Anket Ka ay nianl kaldnz?

Kaç ay NİŞANLI kaldınıs??

• Ankete Katılan
    136
en az benim sanırım :)) sadece 1 hafta nişanlı kaldık. yüzükleri taktık 1 hafta sonra nikahımız oldu 1 ay sonrada düğünümüz. neydi aceleniz diyeceksiniz zaten 3,5 senedir bekliyorduk aileler sorun çıakrmıştı. nikahı erkene almamızın sebebi ise nikah saatleri çok doluydu ve sadece o gün bir boşluk vardı.

Bir sene artı bir hafta nişanlı kaldık
ahh ne kadar uzun bir süreymiş...

en garibi benim sanırsam
beni istemeye geldiler 14 gün sonra kına gecem oldu kına gecemde yüzüklerimiz takıldı 2 gün sorada düğünüm

Simdilik 7 ay :)) hala nisanliyiz hehe cok kotu biranonce bitsede ewlensekkk evlenenler pismanmi?

Arkadaşlar kısa süre nişanlı kalanlara bir şey sormak istiyorum. Benim de 3,5 yıllık bir ilişkim var biz de nişanlanmıyoruz henüz evlenene yakın diyoruz ama ben gene de en az 5-6 ay nişanlı kalalım diyorum sebebi de düğün için yer bulma ve ev düzüp yerleştirme için. Bu kadar kısa sürede düğün ya da nihak için nasıl yer bulabildiniz 1-2 ay içinde. Çevremde görüyorum en az 7-8 ay öncesinden zor yer buluyorlar özellikle İstanbul'da dolu oluyor her yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…