- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Evet biliyorumAbartıyorsun..
Fazlaca takıyorsun.
Ayrıca her denilenden etkilenip,onune geleni yiyeceksen yahut yapacaksan çok canın sıkılır bu hayatta.
Kilo vermenizde önce kabızlığı düzeltmemiz gerekmiyor mu..hayattan soğutan bir sebep gercektenMerhaba arkadaşlar. Daha önce 48-49 kiloya kadar düşmüştüm. Tabi aşırı spor ve sıkı diyetle yaptım bunu. Sürekli kabızlık problemi yaşadığım icin kabızlık problemim icin ilac kullanıyordum her gün. Suan bunların hepsini bıraktım. Ailemin yanındayım normalde evim ayrı. Tatil icin buraya geldim. Yakında gideceğim. 2 aylık bir süreçte yaklaşık 4 kilo kadar aldım. Evde pişen yemekler, abur cuburlar, herkesin çok zayıflamışsın çocuk gibi olmuşsun demelerinden sonra her şeyden yemeye başladım. Yani 4 kilo kadar aldım. Suan spor yok hayatımda. 165 boy 53 kiloyum. Suan ölçülerim 48 kilo iken ile aynı nerdeyse . Sadece göbek bölgemde yağlanma var 3 cm daha fazla çıktı. Ağırlık antrenmanı yapmak istiyorum kendim evde. Bu şekilde sıkılaşmam mümkün mü acaba, kas da yapmak istiyorum.Bir de bir hafta kadar ketojenik beslenmeye calısacağım. Kilo vermem mümkün mü? Suan kendimi çok kilolu hissediyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
kac yasindasin? 53 kilo gayet normal. bu kadar cok takarsan yeme bozuklugun baslar. ketojenik diyet yapma sakin, zararli. sadece sebzeyi artir ogunlerinde.Merhaba arkadaşlar. Daha önce 48-49 kiloya kadar düşmüştüm. Tabi aşırı spor ve sıkı diyetle yaptım bunu. Sürekli kabızlık problemi yaşadığım icin kabızlık problemim icin ilac kullanıyordum her gün. Suan bunların hepsini bıraktım. Ailemin yanındayım normalde evim ayrı. Tatil icin buraya geldim. Yakında gideceğim. 2 aylık bir süreçte yaklaşık 4 kilo kadar aldım. Evde pişen yemekler, abur cuburlar, herkesin çok zayıflamışsın çocuk gibi olmuşsun demelerinden sonra her şeyden yemeye başladım. Yani 4 kilo kadar aldım. Suan spor yok hayatımda. 165 boy 53 kiloyum. Suan ölçülerim 48 kilo iken ile aynı nerdeyse . Sadece göbek bölgemde yağlanma var 3 cm daha fazla çıktı. Ağırlık antrenmanı yapmak istiyorum kendim evde. Bu şekilde sıkılaşmam mümkün mü acaba, kas da yapmak istiyorum.Bir de bir hafta kadar ketojenik beslenmeye calısacağım. Kilo vermem mümkün mü? Suan kendimi çok kilolu hissediyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Maalesef yazdıklarınıza bakınca anoreksiyaya doğru yol alıyorsunuz gibi görünüyor. Bu şekilde kilo takıntınız devam ederse psikolojik destek almanızı öneririm.Merhaba arkadaşlar. Daha önce 48-49 kiloya kadar düşmüştüm. Tabi aşırı spor ve sıkı diyetle yaptım bunu. Sürekli kabızlık problemi yaşadığım icin kabızlık problemim icin ilac kullanıyordum her gün. Suan bunların hepsini bıraktım. Ailemin yanındayım normalde evim ayrı. Tatil icin buraya geldim. Yakında gideceğim. 2 aylık bir süreçte yaklaşık 4 kilo kadar aldım. Evde pişen yemekler, abur cuburlar, herkesin çok zayıflamışsın çocuk gibi olmuşsun demelerinden sonra her şeyden yemeye başladım. Yani 4 kilo kadar aldım. Suan spor yok hayatımda. 165 boy 53 kiloyum. Suan ölçülerim 48 kilo iken ile aynı nerdeyse . Sadece göbek bölgemde yağlanma var 3 cm daha fazla çıktı. Ağırlık antrenmanı yapmak istiyorum kendim evde. Bu şekilde sıkılaşmam mümkün mü acaba, kas da yapmak istiyorum.Bir de bir hafta kadar ketojenik beslenmeye calısacağım. Kilo vermem mümkün mü? Suan kendimi çok kilolu hissediyorum. Deneyimlerinizi paylaşır mısınız
Yolunuzun sonu yeme bozukluğuna kadar gider
Allah korusun165 e 53 kilolu değil ki.
Dikkat edin anoreksiyaya kadar gitmesin olay.
Maalesef yazdıklarınıza bakınca anoreksiyaya doğru yol alıyorsunuz gibi görünüyor. Bu şekilde kilo takıntınız devam ederse psikolojik destek almanızı öneririm.
Bende ise yaramadı oKabızlık kötü ama. Ben düzenli olarak yoğurt tüketiyorum bu sorunu aştım.
kac yasindasin? 53 kilo gayet normal. bu kadar cok takarsan yeme bozuklugun baslar. ketojenik diyet yapma sakin, zararli. sadece sebzeyi artir ogunlerinde.
Evet çok kötü bir durum. Düzenli beslenerek asmaya çalışacağımKilo vermenizde önce kabızlığı düzeltmemiz gerekmiyor mu..hayattan soğutan bir sebep gercekten
Hayır tıka basa yemedim. Normal yemeye geçince kilo aldım. Su Halime bile çok zayıfsın diyorlar.Böyle tıka basa yemek de doğru değil, normal ve dengeli şekilde beslenin bence. Kilonuz normal, normal şekilde spor yapın kendinize eziyet etmeyin. Metabolizmanız çoktan bozulmuş, aşırı zayıflamışsınız zaten şimdi normal kilodasınız bence acaip beslenme biçimlerini geçin düzgün şekilde beslenmeye bakın.