Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
en az benim sanırım :)) sadece 1 hafta nişanlı kaldık. yüzükleri taktık 1 hafta sonra nikahımız oldu 1 ay sonrada düğünümüz. neydi aceleniz diyeceksiniz zaten 3,5 senedir bekliyorduk aileler sorun çıakrmıştı. nikahı erkene almamızın sebebi ise nikah saatleri çok doluydu ve sadece o gün bir boşluk vardı.
Arkadaşlar kısa süre nişanlı kalanlara bir şey sormak istiyorum. Benim de 3,5 yıllık bir ilişkim var biz de nişanlanmıyoruz henüz evlenene yakın diyoruz ama ben gene de en az 5-6 ay nişanlı kalalım diyorum sebebi de düğün için yer bulma ve ev düzüp yerleştirme için. Bu kadar kısa sürede düğün ya da nihak için nasıl yer bulabildiniz 1-2 ay içinde. Çevremde görüyorum en az 7-8 ay öncesinden zor yer buluyorlar özellikle İstanbul'da dolu oluyor her yer.