S
s.e.z.e.n.20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi s.e.z.e.n.20
kızlarrrrr. acil yardım gerekli bu konuda...kaşlarım küstü ve şimdi hiç yok. hergün kalemle boyuyorum. özellikle bitkisel bir çözümü varsa lütfen paylaşsın :sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrrr. acil yardım gerekli bu konuda...kaşlarım küstü ve şimdi hiç yok. hergün kalemle boyuyorum. özellikle bitkisel bir çözümü varsa lütfen paylaşsın :sm_confused:
ya sürüyorum bi aydır her gece sarımsak sürmekten kaşlarım çok tahriş oldu kıpkırmızı sokağa çıkamıyorum çünkü herkes soruyo...bu kaşlarm yüzünden psikolojim çok bozuldu vallamafoldumben
arkadaşım,hiç dokunma kaşlarına.....kendi tecrübemden biliyorum ne yaparsan yap kısa vadede hızlı çıksalar bile sonradan kendi rutin döngülerine döndüklerinde o hhızlı çıkan kaşlar dökülmeye başlıyorlar......4ay önce kuaför kaşlarımı fazla inceltip mahvetmişti.....(hala uzatmaya çalışıyorum).....aklına hayaline gelmiyecek kadar çok kozmetik ve doğal ürün satın aldım,,,uzasınlar kaşlarım diye.....inan bana hiçbirinin normal rutine etkisi olmuyor.....bu kaşlarım için harcadığım parayı söylesem millet deli dicek:roflol:...(yurtdışından ürün getirtmek de dahil)...yok yok yok.........hiçbi faydası olmuyorrrrrrrrrr......sarmısak hızlı çıkarır 1.5 aylık düzenli kullanımdan sonra ama çıkanlar geri dökülme sürecine giriyolar çoğunlukla:sm_confused:)....bu kaşları kendi hallerine bırak.....kafanı da takma ve yorma düşünceni kaşlarına..ilgilendikçe küsme özellikleri var bu lanetlerin...ciddi söylüyorum.....onlarla ilgilenme,,bak nasıl uzamaya başlıyacaklar.....tıbba sonuna kadar inançlı bir insanım ama bu kaşların küsme olayı gerçek yaaaaklava:......üstüne düştükçe uzamıyorlar.......:enbuyukkk: