Selülit Kabak Lifi Kullananların Paylaşım Alanı

Selülit; nedenleri ve çözümleri Selülit nedir ? Selülitten kurtulmanın yolları nelerdir ? Selülit nasıl geçer ? Selülit kesin doğal çözümleri, Selülit egzersizleri
kızlar ben de kabak lifini 1 haftadır kullanıyorum haftada 4 kez yaptım kalçamda inanılmaz derecede çok sivilce vardı hem de kocamanlardı. şimdi ise sadece bir haftada nerdeyse yarıya indi sivilcelerim herkese tavsiye ederim

bu kabak lfini ende yaptım çok mu bsastidım ne hırsımdan basenlerim çürük oldu bıraktım bende .

ben her duşta kabak lifiyle kese yapıyorum.hem rahatlıyorum hemde ölü derilerden arındırıyorum cildimi

bende 1 senedir kullanıyorum..özellikle selülit olayında cok faydasını gormustum.. cilt ıcınde cok faydalı.. devam ..:)

yosun sabunuyla kullanılınca daha etkili oluyormuş ne kadar doğru bilemem, ancak en kısa zamanda bende deneyeceğim

bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ben kabak lifiyle kese yapınca bacağım tahriş oluyor galiba. küçük kırmızı lekeler çıkıyor. kan oturmuş gibi.

doğru kullanma şekli nedir bunun?

bayanlar,
elektrikli süpürgenin başlığını çıkarın ve bacaklarınızı +kalçanızı çekin..süpürür gibi değil daha nazik yapacaksınız.yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya..sonra bebek yağı ile masaj yapın.selülite bire bir..

bir yerde yanlışlık mı yapıyorum ben kabak lifiyle kese yapınca bacağım tahriş oluyor galiba. küçük kırmızı lekeler çıkıyor. kan oturmuş gibi.

doğru kullanma şekli nedir bunun?
Kullanmadan once lifi Sıcak suyla yumusat sert kullandığın icin olabilir bendede öyle olmuştu sıcak suyla yumuşatıp öyle kullanıyorum...
Bende yosun sabunuyla kullanıyorum şimdi bu aralar birde dustan çıktıktan sonra yosun yagiyla masaj yapıyorum yosun yagi kullanan hiç varmi acaba

acaba yosun sabunun markası nedir ben bi tane aldım 5tl iii gelmedi sanki gerci haftada 2 defa kullandım ama markasını unuttum şimdi size hangisi ii geliyor acaba:44:

belkide aktardan deilde daha doğal organik bi yerden satın almak gerekiyor daha çok etki eder sanki ama bizim oralarda yok o kadar sarkık bedenim varki 25 yaşındayım spor yapamıyorum pek fazla kendimi motive edip spora başlasam bide kabaklifi yosun sabununu kullansam ne kadar sürede etkisini gösterir acaba

bende bugun ilk defa kabak lifi ve yosun sabunu kullandım selülit için değil ama, cildim pürüzsüz oldu banyodan sonra hakkaten ya bu lifte oyle kir çıkma gibi bi olay yok di mi bende çıkmadı yani

kızlar vucudunuz ıcın kabak lıfının kullanma seklının en dogru yontemı nedır ?
bazı arkadaslar dırek kuru kabak lıfıyle kese yapıyor ,bazı arkadaslar ıse sabunla ?
hangısı daha dogru olan anlamadım yanı .
vucudnuzu yosun sabunuyla sabunlayıp kabak lıfıyle kese yaptıktan sonra ,dus jelı de
kullanıyor musunuz ? yanı sadece sabun surmek cıldı cok kurutmaz mı ?
yosun sabunu kullnamayıp duj jelıyle vucudumu kopurtup lıfı uygulasam olur mu acaba ?
yoksa vucudumu ve keseyı sıcak suyla ıslatıp sadece kese mı yapayım ?
kafam karıstı benım sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…