- 24 Mart 2015
- 71
- 6
- 13
- 49
- Konu Sahibi bynpantalon
-
aynen hep küsen ve geri özledim diye ben oldum. okadar eminki bendensorunda bu aslında aynısını bende yaptığım için çok iyi biliyorum bu gün 2 gündür ayrıyız normalde 4-5 saat sonra hep ben arardım ama aramayacağım o beni arasın o bana değer versin
hiç izin kullanmıyor evet. bunu biliyorum. ama bir mesaj ya bu kadar fazlasını istemedim. daha bana bir çiçek almışlığı yok. ama benden çocukları olsun istiyomuş
İnşallah konunuz sahtedir,bu kadar rahat olmanıza anlam veremiyorum,resmen sapık ve şuan o mesleği yapamaması lazım,nasıl güveniyorsunuz? Burada ilgisizliğinden yakınacağınıza bambaşka sorunları düşünmeniz lazımdıyaptım dedi zaten. ama senden sonra kimse olmadı seni seviyorum da dedi. ben sadece ne kadar inanmalıyım onu bilmiyorum
yaptım dedi zaten. ama senden sonra kimse olmadı seni seviyorum da dedi. ben sadece ne kadar inanmalıyım onu bilmiyorum
seks ve para düşkünü. onu öyle kabul ettim sevdim. ama beni sevmiyorsa bitsin diye uğraşıcam. kendim fazla kapıldım duygularıma o yüzden burdayım.gerçekleri görmek için. yardım lütfen...iki yıl geçmiş aradan hiç bir ciddiyete girilmediyse eğer yol verin bence, eğer gerçekten seviyorsa zaten tutuşur ama okuduğum kadarıyla diyorum biraz sevgisiz gördüm arkadaşınızı
evet benimde hatalarımla değerlendirin diye yazdım. hiçbirşeyi saklamak istemedim. uzun geldiyse kusura bakmayın
inanma canım sana öyle dicek emin ol senden sonrası da olmuştur benceyaptım dedi zaten. ama senden sonra kimse olmadı seni seviyorum da dedi. ben sadece ne kadar inanmalıyım onu bilmiyorum
nerden burdayım sanıyorsunuz, delirmek üzereyim. çıkış yolu arıyorum. seviyorum ve sanırım yanlış kişiyi...Konum sahte filan değil arkadaşım. çok kötüyüm.İnşallah konunuz sahtedir,bu kadar rahat olmanıza anlam veremiyorum,resmen sapık ve şuan o mesleği yapamaması lazım,nasıl güveniyorsunuz? Burada ilgisizliğinden yakınacağınıza bambaşka sorunları düşünmeniz lazımdı
seks ve para düşkünü. onu öyle kabul ettim sevdim. ama beni sevmiyorsa bitsin diye uğraşıcam. kendim fazla kapıldım duygularıma o yüzden burdayım.gerçekleri görmek için. yardım lütfen...
ozaman aramayacaksın sormayacaksın çivi çiviyi sökeraynen hep küsen ve geri özledim diye ben oldum. okadar eminki benden
ya hayır. taciz ediyorum değil. başka sevgililerim oldu dedi. hastasıdır veya değildir. ama senden sonra yok dedi. sanırım ben anlatamadım. kusura bakmayın.dalga mı geçiyosun arkadaşım sen?
adam her gelen hastasını taciz ediyomuş galiba senden önce.o bunu rahatça söylüyo sende tamam kuşum mu diyosun
manyak mısınız ikinizde
konu sahte midir nedir ya,böyle tipler varmı sahiden? sapık doktor onun anlayışlı sevgilisi
seks ve para düşkünü. onu öyle kabul ettim sevdim. ama beni sevmiyorsa bitsin diye uğraşıcam. kendim fazla kapıldım duygularıma o yüzden burdayım.gerçekleri görmek için. yardım lütfen...
ya hayır. taciz ediyorum değil. başka sevgililerim oldu dedi. hastasıdır veya değildir. ama senden sonra yok dedi. sanırım ben anlatamadım. kusura bakmayın.
evet kabul etmek istemiyorum ama derdim bu. hergün ağlamaktan bittim. işyerinde millet görmesin diye bazan tuvalette ağlıyoruminanma canım sana öyle dicek emin ol senden sonrası da olmuştur bence
insanlar yanlış kişiye aşık olabilir ama zararın neresinden dönersen kardırevet kabul etmek istemiyorum ama derdim bu. hergün ağlamaktan bittim. işyerinde millet görmesin diye bazan tuvalette ağlıyorum
bir kadın gece uyumadı, belki büyük bi yanlışı yaşıyo. burada tamamen gizlemeden herşeyini açtı yardım istiyo. ne diyeyim daha size.ben kötü içerik olarak bildirdim konuyu,yani seks düşkünü falan konu sahteyse banlanır gidersin zaten
bence sahte olsun bi kadın nasıl böyle olabilir ya
neden siz hiç hayatınızda yanlış kişiye aşık olmadınız mı bazı yanlışların gün geliyor biz de içinde olabiliyoruz yargısız infaz yapmamk lazım olabiliyorsak yardımcı olmalıyızben kötü içerik olarak bildirdim konuyu,yani seks düşkünü falan konu sahteyse banlanır gidersin zaten
bence sahte olsun bi kadın nasıl böyle olabilir ya
evet bunu kabullenmek okadar zorki işte.iki yıl geçmiş aradan hiç bir ciddiyete girilmediyse eğer yol verin bence, eğer gerçekten seviyorsa zaten tutuşur ama okuduğum kadarıyla diyorum biraz sevgisiz gördüm arkadaşınızı
bir kadın gece uyumadı, belki büyük bi yanlışı yaşıyo. burada tamamen gizlemeden herşeyini açtı yardım istiyo. ne diyeyim daha size.
çok teşekkür ederim. aynen böyle.neden siz hiç hayatınızda yanlış kişiye aşık olmadınız mı bazı yanlışların gün geliyor biz de içinde olabiliyoruz yargısız infaz yapmamk lazım olabiliyorsak yardımcı olmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?