Kabızlık

ipad

sevgi
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
185
138
103
Bugün cehennemî yaşadım diyebilirim 2 gündür tuvalete çıkmadım bugün 3cu gün sabah kalktım bir bardak su içtim ve tuvalete gittim oda ne makatta dışkı yumru olmuş çıkmıyor yarim saat kaldım ama olmadı eşim fitil aldı kabızlık için 1ciyi yaptım bekledim yok 2 ciyi yaptım yok çıkmıyor eşim daha sonra lavman aldı geldi onuda yaptım tam yarım saat bekledim yok taşlaşmış sanki ölücem sandım çok canim yandı ıkınmaktan internete baktım cerrahi lavman varmış onu aldı eşim yaptım 5 dakikada çıktı meret ama şuanda çok ağrım var ve tuvalete çıkınca kanama oluyor biliyorum niye doktora gitmedin diyeceksiniz ama buradaki hastanelerin çoğunda coranalı hasta var ve hastaneye gitmeye korkuyorum buraya ne diye yazdınız derseniz benim bu yaşadıklarımı yaşayan varmı ve ne yaptı merak ediyorum cevaplara şimdiden teşekkür ederim

Aslında içiyorum günde 3 litrede şu içerim ama hala neden oldu anlamadım

Bir tanidigim vardi surekli ayni sorunu yasiyordu en sonunda kolona.girdi fakat varsa evinde zeytinyagi ic birseye de karistirabilirsin annem.bize kucukken oyle yapardi yukarida yazdigim.ablaya da icirmistim hatta aycicekyagi vardi onunicti ertesi sabah rahatladigini soylemisti

Devamlı kabızlıkta kefirde fayda etmez ben 3 yıldır hep kabızım bu yüzden kiloda veremiyorum hep bi sıkışma şişkinlik içerisindeyim 2 basurum ve birsürü çatlağım oldu afedersiniz ama makattan adet görüyordum resmen tuvalete gitmek istemiyordum o kadar kanama oluyorduki 1 yıl düzenli hergğn yeni kefir mayalarayark kullandım etki etmedi kayısı kayısı çayı hiçbirşeh doktrada bazı nedenlerden dolayı gidemiyorum ilk yıl şimdide sanırım vğcüdm alışmış artık hep böyleyim bünyem alıştı

Hayatımda 2 kez yaşadım bu 2 ciydi canımdan can koptu çok kötü bir deneyim dayanamayıp acile gidecektim ben birgün yaşadım siz bir yıl aynı şeyleri mi yaşadınız yoksa sizin daha hafif bir kabizlikmi çünkü ben sanmıyorum yarın da çekeceğini yarında yaşarsam acile gideceğim ama kefir aklımda kaynanam kendi yapıyor ondan alırım

Belki benden beterini yaşayanda vardır fakat kanamalar ve çatlaklar beni mahvetmesine rağmen çıkartamayıp tuvaletten çıktğmda otıramıyordum birşey batıyordu ve ruhum çıkıyordu çok kötüydü

Çok geçmiş olsun canım tahmin ediyorum inanılmaz bir acı bugün soğuk terler ďöktum sanırım bendede ıkınmaktan çatlak oldu ve o yüzden ağrım ve kanamam var ama bugünü asla unutmucam sende şu pandemi geçsin hemen doktora git az önce araştırdım bağırsak fıtığından olabiliyormuş bende gidicem insallah

Çok geçmiş olsun canım tahmin ediyorum inanılmaz bir acı bugün soğuk terler ďöktum sanırım bendede ıkınmaktan çatlak oldu ve o yüzden ağrım ve kanamam var ama bugünü asla unutmucam sende şu pandemi geçsin hemen doktora git az önce araştırdım bağırsak fıtığından olabiliyormuş bende gidicem insallah

Evet bende ondan kaynaklanıyor diye düşünmüştüm kasık fıtığı zamanlar bağırsağa yerleşiyormuş benim çok küçükken kasıkta fıtık vardı bağırınca ıkınınca zorlanınca kul yumurtası gibi şişerdi fakat sonrasında belirti vermedi için üstelememiştik

Off nolcak bizim bu halimiz ben de doğumdan sonra bağırsağınu düzeltemedim ooof of

Kanama ve agri geçer bi kac gune bugun cok zorlandığınız icin boyle olması gayet normal.
Eğer kronik kabızlık değilse ki öyle görünüyo hayatimda 2 kez yaşadım demişsiniz.
Kabız olduğunuz yada olacağınızı hissettiginiz dönemlerde kefir icin gunde 1 tane activia yogurt yiyin ve ac karnına geceden suya konmuş 3 4 gün kurusu yiyip suyunu icin gün içerisinde çıkarsınız tuvalete evde duphalac şurup bulundurun bitkisel bi şuruptur kabızlık icin sabah aksam 1 ölçek icince dışkının yumuşamasını sağlar.
Ama en önemlisi su tabiki zaten iciyomuşsunuz ihmal etmeyin icmeye devam edin.

Canım rabbim hepimize şifa versin hangimiz önce doktora giderse birbirimize bilgi versin şu lanet pandemi ne hale soktu bizi

Çok teşekkür ederim evet ilk kez 2013 te oldu birde bugün normalde hergun çıkarım tuvalete 2 gün çıkmayınca anlamam lazımdı ama bundan sonra artık devirli olacağım kefir aklımda

30 yaşındayım kendimi bildim bileli sürekli kabız olurdum 3 4 gün çıkmadığım günler olurdu son 1 yıldır düzenli olarak hergün mutlaka çıkıyorum kefir sayesinde

30 yaşındayım kendimi bildim bileli sürekli kabız olurdum 3 4 gün çıkmadığım günler olurdu son 1 yıldır düzenli olarak hergün mutlaka çıkıyorum kefir sayesinde
Bende çok düzenli kullandım herkesten duydum çok işe yarıyor diye ama bana yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…