• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Sevgilim Beni Sevmiyomuu

sorunda bu aslında aynısını bende yaptığım için çok iyi biliyorum bu gün 2 gündür ayrıyız normalde 4-5 saat sonra hep ben arardım ama aramayacağım o beni arasın o bana değer versin
aynen hep küsen ve geri özledim diye ben oldum. okadar eminki benden

hiç izin kullanmıyor evet. bunu biliyorum. ama bir mesaj ya bu kadar fazlasını istemedim. daha bana bir çiçek almışlığı yok. ama benden çocukları olsun istiyomuş

Bu adamdan bir yol olmaz. Zaten beklentim yok demissiniz ilgilenmeyin bir kac gun ne olacak bakalim ? Ona gore bakarsiniz ne yapmaniz gerektigine.

yaptım dedi zaten. ama senden sonra kimse olmadı seni seviyorum da dedi. ben sadece ne kadar inanmalıyım onu bilmiyorum
İnşallah konunuz sahtedir,bu kadar rahat olmanıza anlam veremiyorum,resmen sapık ve şuan o mesleği yapamaması lazım,nasıl güveniyorsunuz? Burada ilgisizliğinden yakınacağınıza bambaşka sorunları düşünmeniz lazımdı

yaptım dedi zaten. ama senden sonra kimse olmadı seni seviyorum da dedi. ben sadece ne kadar inanmalıyım onu bilmiyorum

dalga mı geçiyosun arkadaşım sen?

adam her gelen hastasını taciz ediyomuş galiba senden önce.o bunu rahatça söylüyo sende tamam kuşum mu diyosun

manyak mısınız ikinizde

konu sahte midir nedir ya,böyle tipler varmı sahiden? sapık doktor onun anlayışlı sevgilisi :KK53:

iki yıl geçmiş aradan hiç bir ciddiyete girilmediyse eğer yol verin bence, eğer gerçekten seviyorsa zaten tutuşur ama okuduğum kadarıyla diyorum biraz sevgisiz gördüm arkadaşınızı
seks ve para düşkünü. onu öyle kabul ettim sevdim. ama beni sevmiyorsa bitsin diye uğraşıcam. kendim fazla kapıldım duygularıma o yüzden burdayım.gerçekleri görmek için. yardım lütfen...

evet benimde hatalarımla değerlendirin diye yazdım. hiçbirşeyi saklamak istemedim. uzun geldiyse kusura bakmayın

Uzun gelmedi de neden anlattığını o kadar anlayamadım. Her şeyi değerlendirin diye yazdım diyorsan yorumumu yaptım. Bence bu tacizci doktordan ayrılmalısın. İlişki bile hata bana göre bu adamla.

İnşallah konunuz sahtedir,bu kadar rahat olmanıza anlam veremiyorum,resmen sapık ve şuan o mesleği yapamaması lazım,nasıl güveniyorsunuz? Burada ilgisizliğinden yakınacağınıza bambaşka sorunları düşünmeniz lazımdı
nerden burdayım sanıyorsunuz, delirmek üzereyim. çıkış yolu arıyorum. seviyorum ve sanırım yanlış kişiyi...Konum sahte filan değil arkadaşım. çok kötüyüm.

seks ve para düşkünü. onu öyle kabul ettim sevdim. ama beni sevmiyorsa bitsin diye uğraşıcam. kendim fazla kapıldım duygularıma o yüzden burdayım.gerçekleri görmek için. yardım lütfen...

öyle mi?

merhaba bende pambık pirenses

tanışak mı

çek git ya,erkek müsfetteleri basmış yine burayı

dalga mı geçiyosun arkadaşım sen?

adam her gelen hastasını taciz ediyomuş galiba senden önce.o bunu rahatça söylüyo sende tamam kuşum mu diyosun

manyak mısınız ikinizde

konu sahte midir nedir ya,böyle tipler varmı sahiden? sapık doktor onun anlayışlı sevgilisi :KK53:
ya hayır. taciz ediyorum değil. başka sevgililerim oldu dedi. hastasıdır veya değildir. ama senden sonra yok dedi. sanırım ben anlatamadım. kusura bakmayın.

daha neyin yardımı kendinde biliyorsun ne mal olduğunu zaten onun, biz daha ne diyelim

ya hayır. taciz ediyorum değil. başka sevgililerim oldu dedi. hastasıdır veya değildir. ama senden sonra yok dedi. sanırım ben anlatamadım. kusura bakmayın.

ben kötü içerik olarak bildirdim konuyu,yani seks düşkünü falan konu sahteyse banlanır gidersin zaten

bence sahte olsun bi kadın nasıl böyle olabilir ya

ben kötü içerik olarak bildirdim konuyu,yani seks düşkünü falan konu sahteyse banlanır gidersin zaten

bir kadın gece uyumadı, belki büyük bi yanlışı yaşıyo. burada tamamen gizlemeden herşeyini açtı yardım istiyo. ne diyeyim daha size.

neden siz hiç hayatınızda yanlış kişiye aşık olmadınız mı bazı yanlışların gün geliyor biz de içinde olabiliyoruz yargısız infaz yapmamk lazım olabiliyorsak yardımcı olmalıyız

bir kadın gece uyumadı, belki büyük bi yanlışı yaşıyo. burada tamamen gizlemeden herşeyini açtı yardım istiyo. ne diyeyim daha size.

4 sayfadır yazıyoruz dimi?

adam doktor sen hasta olarak gitmişsin seni resmen taciz etmiş hem de bi kaç kez.sesini dahi çıkarmamışsın hadi hoşlanmaışsın tama diyelim

sonra sevgili olmuşsunuz diyosun ki seks ve para düşkünü beni sevmiyo aramıyo,ne diyelim.

hala onu seviyorumlarla dolu msjların.kusura bakma ben konu gerçek olmasın dilerdim çok ciddiyim.keşke bizimle dalga geçiyo olsan.

yetişkin bi insansın adamın olayı belli,çocuklarımın annesi ol diyen biri 2 yıldır böyle davranmaz.hastasını taciz eden birine nasıl güvenirsin ya?

neden siz hiç hayatınızda yanlış kişiye aşık olmadınız mı bazı yanlışların gün geliyor biz de içinde olabiliyoruz yargısız infaz yapmamk lazım olabiliyorsak yardımcı olmalıyız
çok teşekkür ederim. aynen böyle.

Back
X