- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- 18
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
-
Teşekkürler paylaşım için. Keşke herkes memnun olduğu ürünü reklam amacı olmadan paylaşsa. Benimde içi kabak lifli sabunum vardı. Onu çıkarıp kullanayim.
Yo eskiden baharat koku satanlara Attar denilirmiş çokça da kullanılan bir kelime fakat galat-ı meshur Aktar'a evrilmiş. İki sessiz yan yana gelince biri değişmiş. Tdk ikisini de kabul ediyor sitesine bakabilirsiniz.
Ben teşekkür ederim işin açıkçası ben de Aktar kelimesini kullanırım hep. Genel kullanımı da bu ama yörelerde eski halini kullananlarda varmış demek ki.baktım ki attar çıkmıyor..
genel olarak ta arattım halk ağzı attar aktar diyor..
ama dediğiniz koku vs için attar açıklaması var bazı sitelerde evet..
neyse aslının nereden geldiğini öğrenmiş oldum..tşkler.
ben de deneyeceğim. teşekkürler.
lazere de sonbaharda başlayacağım inşallah.
ondan önce çözüm olursa ne ala...
keselenmeyi severim.
bu arada ben de ipek gibi bir cilt için eğer ki cildin kuruysa sana biodermanın atoderm kremlerini öneririm.
kese sonrası sürüyorum tüm vücuduma. batıkta oluşan pütürlükleri alıyor. çok güzel yapıyor cildi. internette daha uygun sanırım eczanelere göre. tavsiye ediyorum. =)
Bunun neresi reklam Hahhaahh 3 liralık birşey heryerde var. Paylaşım icin teşekkürler
ben de deneyeceğim. teşekkürler.
lazere de sonbaharda başlayacağım inşallah.
ondan önce çözüm olursa ne ala...
keselenmeyi severim.
bu arada ben de ipek gibi bir cilt için eğer ki cildin kuruysa sana biodermanın atoderm kremlerini öneririm.
kese sonrası sürüyorum tüm vücuduma. batıkta oluşan pütürlükleri alıyor. çok güzel yapıyor cildi. internette daha uygun sanırım eczanelere göre. tavsiye ediyorum. =)
Ya ben bunu günlük kullanıyorum, ama bildiğin sabunlayip normal lif niyetine. Sanırım kopurdugu için hiç acitmiyor. Aci yoksa fayda da yok mudur acep?
bu atodermler kızarıklığada iyi geliyor mu? bilginiz var mı? yüz için soruyorum..
Aa bak bu bilgi çok faydalı oldu. Teşekkürler arkadaşımBende birkaç kez sabunlayıp kullandım ama acıdı yine de bastırmamdan ötürü. Belki uzun süredir kullanıyorsanız sudan dolayı lifiniz yumuşamıştır o yüzden acıtmıyordur. 1 ayda yumuşuyormuş kullanılmaması lazımmış çünkü. Hem yumuşarmış hem de bakteri üretirmiş...:)
Aa bak bu bilgi çok faydalı oldu. Teşekkürler arkadaşım
ona bakarsanız Türkçe'de noktalama işaretlerinde iki nokta yok üç nokta var. kelimelere dikkat ediyormuşsunuz ya buna da edersiniz diye yazayım dedim:)baktım ki attar çıkmıyor..
genel olarak ta arattım halk ağzı attar aktar diyor..
ama dediğiniz koku vs için attar açıklaması var bazı sitelerde evet..
neyse aslının nereden geldiğini öğrenmiş oldum..tşkler.
ona bakarsanız Türkçe'de noktalama işaretlerinde iki nokta yok üç nokta var. kelimelere dikkat ediyormuşsunuz ya buna da edersiniz diye yazayım dedim:)
yüz için kullanmadım.
benim kullandığım vücuda uygulanıyor.
yüz kızarıklıkları için hassas ciltlere özel seri kullanılıyor genelde.
kötü bir şey demedim sadece sizin yaptığınız gibi uyardım, niye bozuldunuz?oldu peki size iyi günler..
Bende rica ederim ne demek :)Kesinlikle..
Rica ederim.. Ben teşekkür ederim asıl görüşünüz için. :)
yüz için kullanmadım.
benim kullandığım vücuda uygulanıyor.
yüz kızarıklıkları için hassas ciltlere özel seri kullanılıyor genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?