• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ka ksmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi s.e.z.e.n.20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben bizzat denedim sarımsağı.gayet de faydasını gördüm canım.sarımsağı direkt sürmedim o tahriş yapar diye.bi de mümkün olduğunca kaşının etrafına sürmemeye dikkat et.ben1 sarımsağı döwdüm.döwülen parçaları da küçük bi tülbente koyup suyunu sıktım.saten çok az oluo suyu.kulak pamukları oluo ya canım,onlarda fazla pamuk war diye pamuğu azaltıp o şekilde sürdüm.we kısa zamanda da etkisini gördüm.

ayy canm sen çok uğraşıyosun o zaman bi diş sarımsaktan ne kadar su çıkarki..bide kaşının etrafına sürme demişsin anlamadım nereye sürcenki başkaCADIARZU.benmkide çok tahriş oldu bi haftada yeni iyileştikaydirigubbakcemile4

canım kaşının etrafına sürme derken şimdi kaşların olduğu yere sürmek war,bi de kaştan bi parmak ileriye sürmek war.yani kaşının etrafına çok yaydırma,alnına doğru kaymasın demek istemiştim.1 sarımsaktan az çıkıyor ama yetiyor o da.artık kaşların gürleşince bi resmini koyarsın da görürüz bakalım canım yerimseniben

canım kaşının etrafına sürme derken şimdi kaşların olduğu yere sürmek war,bi de kaştan bi parmak ileriye sürmek war.yani kaşının etrafına çok yaydırma,alnına doğru kaymasın demek istemiştim.1 sarımsaktan az çıkıyor ama yetiyor o da.artık kaşların gürleşince bi resmini koyarsın da görürüz bakalım canım yerimseniben

hahay :teytey: hadi inşş gürleşsinde kaşlarımın fotosunu heryere koyarımmlülülülülülü..

kızlar :lepi:küsen kaşlarım gelmeye başladı ama çok incecik 3 ayı bitirdim bi 6 ay daha uğraşırsam bütün boşluklarım dolacakkaydirigubbakcemile2

ben badem yağı sürdüm düzenli olarak, çıkmadı ama koyulaştı baya rengi beslendikçe,kaşını boyuyomusun falan diye soruyolar.

geçenlerde bi kuoför tanıdığım yılan yağı kullan dedi kendi kullanmış memnun kaldım diyor

gece sarımsak gündüz badem yağı ve max bir ay.. sonuç paha biçilemez :D

slm arkadaşlar.sizleri çok ii anlıyorum, aynı sorunu ben de yaşıyorum.badem yağı ve sarımsağı ben de duydum.bazen unutuyorum sürmeyi ama denemeliyiz bencede.

geçenlerde bi kuoför tanıdığım yılan yağı kullan dedi kendi kullanmış memnun kaldım diyor

evet arkadaşlar kesinlikle yılan yağı işe yarıyor.bende kullandım benimde inceydi .şimdi isteğim gibi:)delikafadulden

kızlar sarımsağı kaşlarda ne kadar bekletmemiz gerekiyor?yatarken sürüp sabaha kadar bekletmemiz mi gerekir?daha önce sürmüştüm 15 dk sonra yıkadım pek faydası olmadı.acaba daha uzun süre bekletmek mi gerekiyor?

kızlar sarımsağı kaşlarda ne kadar bekletmemiz gerekiyor?yatarken sürüp sabaha kadar bekletmemiz mi gerekir?daha önce sürmüştüm 15 dk sonra yıkadım pek faydası olmadı.acaba daha uzun süre bekletmek mi gerekiyor?

canm gece yatarken sür sabaha kadar kalsın zaten ilk 10 dakikadan sora taş gibi yapışıp kalıyo kokusuda kalmıyo kuruyunca ama sabah yıkadıgında kokusu çok çıkıyoopuyorumnanaktan:teytey:

kızlar bnm kaslardada boşluk var özellikle sag kasımda catlak kuaföre sir agdayla aldırdım içine grme dediğm halde grmş işrte kndini öven insandan hayır gelmez derler ya kndni övmektn içine grmiş kasın.sarımsagı bnde duydum ama bu yılan yagını kullanan arkadaslar emnmsnz gürmü uzadı yani inanamıyrum sarımsak cok kokuyr o yzdn pek süresm glmyr

Back