babalar bu kadar duyarlı olsa.(ayrıca babanızı da takdir ettim)

evet sadece kablosuz modem değil,cep telefonu,mikrodalga fırın çalışırken yaklaştırmamak lazım.
birde kullanmadığınız aletlerin fişini çekin.(gece özellikle)
manyetik koruyucu alabilirisniz.(ki bu sizin için de faydalı olur)
biopro markası.google yazarsanız çıkar.
ben cep telefonuna aldım 1 tane.

gerçi bahsettiğiniz gibi kablosuz bağlantı her yerde bizde olmasa üst veya alt kat komşusunda var. fakat evin içinde daha çok etkiler diye düşündüm Dr. Osman Müftüoğlu kablosuz bağlantı kullanmayın diyor. gerçi herkesin evinde en az bir tane cep telefonu var. onları ne yapacağız peki??

dediğim gibi uzak tutucaz.ben yanına asla yaklaştırmıyorum.bu bi önlem.biraz da olsun faydası olur diye düşünüyorum.çok radyasyon almaktansa birazcık engellemiş oluyorum en azından.tamamen engelleyemeyiz zaten.sakınıcaz o tarz şeylerden.dikkatli olucaz

yukarıda yazdım manyetik koruyucu alabilirsiniz.
yanlış biliyor olabilirim ama manyetik koruyucunun sadece telefon ile konuşanı koruduğunu duydum. cep telefonun açık olması dahi evde radyasyon etkisi yapıyormuş. uzmanlar bu koruyucuların para tuzağı olduğunu söylüyor. gerçek anlamda bir korunma için bırakın telefonun kapalı olmasını pilinin bile çıkarılması gerektiğini söylüyorlar. kısacası kullanmayın diyorlar.

benım oturdugum oda kucuk bır tarafta dızustu bılgısayar calısıyor esım sagolsun hadı odada bılgısayarı kullanmayalım cep telefonlarınıda dısarıya cıkartalım dıyelım odada kocaman plazma tv var onu napıcaz plazmanında radyosyon yaydıgını duydum uydu alıcısıda var oglum dogdugundan berı yatak odasında oturuyorum zarar gormesın dıye ama nereye kadar onu koruyorum 4yasında kızım tv ızlıyor ustelık gozlerı bozulcak odaya gore cok buyuk tv sonra elektırıklı ısıtıcı ıle kılımalarla ısınıyoruz sabaha kadar acık duruyor ısıtıcı yanı bız elektırıklı aletlerden kacamıyoruz malesef :1no2: katüsün radyosyonu cektıgını duydum evın 1kac kosesıne koydum :sm_confused:

Bende kablosuz modemin zararlı olduğunu duydum ama maalesef evde var ve Elif Rumeysa etrafımızdan ayrılmıyor Kim kullanırsa öteki onu oyalamaya çalışıyor.Birde televizyon arkaları çocuk odalarına dönük olmamalıymış yani yan oda çocuk odası diyelim tv arkasını o tarafa döndürmeyin.Cep telefonları özellikle bebeklerde beyinde tümör oluşmasına neden oluyormuş eşim duymuş korkarak anlattı.Ayrıca biz çamlıca da oturuyoruz o büyük tv kulelerine yakın sayılırız zararın göbeğindeyiz yani offf

Back