• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr yetişin imdadıma bayılıcamm :))

Bu yorumun sonuna kadar katılıyorum bizim araştırma odevimiz için okuldayken gittik ki kv kp başka şehirde amca ve yengenin sofrasına oturduk o Yenge evlendim bir bu konuyu, iki benim dugunumde kuzenim hamile boşanmıştı onu 8 sene olacak; hala bir yolunu bulur iki konuyu söyler durur . tabi onun söyleme tarzını siz anlıyorsunuz altındaki ince mesajı, esimde sende bir şekilde ver cevabını dedi sinir oldu yani. o yüzden sonuna kadar doğru diyorum iyi ki konu sahibi sağlıklı karar vermiş.

:KK73:Gitmemene sevindik, erkek arkadaşın bu gibi durumlarda usülleri bilmiyordur ama annesi bir kadın olarak aslında nasıl olması gerektiğini bilir.
Tanışmanında bir adabı var, anneniz duysa kesin gitme kızım derdi zaten, ki benimde siz yaşlarında bir kızım var, bana anne sevgilimin ailesiyle tanışmam için beni iftara çağırdılar, tüm sülale oradaymış dese, ne o hamamda kız beğenmeye mi geliyorlar, önce delikanlı bir gelsin Gül cemalini göstersin, el öpsün sonrasını düşünürüz derdim.
Ki yarın öbürgün ilk giden, tanışan siz olursanız erkek arkadaşınız mesele etmez ama ailesi ailenize sürekli sizin kızınızda pek meraklıydı, daha ilk çağırmada geldi der, insanoğlu bu, belli olmuyor ne diyecekleri.

Bu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim o_O

Neden mi? Şimdi şöyle ki 5 aydan beri bi erkek arkadaşım var. Ve gerçekten ciddiyiz oda bana bunu fazlasıyla hissettirebiliyor. Öncelikle yaşlarımız 22-23 :) 5 aydan beri sürekli dilinde hep ailemle tanıştırdığım kız sen olucaksın falan vb. şeyler sürekli bunların hayali kuruluyor falan, gerçekten çok istekli hani hissederya insan işte aynı öyle :)

Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu :KK70: Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.

Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum :KK70: :KK70: Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!

Bana yardım edin lütfen ne yapılır nasıl davranılır bide en önemli şey annesine babasına ne diye hitap edicem ben :/ Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var taze gelin olaraktan :))
Ben olsam gitmem ama mutlaka teyze diye hitap et annesine çok hevesli görünme yani arada bir mesafe olsun mutlaka giderken bir tatlı vs.al git çokta konuşup her konuda fikir beyan etmen gerekmez ilk defa girdiğin ortam göze batma

Gitmemen isabet olmus
Kayinvalidem soz den sonra annemle babami yemege davet etti ama bana resmen yalvariyo sende gel herkes burda olcak muhakkak gel gelmen lazim.
Babam gelemezsin dedi
Babama okadar kizdimki ozaman gelmeme izin vermedi
Neyse evlendim aradan zaman gecti esimin kuzeni sozlusunu ailesini yemege cagirdi
Kiz geldi ailesiyle
Aman allahim arkadan bir konustular daha nikahi yok eve barka giriyo bu ne bicim aile almis gelmis kizini diye ben şok tabi.
Doguyum esimin aileside dogulu o gun ne iyi ettin babacim dedim agizlarina dolamadilar beni cahiller.
Hep geride dur daha kiymetli olursun.

Anne babası ile tanışmadan löp diye sülalenin ortasına dalmayı ben de uygun bulamadım açıkçası, anne babası tanışmak istiyorsa önce saz ekibi olmadan bir davet etselermiş seni keşke. Evet ben de olsam bir bahane bulur ve gitmezdim, o kadar adama dedikodu malzemesi olmaya gerek yok

Millet meraklı. Çatlıyacaklar meraktan resmen.

İş ciddiyse ilk sen tanıştır ailenle. El öpmeye gelsin :anneadayı:

Bu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim o_O

Neden mi? Şimdi şöyle ki 5 aydan beri bi erkek arkadaşım var. Ve gerçekten ciddiyiz oda bana bunu fazlasıyla hissettirebiliyor. Öncelikle yaşlarımız 22-23 :) 5 aydan beri sürekli dilinde hep ailemle tanıştırdığım kız sen olucaksın falan vb. şeyler sürekli bunların hayali kuruluyor falan, gerçekten çok istekli hani hissederya insan işte aynı öyle :)

Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu :KK70: Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.

Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum :KK70: :KK70: Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!

Bana yardım edin lütfen ne yapılır nasıl davranılır bide en önemli şey annesine babasına ne diye hitap edicem ben :/ Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var taze gelin olaraktan :))
Anne babasına efendim diyebilirsin öpeyim efendim gibi :) çok heyecan yapma hamarat görüneceğim diye elini ayağına dolaştırma

Onlar seni istemeye gelince görsünler iyiki gitmemissin kesinlikle önceden tanismani tavsiye etmem hersey zamanla olur zaten

taze gelin diyosun ama gelin değilsinki. buradaki ablalarını dinle bak gittiğine pişman olursun. sen orda nazlım nazlım oturursun arkandan iş yapmadı diye laf ederler. küçücük çocuğa su getirmedin diye suçlanırsın ve en önemlisi gittiğin için alay konusu olursun

onlar ciddiyetten değil boşboğazlılık ve meraktan çağırmışlardır.. getirde görelim nasıl birşeymiş diye ama bunun senin için ne anlama geldiğini bile düşünmüyorlardır.. gitmemene sevindim..

Ayyy yorumlara gel bu ne beee hepiniz gitme etme bilmem ne.Bence git,bu harika bir davet arkandan buldumcuk diye de konusmazlar etmezler.Her insan bu tarz seyleri dillendirecek karakterde degildir o yuzden belki cok iyi bir aileye gideceksin.Hem davet eden onlar hayir demek ayip olur asil o zaman "davet ettim de gelmedi" lafi doner..Davete icabet etmek lazim.İlk tanismada teyzeli amcali konusma.Siz li konus.Kibar ve hanim ol.Gerisi zaten onlarin yardimiyla gecer gider :)

Erkek kardesimin sevgilisi ilk aylardan 'gelin' triplerine girmisti, bu yuzden biz tanismayi kabul etmedik. Simdi babam ve annem de evlenmelerini kabul etmiyo bence bu kadar kalabalik bi aile bulusmasina gitmek icin cok erken 5 ay.

Çok yıllar öncesine götürdün beni,ne güzel heyecandır o :)
Git ve içinden geldiği gibi davran,hiç olmazsa yıllar sonra gülümseyerek hatırlarsın ;)

Gitmemekle iyi yapmissin. Erkek arkadasin ilk once niyetini fikrini ailene anlatsin bi el opsun. Cumburlop seni sulalenin ortasina atacak sahipsiz gibi. Bende olsam kizimi yollamazdim. Isabet olmus gitmemen

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde belki de büyük bir patavatsızlıktan kurtulucam diyebilirim. Zaten bi tarafım hep bu düşüncelerle doluydu bide üstüne sizin söylediklerinizle yanlış bi yolda olduğuma emin oldum. Akıl akıldan üstündür derlerya aynen öyle işte. Büyük bi riskin ucundan döndüm sayenizde sonuç olarak gitmiyorum. Ben gitmiyorum dersem tepki alırım diye düşünüp bunu öne sürememiştim erkek arkadaşıma. Ama birden gaza geldim :KK70: ay üstümden yük kalktı demek ki neymiş boyundan büyük işlere kalkışmıcakmışsın :KK70: aranızda alınma kızma diyenler olmuş kesinlikle öyle bişey yok aksine mutlu oldum

Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde belki de büyük bir patavatsızlıktan kurtulucam diyebilirim. Zaten bi tarafım hep bu düşüncelerle doluydu bide üstüne sizin söylediklerinizle yanlış bi yolda olduğuma emin oldum. Akıl akıldan üstündür derlerya aynen öyle işte. Büyük bi riskin ucundan döndüm sayenizde sonuç olarak gitmiyorum. Ben gitmiyorum dersem tepki alırım diye düşünüp bunu öne sürememiştim erkek arkadaşıma. Ama birden gaza geldim :KK70: ay üstümden yük kalktı demek ki neymiş boyundan büyük işlere kalkışmıcakmışsın :KK70: aranızda alınma kızma diyenler olmuş kesinlikle öyle bişey yok aksine mutlu oldum
İsabet olmuş

bütün ailesiyle tanışmak için 5 ay çoook kısa bir süre ve ailesinin içine girmeni doğru bulmadım söz yok nişan yok tek annesi filan olsa hadi neyse neden bütün ailenin içine birden giriyosunuz bırakın tanımasınlar sizi arkanızdan da konuşurlar siz gidince yorumlar filan havada uçuşur ayrıca gidiceksenizde kendi ailenizden izin ve onay alıp öyle gidin. bide annesi çağırmış gitmemek olmaz filan demişsiniz ama gitmek zorunda da değilsiniz yaniiii o evi gelini değilsiniz daha

Back
X