• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sevgilim beni oyalıyormuuuuu

o zaman sen de fazla ciddiye alma. iyi biri karşına çıkarsa,değerlendirmeye al bence.çünkü bu ilişki (ilişki demeye bin şahit ister), çok şaibeli... telefon konuşmalarını da kes bana kalırsa. manasız. ..

ben eskiden olsa ,bekle derdim. ama saflık işte.zaman geçtikçe geçiyor.yaşlanıyoruz.

. seven adam gelir alır. dünyaları yıkar yani di mi? sen ondan hanlar,saraylar istemedin ya. yediği aşa ortak olucan, başını soktuğu yere başını sokucan. boşversin ya.namazda gönlü olmayanın,e zanda kulağı olmazmış ...
evet yaş faktörü artık beklemeye müsait değil

arkadaşlar bazıları ailesiylede tanışmamışsın filan yazmış. ailesi başka şehirde yaşıyor ve uzak. kendi bile göremiyor. biz zaten şimdiye dek evlilik knuşmamıştık ben artık böyle istemiyorum deyince konuştuk. ben borç için kefil olamam dedim oda borcum bitsin evlenelim o halde dedi. böyle işte:110::110::110:

Bir yil uzun bi sure sizi oyaliyo denilemez ama sizi bir yila birbucuk yila kendisne bagli kiliyo.. sadece telefon gorusmesyle bi iliskin surdurmek cok akillica gelmedi.. bana sorarsnz bi iliski ya vardir yada yoktur.. boyle arada ilisli surdurmek sizi ilerki zamanlarda daha cok inciticektir.. bence sevgiliniz acik bi seklde evlenmcgni soylemis.. ya siz bu durumu kabul.edip beklrsnz ama borcun nezman biticgni size gostermli ikna etmeli yoksaa siz cok incinirsnz.. yada kendinze yeni.bi sayfa acin haytnzdan cikartin

Bir yil uzun bi sure sizi oyaliyo denilemez ama sizi bir yila birbucuk yila kendisne bagli kiliyo.. sadece telefon gorusmesyle bi iliskin surdurmek cok akillica gelmedi.. bana sorarsnz bi iliski ya vardir yada yoktur.. boyle arada ilisli surdurmek sizi ilerki zamanlarda daha cok inciticektir.. bence sevgiliniz acik bi seklde evlenmcgni soylemis.. ya siz bu durumu kabul.edip beklrsnz ama borcun nezman biticgni size gostermli ikna etmeli yoksaa siz cok incinirsnz.. yada kendinze yeni.bi sayfa acin haytnzdan cikartin
evet haklısınız yazmadım ama buda çok kafamı kurcalıyor. acaba cidden bu sürede bitecekmi... işleri biraz ters gitse tekrar kredi çekiyorlar....benimle evlenmeyeceğinimi açıkça söölemiş orayı anlayamadım yalnız

Yorumunuza çok sasirdim gerçekten. Evli değilsiniz galiba.

şaşıracak ne var evliyim ama evlilik fanatiği değilim tutup da benimle evlenme niyeti olmayan, bunu ima etmeyen, konusunu açmayan,ben açınca da görmezden gelen birine -ya sen evlilik düşünmüyo musun evlenmiceksek ayrılalım olayı yapmadım evlenmek için evlenmedim yani kocamı sevdim o da beni sevmiş ki teklif etti evlendim. kaldı ki 43 yaşında olsam başımdan bi evlilik geçmiş olsa ve de adam evliliğe yanaşmasa benle evlenmiyo diye trip atmam gerek görmem bu da benim düşüncem.

şaşıracak ne var evliyim ama evlilik fanatiği değilim tutup da benimle evlenme niyeti olmayan, bunu ima etmeyen, konusunu açmayan,ben açınca da görmezden gelen birine -ya sen evlilik düşünmüyo musun evlenmiceksek ayrılalım olayı yapmadım evlenmek için evlenmedim yani kocamı sevdim o da beni sevmiş ki teklif etti evlendim. kaldı ki 43 yaşında olsam başımdan bi evlilik geçmiş olsa ve de adam evliliğe yanaşmasa benle evlenmiyo diye trip atmam gerek görmem bu da benim düşüncem.
yorumunuza şaşırdım diyen ben değilim bu bir, ikincisi kimseyi evlenmeye zorlamadım. zaten bir tanıma süresi olur, o arada bende zaten evlenemelim filan demedim. ama ikibuçuk artık bu konu bana açılmıyorsada adam gibi sevgilimin karşısına geçip evlilik istemiyorsan bitiricem diyecek medeni cesaretim ve hakkım var. kimseye trip filan yapmadım. dürüst oldum ve dürüstlük bekledim.

ayrıca sevgilim de bana evlenmek için evlenilmez seni seviyorum dedi zaten.

buraya dürüstçe bir sorunumuzu açıp fikir beklediğimizde aleyhimize kullanılıp "kocam beni seviyoki evlenme teklif etti, seninki sevmiyoki teklif etmiyoya" getirmeniz üzücü. nice severek evlenenler var boşanıyor, aldatılıyor, kimin başına ne geleceği belli olmaz. inşallah buraya hep mutlu konular açarsınız sevgili Ulytau... evliliğinizde hep mutlu olun...

ahh ahhh aynı şeyi kuzenim yaşadı.. adam borclarım var bitsin evlencez dedi.. o borclar hiç bitmedi hatta zaman geldi sıkıstı kuzenim yardım etmek zorunda kaldı.. istemese de kendini acındırdı o da cekmek zorunda hissetti sevdiği adam için.. neyse o borclar yıllarca bitmedi kuzen cektiği krediyi kendisi ödedi ve artık paraya sıkıstı kuzenim.. parasının bir bölümünü isteyince kötü oldu güvenmeyen oldu.. adam ayrıldı kısaca dolandırıcı cıktı.. üstelik onlar da uzak şehirlerdeydi... dikkat et

ahh ahhh aynı şeyi kuzenim yaşadı.. adam borclarım var bitsin evlencez dedi.. o borclar hiç bitmedi hatta zaman geldi sıkıstı kuzenim yardım etmek zorunda kaldı.. istemese de kendini acındırdı o da cekmek zorunda hissetti sevdiği adam için.. neyse o borclar yıllarca bitmedi kuzen cektiği krediyi kendisi ödedi ve artık paraya sıkıstı kuzenim.. parasının bir bölümünü isteyince kötü oldu güvenmeyen oldu.. adam ayrıldı kısaca dolandırıcı cıktı.. üstelik onlar da uzak şehirlerdeydi... dikkat et
evet anladım. iyiki söölediniz insan bu yönlerini göremiyor. bu örnek bana bayağı benziyor.:KK1:

yorumunuza şaşırdım diyen ben değilim bu bir, ikincisi kimseyi evlenmeye zorlamadım. zaten bir tanıma süresi olur, o arada bende zaten evlenemelim filan demedim. ama ikibuçuk artık bu konu bana açılmıyorsada adam gibi sevgilimin karşısına geçip evlilik istemiyorsan bitiricem diyecek medeni cesaretim ve hakkım var. kimseye trip filan yapmadım. dürüst oldum ve dürüstlük bekledim.
iyi de ben zaten o cevabımı yazarken senin yorumunu alıntılamadım ki ?

Back
X