- 24 Mart 2015
- 71
- 6
- 13
- 49
- Konu Sahibi bynpantalon
-
valla deliricem arkadaşımİlişkinin başı da sonu da garip. Ben de anlamadım seviyo mu sevmiyo mu
sevmiyosan bitirelim dedim kaçkez seviyorum diyo. ama onu dinlemek istemiyorum. fikirlerinize ihtiyacım varokuduğum kadarıyla yanlış durak bence o kişi sizin için
evet g.tünü kaldırdığım kesinbırak yaaa başı neyse sonuda o oluyor bunlara fazla değer verince bir tarafları tavan yapıyor
sorunda bu aslında aynısını bende yaptığım için çok iyi biliyorum bu gün 2 gündür ayrıyız normalde 4-5 saat sonra hep ben arardım ama aramayacağım o beni arasın o bana değer versinevet g.tünü kaldırdığım kesin
sevmiyosan bitirelim dedim kaçkez seviyorum diyo. ama onu dinlemek istemiyorum. fikirlerinize ihtiyacım var
evet benimde hatalarımla değerlendirin diye yazdım. hiçbirşeyi saklamak istemedim. uzun geldiyse kusura bakmayınKusura bakmayın ama ne kadar çok ayrıntıya girmişsiniz. Burada mesele sevgilinizin sizinle ilgilenmemesi. Beni belinden tuttu, çekti, öptü falan.
Bunları sevgilimi buna göre değerlendirin diye soruyorsanız eğer, ben hiç sevmedim sevgilinizi. İş ahlaklı olmayan, etik davranmayan bir doktor. Bildiğin hastasını taciz etmiş defalarca. Siz de buna razı göstermişsiniz gerçi. Baştan sona garip bir konu sizinki.
hiç izin kullanmıyor evet. bunu biliyorum. ama bir mesaj ya bu kadar fazlasını istemedim. daha bana bir çiçek almışlığı yok. ama benden çocukları olsun istiyomuşBu doktorlar yemin etmiyomuydu?
Tamam hoslanmis olabilir disarda bulusmayi teklif edebilirdi. Sarilmak opmek nedir yani? Ben bunlara takildim.
Ilgisizlige gelincedr yogun olabilir ama hic mi izin kullanmiyorlar?
yaptım dedi zaten. ama senden sonra kimse olmadı seni seviyorum da dedi. ben sadece ne kadar inanmalıyım onu bilmiyorumogün hastası senken sana yapan yarın başka beğendiği hastasınada yapar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?