• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarr yetişin imdadıma bayılıcamm :))

sarininki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
551
1.521
63
27
Bu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim o_O

Neden mi? Şimdi şöyle ki 5 aydan beri bi erkek arkadaşım var. Ve gerçekten ciddiyiz oda bana bunu fazlasıyla hissettirebiliyor. Öncelikle yaşlarımız 22-23 :) 5 aydan beri sürekli dilinde hep ailemle tanıştırdığım kız sen olucaksın falan vb. şeyler sürekli bunların hayali kuruluyor falan, gerçekten çok istekli hani hissederya insan işte aynı öyle :)

Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu :D Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.

Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum :D :D Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!

Bana yardım edin lütfen ne yapılır nasıl davranılır bide en önemli şey annesine babasına ne diye hitap edicem ben :/ Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var taze gelin olaraktan :))

Anne va babasına isimlerinin sonuna teyze ve amca ekle. Ayşe teyze ali amca gibi. Direkt anne ve baba diye atlama. Derli toplu giyin. Tarzını bilemem. Fazla konuşma heyecan yapma. Futbol siyaset konularına çok girme. Tatlı veya hediye bir şey al mutlaka. Aklıma gelenler bunlar.

Bukadar kalabalikta ilk tanışma olmaz
Anne babasıyla tanışsaydin önce hala dayi bi beklesin
İlla gitcem diyosan teyze amca diye kesinlikle hitap etme isim vermeden siz li konuş

Bana yardım edin lütfen ne yapılır nasıl davranılır bide en önemli şey annesine babasına ne diye hitap edicem ben :/ Yardımlarınıza, fikirlerinize ihtiyacım var taze gelin olaraktan :))

X teyze Y amca dersin herhalde
Birden güm diye anne baba demeyi düşünmüyosun di mi ?

Bu size yazdığım son satırlarım olabilir ona göre çünkü akşama kalpten gidebiliriim o_O

Neden mi? Şimdi şöyle ki 5 aydan beri bi erkek arkadaşım var. Ve gerçekten ciddiyiz oda bana bunu fazlasıyla hissettirebiliyor. Öncelikle yaşlarımız 22-23 :) 5 aydan beri sürekli dilinde hep ailemle tanıştırdığım kız sen olucaksın falan vb. şeyler sürekli bunların hayali kuruluyor falan, gerçekten çok istekli hani hissederya insan işte aynı öyle :)

Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu :KK70: Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.

Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum :KK70: :KK70: Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!

Yaşlarınız çok küçük.Bu yaşlarda evliliğin n eolduğunu çözemiyorsunuz.23 yaşında bir erkek evlilik için maddi manevi olgunlaşmamıştır.5 aylık ilişkide ciddi düşünme kararı çok erken.Ve sen 5 aylık ilişkide 5 aydır aileyle tanıştırrmayı istiyormuş.Bir insan tanıştığı zamandan eri ciddi düşünmez.Bi tanıma süreci vardır.Kafa yapıları uyuyor mu?

Aile olaya ciddi baksa,kızı evine çağırmaz.Ve senin de gitmen normal değil.Naçizane fikrim.

Sürekli bu konular vardı annesiyle babasıyla tanıştırma konuları ama hiç üstünde durmadım biraz daha geçsin diye bekledim hep. Ailesin de herkes biliyor daha önce sadece dayısının oğluyla görüştüm abi dediği kişiyle ki onda bile heyecandan ellerim sırılsıklam olmuştu :KK70: Geçen gece de benim ki konuşurken konuşurken pat diye Salı aksamı annem kendi tarafını iftara alıcak senide çağrıyolar herkes burda olucak görmek istiyolar annem söyledi demez miii. Ben şok! Tabi olmaz diyemedim sonuçta annesi çağırmış ama resmen 4 günden beri düşün düşün stresten her yerim kaşınıyor :)) ben mi çok abartıyorum bilmiyorum ama ben ilk defa böyle bişey yaşıcağım için gerçekten çok heyecanlıyım duygularım çok değişik.

Normalde de ağır başlı biriyim yani nerde nasıl davranıcağımı bilirim ama gelin görün ki bu iş çok zor hatunlar :/ Bu akşam kısmet olursa gidiyorum erkek arkadaşım bi hevesli görmeniz lazım ve bi okadar da rahat ben ise sabahtan beri heyecandan çok afedersiniz ama lavobadan çıkamaz oldum :KK70: :KK70: Resmen 20 kişi! Teyzeleri, enişteleri, kuzenleri hepsi bir arada.. Ve tabi en önemlisi annesi ve babasııı!

Gitme!

Hemen evelenecek misiniz? Isleriniz var mi?
5 ay cok kisa bir süre bana göre. Boyle direk onlarin icine gireceksiniz bence hic hos degil. Ilk once erkegin kiz tarafiyla tanismaya gelmesini dogru buluyorum. Aksi bana hep yanlis geliyor..
Ve de bu kadar erken olmasi tamamen yanlis..

Bence sülaleyle tanışmak için erken bir zaman.
Daha 5 ay olmuş çocuğu iyi tanı bi.
Sonra da anne ve babasıyla tanışırsın.
En son sülale.

20 kişiyle değil 20 melekle aynı ortama sokulsan 20sine de aynı anda beğendiremezsin kendini. Herkes pıtı pıtı konuşcak şimdi "kendi fikri" adı altında.
Keşke sevgilin önce bi çekirdek aile buluşması ayarlayıverseymiş

Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten, bende eşimin annesi-babasıyla tanıştığımda ilişkimiz henüz 4 aylıktı. Ben flört aşamasında kesinlikle aileleri tanımanın, sonra sürprizle karşılaşmanın önüne geçtiğini düşünüyorum. Fakat sizin durum da, 20 kişiden bahsediyorsunuz, bu kadar kalabalık ilk tanışma için pek uygun gelmedi bana nedense. Fakat siz gideceksiniz orası belli, "efendim" veya "siz" diye hitap edin, mutlaka bir tatlı vs alın. Fazla konuşmayın, tebessüm edin. Ve çok iyi gözlemleyin...

Gitme, daha 5 aylıkken gitmemeniz onların gözünde size daha değer katar emin olun.
İlla tanışacağım derseniz de ilk anne baba ile tanışın sadece. Bu kadar kısa sürede bu kadar kalabalık aileye girmek buldumcuk gibi durur.
İlla bu tanışmaya gideceğim diyorsanız inatla da ağır olun ve erken kalkın.

Ailesiyle tabi ki tanış
bir bak bakalım onlarda senin kalemin mi.
Nasıl bir aile yapıları var.
Tanışınca sadece onlar seni değerlendirmiş olmayacak
sonuçta.
Fakat dogru zamandan ziyade uygun ortam
olmadığını düşünüyorum.
Önce çekirdek ailesiyle tanışsaydın daha dogru olurdu.

Bekliyorlar artık gitmem lazım diyorsan
ve bunu gercekten istiyorsan
bol bol gözlemle.
Sakin ol.
Birde erken kalkmaya çalış.

Gideceğim dediysen son anda gelmiyorum demek olmaz ama keşke daha önce yazsaydın %99 gitme denirdi.
Tanışmak için uygun bir ortam değil bence de.

Back
X