- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.120
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayrıca bu yosun sabunu ıle kese yapanlar ;
once sabunlanıp sonra mı kese yapıyorlar acaba ?
bende bugün aldım yosun sabununu daha denemedim umarım faydası olur sanırım bol su içip biraz da spor yaparsak(mesela yürüyüş) o zaman harika olur
Merhaba arkadaşlar ben de tesadüfen burada okudum yorumları ve hemen gidip kese ve yosun sabununu aldım üstüne bir de nivea selülit kremi aldım ben. Yaklaşık bir aydır çok düzenli olmasa da kullanıyorum. marrygush senin dediğin gibi bol su içiyorum ve yüyüyüşü de ekleyince gerçekten harika oldu, umarım sen de faydasını görürsün
evet canım inşallah 2 kez kullandım daha faydasını görmeye başlarız inşallah bir an önce
selam kızlar bende kullnıyorum kabak lifini ama sabun olarak hem yosun sabunu hemde hindistan cevizi sabunu kullnıyorum hindistan cevizi sabunu sıkılaşmaya da yardımcı oluyormuş her akşm yatmadan keseliyorum sonra bitkisel yağ karışımı yptım onu sürüyorum streçle sarıp yatıyorum sabh kalkıp tekrar keseliyorum 1 haftadır yapıyrum selülitlerde pek azalma görmedim ama sıkılaşma kesnlikle var