Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kronik kabizlik var cok dikkat ediyorum. Beyaz ekmek kabiz yapar mesela, gec saatte yemek yemek, cozum icin ne yaptin dersen sabahlari uyaninca kaynara yakin sicak su , ac karnina kuru kayisi ve bol su.
Durumun cok kotuyse gunu corba ve kayisi kompostosuyla gecirmeni tavsiye ederim.bide kendini usutme ayaklarini karnini sicak tut. Cokk gecmis olsun
Bi aralar bende çok kabız oluyodum öğrenciyken fast food yemekten. Anneme bi tanıdığı söylemiş kuru erik kompostosu yapıyordu her sabah içiyodum onu. Çok iyiydi. Beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeyi yiyin o daha iyi kabızlığı önlüyor.
Bende surekli kabiz olan biriyim hamileligimde kesin düşük yaparım derdim magnezyum iciyorum hamilelik için harika birşey bana cok faydası oldu günde 2 defa çıkar oldum. Hamilelikten önce haftada 1 bazen 10 günde bir çıkardım cok sancılı sıkıntılı olurdu
Canım bende de kabızlık sorunu var doktorum magnezyum ve duphalac şurup verdi kuru kayısı ve tavuk suyu çorba da çok işe yarıyor bu arada... doktorum sakın hıkınma demişti bana bu yüzden çok korkuyorum kabızlık tan![]()
badem yağı içmek 1 tatlı kaşığı kadar
Benim doktor da kabizlik icin magnezyum demisti bi danis istersen doktoruna
Kabızlığın ne derece travmatik bir sorun olduğunu en kötü şekilde öğrenenlerdenim. =( Doktorum Duphalac şurup veriyor sadece. Her gün kullanırsanız 3-4 gün sonra işe yaramaya başlıyor. Bunun dışında 3-4 kuru kayısıyı akşamdan sıcak suya koyup, sabahları aç karnına yiyorum. Bol bol pirinçsiz pırasa yemeği, bol sulu mercimek çorbası, ballı sıcak su, armut yemeye&içmeye çalışıyorum. Bu arada Magnezyum da içiyorum. Tüm bunlara rağmen sorun tamamen çözülmüyor işte.![]()
Kabızlığın ne derece travmatik bir sorun olduğunu en kötü şekilde öğrenenlerdenim. =( Doktorum Duphalac şurup veriyor sadece. Her gün kullanırsanız 3-4 gün sonra işe yaramaya başlıyor. Bunun dışında 3-4 kuru kayısıyı akşamdan sıcak suya koyup, sabahları aç karnına yiyorum. Bol bol pirinçsiz pırasa yemeği, bol sulu mercimek çorbası, ballı sıcak su, armut yemeye&içmeye çalışıyorum. Bu arada Magnezyum da içiyorum. Tüm bunlara rağmen sorun tamamen çözülmüyor işte.![]()
çok geçmiş olsun.. kabızlık deyip geçmemek lazımmış bende yeni öğrendim.. gözümü 2.5 ta acilde açtım.. ölüyorum sandım..
bugün doktora gittim ilaç verdi içtim bakalım bi yararı olur inşallah.. kuru kayısı suyunu bende deniyorum.. biraz yumuşattı karnımı..ballı sıcak suyuda deneyeyim.. öneriniz için teşekkür ederim.. inşallah çabucak atlatırız![]()