- 29 Mart 2014
- 2.091
- 1.541
- 83
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmemene sevindik, erkek arkadaşın bu gibi durumlarda usülleri bilmiyordur ama annesi bir kadın olarak aslında nasıl olması gerektiğini bilir.
Tanışmanında bir adabı var, anneniz duysa kesin gitme kızım derdi zaten, ki benimde siz yaşlarında bir kızım var, bana anne sevgilimin ailesiyle tanışmam için beni iftara çağırdılar, tüm sülale oradaymış dese, ne o hamamda kız beğenmeye mi geliyorlar, önce delikanlı bir gelsin Gül cemalini göstersin, el öpsün sonrasını düşünürüz derdim.
Ki yarın öbürgün ilk giden, tanışan siz olursanız erkek arkadaşınız mesele etmez ama ailesi ailenize sürekli sizin kızınızda pek meraklıydı, daha ilk çağırmada geldi der, insanoğlu bu, belli olmuyor ne diyecekleri.
Ben olsam gitmem ama mutlaka teyze diye hitap et annesine çok hevesli görünme yani arada bir mesafe olsun mutlaka giderken bir tatlı vs.al git çokta konuşup her konuda fikir beyan etmen gerekmez ilk defa girdiğin ortam göze batmaBu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim
Neden mi? Şimdi şöyle ki 5 aydan beri bi erkek arkadaşım var. Ve gerçekten ciddiyiz oda bana bunu fazlasıyla hissettirebiliyor. Öncelikle yaşlarımız 22-23 :) 5 aydan beri sürekli dilinde hep ailemle tanıştırdığım kız sen olucaksın falan vb. şeyler sürekli bunların hayali kuruluyor falan, gerçekten çok istekli hani hissederya insan işte aynı öyle :)
Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.
Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!
Bana yardım edin lütfen ne yapılır nasıl davranılır bide en önemli şey annesine babasına ne diye hitap edicem ben :/ Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var taze gelin olaraktan :))
Anne babasına efendim diyebilirsin öpeyim efendim gibi :) çok heyecan yapma hamarat görüneceğim diye elini ayağına dolaştırmaBu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim
Neden mi? Şimdi şöyle ki 5 aydan beri bi erkek arkadaşım var. Ve gerçekten ciddiyiz oda bana bunu fazlasıyla hissettirebiliyor. Öncelikle yaşlarımız 22-23 :) 5 aydan beri sürekli dilinde hep ailemle tanıştırdığım kız sen olucaksın falan vb. şeyler sürekli bunların hayali kuruluyor falan, gerçekten çok istekli hani hissederya insan işte aynı öyle :)
Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.
Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!
Bana yardım edin lütfen ne yapılır nasıl davranılır bide en önemli şey annesine babasına ne diye hitap edicem ben :/ Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var taze gelin olaraktan :))
taze gelin diyosun ama gelin değilsinki. buradaki ablalarını dinle bak gittiğine pişman olursun. sen orda nazlım nazlım oturursun arkandan iş yapmadı diye laf ederler. küçücük çocuğa su getirmedin diye suçlanırsın ve en önemlisi gittiğin için alay konusu olursunBu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim
Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde belki de büyük bir patavatsızlıktan kurtulucam diyebilirim. Zaten bi tarafım hep bu düşüncelerle doluydu bide üstüne sizin söylediklerinizle yanlış bi yolda olduğuma emin oldum. Akıl akıldan üstündür derlerya aynen öyle işte. Büyük bi riskin ucundan döndüm sayenizde sonuç olarak gitmiyorum. Ben gitmiyorum dersem tepki alırım diye düşünüp bunu öne sürememiştim erkek arkadaşıma. Ama birden gaza geldim ay üstümden yük kalktı demek ki neymiş boyundan büyük işlere kalkışmıcakmışsın aranızda alınma kızma diyenler olmuş kesinlikle öyle bişey yok aksine mutlu oldum
İsabet olmuşÖncelikle hepinize çok teşekkür ederim gerçekten sayenizde belki de büyük bir patavatsızlıktan kurtulucam diyebilirim. Zaten bi tarafım hep bu düşüncelerle doluydu bide üstüne sizin söylediklerinizle yanlış bi yolda olduğuma emin oldum. Akıl akıldan üstündür derlerya aynen öyle işte. Büyük bi riskin ucundan döndüm sayenizde sonuç olarak gitmiyorum. Ben gitmiyorum dersem tepki alırım diye düşünüp bunu öne sürememiştim erkek arkadaşıma. Ama birden gaza geldim ay üstümden yük kalktı demek ki neymiş boyundan büyük işlere kalkışmıcakmışsın aranızda alınma kızma diyenler olmuş kesinlikle öyle bişey yok aksine mutlu oldum